Financieel advies

Financieel advies

Financiële planning

Wat kunt u doen met de Gouden Handdruk of ontslagvergoeding? Daarom advies over uw Gouden Handdruk of ontslagvergoeding.

Met hoeveel inkomen moet uw partner rondkomen als u zou overlijden? Regel een goede eigen voorziening en voorkom een inkomensgat. Hierdoor kunnen kosten worden opgevangen of het inkomen van de nabestaanden worden aangevuld.

Wat zijn nou werkelijk de financiële gevolgen na een overlijden? En welke oplossingen zijn er om het verlies van inkomen bij overlijden op te vangen? Wij geven u graag advies over de financiële gevolgen na een overlijden.

Laat u bij een echtscheiding bijstaan door een adviseur met financieel advies. 

Financiële planning is er voor iedereen die zijn of haar financiële toekomst veilig wil stellen. Een financieel advies voor particulieren kan u zelfs een hoop kosten besparen!

Financiële planning van Honig en Honig zorgt voor rust en zekerheid over uw inkomen en vermogen.

Wanneer u als werknemer arbeidsongeschikt wordt, heeft dat vaak grote gevolgen. U krijgt te maken met de Wet WIA, een forse inkomensachteruitgang en extra zorgkosten. Uiteraard zijn de gevolgen afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het is belangrijk om de risico’s in beeld te brengen, zodat u ziet wat er gebeurt wanneer u onverwacht geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt wordt.