dinsdag 21 mei 2019 10:51

ABN-AMRO stopt met particuliere verzekeringen (PrivéZekerPakket) van ASR

ABN-AMRO stopt met particuliere verzekeringen van ASR - ABN-AMRO stopt met het PrivéZekerPakket van verzekeraar ASR. Als alternatief biedt de bank een nieuw voorstel van ABN-AMRO Schadeverzekeringen, waarbij de voorwaarden en condities anders zijn. Bijvoorbeeld een eigen risico op de woonhuisverzekering of de inboedelverzekering. De rechtsbijstandverzekering wordt uitgevoerd door ARAG in plaats van DAS Rechtsbijstand. U kunt uw particuliere verzekeringen ook voortzetten bij ASR, door gebruik te maken van het Voordeelpakket van ASR.

Het Voordeelpakket van ASR

Alle particuliere schadeverzekeringen van ASR, 16 verschillende verzekeringen, kunt u afsluiten in het Voordeelpakket. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting kan zijn. U krijgt al uw schadeverzekeringen, inclusief uw totaalpremie, op één overzicht. Bovendien sluiten alle verzekeringen naadloos op elkaar aan en staan al uw verzekeringen op één handig overzicht. Onze adviseur helpt u bij het kiezen van de juiste schadeverzekeringen. Dat is handig, want heeft u schade? Dan kan onze adviseur dat allemaal voor u afhandelen.

Pluspunten ASR Voordeelpakket

 • De polisvoorwaarden van het ASR Voordeelpakket zijn herschreven en verbeterd.
  De polisvoorwaarden zijn prettiger te lezen, hebben een overzichtelijker structuur en zijn digitaal doorzoekbaar.
 • Om uw Voordeelpakket aan te sluiten bij uw situatie, ontvangt u elk jaar een handige checklist.
  Overleg met onze adviseur wat je eventueel wilt aanpassen. Verandert er tussentijds iets in uw persoonlijke situatie? Geef dat dan direct door aan onze adviseur. Ook dan kan uw voordeelpakket worden aangepast.
 • Heeft u schade?
  Onze adviseur helpt u graag bij het afhandelen ervan. Ook kunt u rekenen op een vaste schadebehandelaar bij a.s.r.
 • U kunt een verzekering uit het Voordeelpakket op elk gewenst moment opzeggen.
  Een maand later stopt dan uw verzekering.

Pakketkorting

Hoe meer schadeverzekeringen u afsluit, hoe hoger uw korting. Die korting krijgt u automatisch vanaf uw tweede verzekering die uw afsluit in het Voordeelpakket. De korting kan oplopen tot 10% van uw totale premie.

Extra korting

Naast de pakketkorting, die u krijgt in het Voordeelpakket, krijgt u ook extra korting op u premie in deze gevallen:

 • Rij een jaar schadevrij.
  Heeft u uw auto, bestelauto, kampeerwagen of motor bij ons verzekerd?
  Dan krijgt u naast de korting die u krijgt met het Voordeelpakket, korting op uw premie als u een jaar schadevrij rijdt.
 • En heeft u schade, maar is het niet uw schuld?
  Dan krijgt u deze korting ook. De No blame, No claim regeling is uniek in Nederland.
 • Verzeker meerdere voertuigen
  Dan krijgt u automatisch tot 25% voertuigenkorting. Dit is een extra korting naast de korting die u krijgt met het Voordeelpakket. Deze korting is ook onafhankelijk van de no-claimkorting.

Afsluiten

De verzekeringen uit het Voordeelpakket van a.s.r. sluit u af met hulp van onze onafhankelijk verzekeringsadviseur. Die kan uw situatie goed inschatten. Zo weet u tenminste zeker dat u nooit onder- of oververzekerd bent. Bovendien neemt onze adviseur u veel administratieve zaken uit handen. Wel zo prettig.

Voordelen Voordeelpakket ASR

 • Kies uit 16 schadeverzekeringen
 • Afsluiten bij een onafhankelijk adviseur
 • Automatisch tot 10% pakketkorting
 • Extra voertuigenkorting

Meer weten over het Voordeelpakket van ASR?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van het ASR Voordeelpakket? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en schadeservices.

Laatst aangepast op dinsdag 21 mei 2019 11:18