T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kleine en middelgrote BV

Speciaal voor kleinere en middelgrote besloten vennootschappen (bv) is deze bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. Met deze bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kleine en middelgrote BV zijn de bestuurders en commissarissen adequaat verzekerd tegen een gunstige premie. Bij een holdingstructuur met (in)direct zeggenschap zijn automatisch meeverzekerd.

Direct_aanvragen

Aanvraag

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kleine en middelgrote BV aanvragen

Naast een lage premie kent de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kleine en middelgrote BV een sterk vereenvoudigd online aanvraagproces. Door het beknopte digitale vragenformulier te doorlopen, weet u direct of uw in aanmerking komt voor de verzekering. Na acceptatie krijgt u de polis binnen 4 werkdagen toegestuurd. De online ingevoerde gegevens zijn onderdeel van de verzekering. Klik op de button voor uw aanvraag!

Meer weten over de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor kleine en middelgrote BV?

Heeft u vragen of wilt u zich goed verzekeren tegen de financiële gevolgen van bestuurdersaansprakelijkheid? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar info@honigenhonig.nl. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.