T: 072-5642669  

Bijzondere risico's verzekeren

Bijzondere risico's verzekeren

Honig en Honig is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico's. Door onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer kunnen wij u altijd van dienst zijn bij het vinden van een verzekeringsoplossing op maat voor een bijzonder risico. Hieronder een overzicht van diverse speciale verzekeringen.

Subcategorieƫn

Geen acceptatie

Geen acceptatie

Soms wordt een aanvraag voor een verzekering niet geaccepteerd door de verzekeringsmaatschappij, bijvoorbeeld door uw schadeverleden of wanbetaling. Wij bieden u graag een oplossing wanneer uw verzekering geweigerd of niet geaccepteerd wordt. Onze dienstverlening 

Toon items...

Met de Can Am Spyder verzekering heeft u een uitgebreide keuze in het samenstellen van uw verzekering, van WA tot Allrisk dekking. De Can Am Spyder verzekering biedt goede voorwaarden tegen een zeer aantrekkelijke premie. De verzekering voor uw Can Am Spyder kunt u direct online aanvragen.

Direct_berekenen

Met de Combinatiepolis verzekert u bijzondere gebouwen en objecten die doorgaans lastig zijn te verzekeren. Of het nu om een patatkraam, strandpaviljoen of verenigingsgebouw gaat; met de Combinatiepolis bent u goed verzekerd tegen schade. Honig en Honig geeft u graag advies over de samenstelling van de speciale verzekeringen.

In Nederland zijn al duizenden drones verkocht en dat aantal groeit snel. De afgelopen jaren zijn drones een stuk betaalbaarder geworden. Met al die toenemende drukte in de lucht, is ook de wetgeving toegenomen. Wat zijn de regels voor drones? En heeft u een drone verzekering nodig?

U kunt direct uw Piaggio MP3 verzekeren. De Piaggio MP3 verzekering biedt u alle dekkingen voor de verzekering van uw Piaggio MP3, van WA- tot Allrisk- en opzittendendekking. U bent verzekerd van goede polisvoorwaarden tegen een scherpe premie en de polis geldt voor zowel de auto- als motorvariant.

Direct_berekenen

Met de tiny house verzekering kunt u uw milieubewuste woning compleet verzekeren. U kunt de polis samenstellen uit drie basisdekkingen en 11 aanvullingen. Honig en Honig is u bij de tiny house verzekering graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel beheer.

Bijzondere voertuigen vragen om een bijzondere verzekering. De Nederlandse overheid heeft diverse eisen gesteld aan het gebruik van bijzondere voertuigen, zoals een brommobiel, gehandicaptenvoertuig, quad, scootmobiel, step of tuktuk. Wij bieden u een overzicht diverse bijzondere voertuigen en speciale verzekeringen.

Ook uw leegstaand onroerend goed kan goed verzekerd worden met de speciale verzekering voor leegstaande panden. De economie is veranderd en het lukt niet altijd om alle panden te verhuren, Dat betekent natuurlijk niet dat u minder zuinig bent op uw pand(en), daarom deze bijzondere verzekering voor leegstaande panden.

Direct aanvragen