vrijdag 30 november 2018 13:24

Bespaar op uw zorgverzekering in 2019!

Bespaar op uw zorgverzekering in 2019! - Iedereen is anders, zeker als zorg gaat. Waar u misschien een aanvullende tandartsverzekering wil, daar heeft een ander behoefte aan extra fysiotherapie. Een zorgverzekering op maat is van groot belang! Met onze aanbod bespaart u op de premie van uw zorgverzekering in 2019

Bespaar al snel € 100,00 per jaar op uw zorgverzekering

Ook dit jaar bieden wij een uitgebreide vergelijker voor uw zorgverzekering. Het grote voordeel van deze vergelijker is dat u snel en makkelijk uw huidige verzekering kunt vergelijken met 90% van de zorgverzekeringen in de markt!

Zorgvergelijker

Door onze zorgvergelijker heeft u bijna direct inzichtelijk hoeveel u en uw gezinsleden komend jaar kunnen besparen. Wij hebben bij gerenommeerde verzekeraars een hoge korting bedongen. De korting kan oplopen tot een 10% van uw zorgpremie.

Vergelijk uw zorgverzekering!

U kunt de premie en de voorwaarden van de volgende verzekeraars berekenen en vergelijken:

Aevitae (volgt zsm), Avéro Achmea, CZ, Menzis, Nationale-Nederlanden, OHRA, Stad Holland Zorgverzekeraar, VGZ, Zilveren Kruis en ZorgDirect.

U heeft al een basisverzekering vanaf € 112,48 per maand

Daarnaast bieden we een special tarief voor klanten met een arbeidsongeschiktheidsverzekering of collectieve inkomensverzekering(en) bij De Amersfoortse.

Vrijblijvend en persoonlijk advies

Heeft u een vraag, advies of hulp nodig? Bel dan naar 072-5642669. Onze adviseurs op het gebied van zorgverzekeringen staan u graag persoonlijk te woord. Heeft u een passende verzekering gevonden? Sluit deze dan direct online af.

Wij helpen u graag bij het vinden een nieuwe zorgverzekering en uw eerste besparing voor 2019!

Ga naar onze vergelijker van zorgverzekeringen!

Laatst aangepast op vrijdag 30 november 2018 13:37