T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

U bevindt zich hier:Particulier»Sparen en beleggen»Beleggen»Beleggingsrekening

Beleggingsrekening

U kunt verschillende redenen hebben om geld te beleggen op de beleggingsrekening. Wilt u eerder stoppen met werken? Wilt u graag sparen voor een tweede huis in het buitenland? Of gewoon later uw kinderen financieel kunnen helpen? Of heeft u eigenlijk nog geen concreet doel? U wilt graag uw geld willen laten groeien op een manier die goed bij u past. Dat kan met de beleggingsrekening.

Algemeen

Wilt u beleggen om uw geld te laten groeien?

Kies dan voor de beleggingsrekening en combineer uw beleggingsdoel met goede beleggingsprestaties en flexibiliteit. U kunt de beleggersrekening gebruiken voor zowel de opbouw van kapitaal in box 1 als in box 3. Ook bieden wij oplossingen voor zelfstandig ondernemers en de DGA voor de opbouw van pensioen- en lijfrentekapitaal.

De door ons geselecteerde aanbieders en hun fondsen leveren goede prestaties!

Wij werken samen met diverse aanbieders, zoals Aegon, Allianz, Brand New Day, Delta Lloyd Bank, Legal & General, etc. Wij geven u onafhankelijk advies geven in combinatie met de kennis en ervaring van de aanbieders als het gaat om beleggen.

De resultaten van diverse beleggingsfondsen zijn vaak beter dan men denkt. De beoordeling van de beleggingsfondsen op Morningstar.nl kan u helpen bij het maken van de fondskeuze en selectie, het aantal sterren bepaald de kwaliteit van de beleggingsfondsen. Overtuig uzelf en vergelijk objectief de resultaten van de fondsen van diverse aanbieders. De kans is groot dat u over wilt stappen naar de beste beleggingsfondsen in combinatie met een beleggingsrekening. De rendementen van de fondsen en modelportefeuilles vindt u op website van de aanbieders.

Wilt u beleggen om uw geld te laten groeien?

Voor het opbouwen van een vermogen heeft men persoonlijke redenen. Die kunnen heel concreet zijn. Maar ook als u geen specifiek doel voor ogen hebt, is het belangrijk om uw geld te laten groeien op een manier die past bij uw situatie, uw vooruitzichten en uw persoonlijkheid. Dat kan, door te kiezen voor de beleggingsrekening van de juiste aanbieder. Met de beleggingsrekening kiest u zelf uit de fondsen of voor een modelportefeuille, die naadloos aansluit op uw beleggingsprofiel.

Morningstar sterren

Morningstar is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek. Morningstar geeft beleggingsfondsen sterren. De beste fondsen -op basis van risico en rendement- binnen een categorie krijgen vijf sterren, de minst presterende fondsen krijgen één ster. Beleggers kunnen zo in één oogopslag een objectief beeld vormen over de prestaties van een beleggingsfonds.

Hoe opent u een beleggingsrekening?

Wilt u gaan beleggen met de beleggingsrekening? Dat kan op twee manieren. U kunt zelf een rekening openen op de website van de aanbieder. Wilt u liever advies, maak dan een afspraak met onze onafhankelijk financieel adviseur. Wij kunnen u adviseren over uw vermogenswensen, de beleggersrekening en de fondsen. Ook kan onze adviseur de beleggingsrekening direct voor u openen.

Meer informatie over de beleggingsrekening?

Meer informatie over de beleggersrekening, de modelportefeuilles en de fondsen kunt u vinden op diverse websites en in het reglement van de beleggingsrekening van de gekozen aanbieder. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de beleggingsrekening, bel dan 072-5642669 of mail uw vraag naar info@honigenhonig.nl. Wij zijn u graag van dienst met een persoonlijke toelichting.

Wij vinden het belangrijk dat u een goede beslissing neemt!

Het is belangrijk dat u een goede beslissing neemt. En dat u uw geld belegt op een manier die bij u past. Wees er zeker van dat u alles goed begrijpt, voordat u een beslissing neemt.