Advies bedrijven

Advies bedrijven

Wij kunnen bedrijven en organisaties perfect van dienst zijn met advies over bedrijfsverzekeringen. Denk aan een verzekeringsoplossing voor het risico van aansprakelijkheid, cybercrime of brand. 

Met advies over uw bedrijfsverzekeringen van Honig en Honig weet u als ondernemer of als organisatie welke risico’s u wel of niet zou moeten verzekeren. Een risicoanalyse geeft u een overzicht van de consequenties van uw bedrijfsrisico’s voor uw onderneming. De bedrijfsverzekeringen kunnen ongewenste risico’s voor u afdekken.

De kans op schade neemt sterk af als u de juiste preventieve maatregelen neemt. En als er onverhoopt toch schade ontstaat, dan is het aannemelijk dat de omvang daarvan beperkt blijft. Met preventie maakt u uw bedrijf ook veilig(er).

Goed risicobeheer is belangrijk voor uw bedrijf als het gaat om de continuïteit van uw onderneming. Bijvoorbeeld een brand, een inbraak of ziekte van uzelf of uw werknemers zijn risico’s die voor grote financiële problemen kunnen zorgen. Welke risico’s draagt u zelf en welke risico’s wilt u met een verzekering afdekken? Wij helpen u graag met een risicoanalyse van uw bedrijfsrisico’s, werkgeversrisico’s en ondernemersrisico’s.

Risicoscan - Weet u welke risico's u loopt met uw onderneming? Met de Risicoscan worden uw belangrijkste bedrijfsrisico’s, ondernemersrisico’s, en werkgeversrisico’s en bestaande verzekeringen door ons adviseur geanalyseerd en beoordeeld. U krijgt zicht op de uw risico's en welke maatregelen relevant zijn voor uw bedrijf. Goed risicobeheer is belangrijk voor uw bedrijf als het gaat om de continuïteit van uw onderneming. 

 

Risicoscan bedrijfsverzekeringen - Weet u welke risico's u loopt met uw onderneming? Met de risicoscan bedrijfsverzekeringen worden uw belangrijkste bedrijfsrisico’s, ondernemersrisico’s, en werkgeversrisico’s en bestaande verzekeringen door ons adviseur geanalyseerd en beoordeeld. U krijgt zicht op de uw risico's en welke maatregelen relevant zijn voor uw bedrijf. Goed risicobeheer is belangrijk voor uw bedrijf als het gaat om de continuïteit van uw onderneming. 

 

Risicoscan voor ondernemers - Weet u welke risico's u loopt met uw onderneming? Met de Risicoscan voor ondernemers worden uw belangrijkste bedrijfsrisico’s, ondernemersrisico’s, en werkgeversrisico’s en bestaande verzekeringen door ons adviseur geanalyseerd en beoordeeld. U krijgt zicht op de uw risico's en welke maatregelen relevant zijn voor uw bedrijf. Goed risicobeheer is belangrijk voor uw bedrijf als het gaat om de continuïteit van uw onderneming. 

 

Zakelijke risicoscan - Weet u welke risico's u loopt met uw onderneming? Met de Zakelijke risicoscan worden uw belangrijkste bedrijfsrisico’s, ondernemersrisico’s, en werkgeversrisico’s en bestaande verzekeringen door ons adviseur geanalyseerd en beoordeeld. U krijgt zicht op de uw risico's en welke maatregelen relevant zijn voor uw bedrijf. Goed risicobeheer is belangrijk voor uw bedrijf als het gaat om de continuïteit van uw onderneming.