Bemiddeling

Bemiddeling

Doordat wij samenwerken met diverse aanbieders kunnen wij bemiddelen bij het aanvragen van uw hypotheek, pensioen en verzekeringen.Wij helpen u u bij het opmaken van het aanvraagformulier, een eventuele gezondheidsverklaring, inspectie of keuring. Uiteraard worden de polissen en contracten door ons ba afgifte gecontroleerd en opgenomen in onze digitale polisadministratie.

 

Aanvraag offerte cyber risk verzekering – Cybercrime is de snelst groeiende vorm van misdaad. Speelt automatisering en internet een belangrijke rol in uw bedrijf? Dan is de kans groot dat u ermee te maken krijgt. Steeds vaker worden bedrijven getroffen door virussen, hacks, DDos-aanvallen, ransomware en systeeminbraken. Maar ook het risico van lekken van gegevens door menselijke fouten of technisch falen. Dat kan een enorme impact hebben op uw onderneming. Met de cyber risk verzekering beschermt u uw bedrijf tegen schade door cyberincidenten. Bereken uw premie en vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit direct uw cyber risk verzekering af!

Met de invalidenvoertuigverzekering is uw invalidenvoertuig gewoon goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie. Wij bieden de invalidenvoertuigverzekering voor open invalidenvoertuigen (elektrische rolstoel of een scootmobiel) en overdekte invalidenvoertuigen voor personen met een lichamelijke beperking.
Naast de verplichte WA-verzekering is ook een cascoverzekering mogelijk en u kunt rechtsbijstand meeverzekeren. Welke invalidenvoertuigverzekering voor u het beste is, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Bereken online de premie voor uw kunstverzekering. Verzamelaars en kunstliefhebbers kunnen in paar minuten hun verzameling verzekeren. De kunstverzekering is mogelijk voor particuliere verzamelingen en voor bedrijfscollecties en biedt een zeer ruime allriskdekking. De kunstverzekering is mogelijk voor kunstverzamelingen met een waarde tot € 150.000,00.

Verzekeringen voor rijscholen - Met de verzekeringen voor rijscholen kunnen rijschoolhouders of rij-instructeurs hun lesauto’s en bedrijfsrisico's goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor rijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Aanvraag offerte vrachtautoverzekering- U kunt eenvoudig de vrachtautoverzekering online berekenen, vergelijken, een offerte aanvragen of de vrachtautoverzekering direct afsluiten.

VvE verzekeringen - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij de VvE verzekeringen met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen en het VvE verzekeringspakket direct afsluiten.

U kunt online uw offerte aanvragen voor o.a. de WGA ERD verzekering. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt online uw offerte aanvragen voor o.a. de WGA verzekering. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt online uw offerte aanvragen voor o.a. de ZW ERD verzekering. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt online de werkmaterieelverzekering voor particulieren aanvragen.

Met de zakelijke verzekeringen beschermt u zich tegen de belangrijkste risico’s voor uw bedrijf, onderneming of organisatie. Uw bent snel en voordelig verzekerd met de zakelijke verzekeringen voor MKB en ZZP. In een paar minuten berekent en vergelijkt u de premie voor uw zakelijke verzekeringen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw zakelijke verzekeringen direct af.

Onze autoverzekering biedt u een zeer voordelige premie met uitstekende voorwaarden. U kunt online uw autoverzekering eenvoudig qua prijs en voorwaarden vergelijken. U kunt de autoverzekering direct online afsluiten (direct dekking mogelijk) en met garantie (niet goed, geld terug gedurende 14 dagen!)

Vergelijk en sluit

Offerte Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) - Met de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is uw bedrijf, onderneming of organisatie (MKB en ZZP) verzekerd tegen de gevolgen van materiële schade en letselschade die u, uw medewerkers of uw producten veroorzaken. Vraag online een vrijblijvende maatwerkofferte aan voor uw Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)!

Offerte Aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers (AVB) - Met de Aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers (AVB) is uw bedrijf, onderneming of organisatie (MKB en ZZP) verzekerd tegen de gevolgen van materiële schade en letselschade die u, uw medewerkers of uw producten veroorzaken. Vraag online een vrijblijvende maatwerkofferte aan voor uw Aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers (AVB)!

Offerte Aansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers (AVB) - Met de Aansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers (AVB) is uw bedrijf, onderneming of organisatie (MKB en ZZP) verzekerd tegen de gevolgen van materiële schade en letselschade die u, uw medewerkers of uw producten veroorzaken. Vraag online een vrijblijvende maatwerkofferte aan voor uw Aansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers (AVB)!

Offerte AOV - De offerte voor AOV kunt eenvoudig aanvragen! Vul uw gegevens in en vraag een offerte of een marktvergelijking aan voor uw AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering). Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, dekundige bemiddeling en professioneel beheer van uw AOV.

Offerte arbeidsongeschiktheidsverzekering - De offerte voor arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt eenvoudig aanvragen! Vul uw gegevens in en vraag een offerte of een marktvergelijking aan voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, dekundige bemiddeling en professioneel beheer van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV.

Offerte Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) - Met de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) is uw bedrijf, onderneming of organisatie (MKB en ZZP) verzekerd tegen de gevolgen van materiële schade en letselschade die u, uw medewerkers of uw producten veroorzaken. Vraag online een vrijblijvende maatwerkofferte aan voor uw Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)!

Offerte bedrijfsverzekeringen - Wilt u een (maatwerk-) offerte voor uw bedrijfsverzekeringen? Vul uw gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfsverzekeringen. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies voor uw bedrijfsverzekeringen, deskundige bemiddeling, professioneel contract- en polisbeheer, schadeservices en een Risicoscan!

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Vraag online een (maatwerk-) offerte aan voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en schadeservice.

Offerte bestuurdersaansprakelijkheid – Vraag online uw offerte aan voor dekking van uw bestuurdersaansprakelijkheid. Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt u zich tegen bestuurdersaansprakelijkheid, zodat uw privévermogen buiten schot blijft. Als bestuurder van een rechtspersoon, zoals een onderneming, stichting of vereniging, draagt u verantwoordelijkheid. Dat kan ingrijpende gevolgen hebben. Uw besluiten of die van uw medebestuurders kunnen verkeerd uitpakken, u kunt daarvoor persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Dat betekent dat schade verhaald kan worden op uw privévermogen.

Offerte bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering aanvragen

Offerte doorlopende CAR-verzekering - U kunt bij Honig en Honig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw doorlopende CAR-verzekering voor MKB en ZZP met vaste verzekerde bedrag. U kunt ook een maatwerkofferte voor uw doorlopende CAR-verzekering aanvragen, waarbij u de verzekerde rubrieken en de verzekerde bedrag zelf samenstelt!

Offerte doorlopende montageverzekering - Bij Honig en Honig kunt u online een vrijblijvende offerte voor de Doorlopende Montageverzekering aanvragen voor MKB, ZZP en een Maatwerkofferte.

Offerte exclusieve autoverzekering - U kunt een vrijblijvende (maatwerk)offerte aanvragen voor uw exclusieve autoverzekering en de exclusieve oldtimerverzekeringmet een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling proessioneel polisbeheer en service bij schade voor uw exclusieve autoverzekering.

Offerte garageverzekering - U kunt online een vrijblijvende maatwerkofferte voor uw Garageverzekering, Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad (RDB) of Groene plaat verzekering (Handelaarskentekenverzekering) bij ons aanvragen. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte graafmachine verzekering - Vraag online uw offerte voor uw graafmachine verzekering aan! Met de graafmachine verzekering is uw graafmachine goed verzekerd en is uw aansprakelijkheid perfect geregeld. Onafhankelijk advies, dekking op maat en uitgebreide service!

Offerte graafmachine verzekering

Vraag online uw offerte voor uw heftruck verzekering aan! Met de heftruck verzekering is uw heftruck goed verzekerd en is uw aansprakelijkheid geregeld. Onafhankelijk advies, dekking op maat en uitgebreide service!

Offerte heftruck verzekering aanvragen

U kunt online uw offerte aanvragen voor diverse offerte inkomensverzekeringen. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw offerte inkomensverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Offerte landmaterieelverzekering - Vraag online uw offerte voor de landmaterieelverzekering aan! Met de landmaterieelverzekering zijn uw machines goed verzekerd en is uw aansprakelijkheid geregeld. Onafhankelijk advies, dekking op maat en uitgebreide service!

Offerte landmaterieelverzekering aanvragen

Offerte machinebreukverzekering - U kunt online een maatwerkofferte aanvragen voor uw machinebreukverzekering, inclusief aanvullende dekkingen en voor meerdere machines tegelijk. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte MKB verzuim ontzorg verzekering – Vanaf 1 januari 2020 kunnen werkgevers loondoorbetaling bij ziekte verzekeren met een nieuwe verzuimverzekering in combinatie met arbodienst en re-integratie. De MKB Verzuim Ontzorg verzekering is samengesteld door overheid, werkgevers en verzekeraars met als doel om de kleine werkgevers optimaal te ondersteunen bij het re-integratieproces en het eigen verzuim van het bedrijf minder zwaar te laten meetellen in de verzuimpremie.

Offerte MKB verzuim ontzorg verzekering aanvragen

Offerte ondernemersverzekeringen - Wilt u een (maatwerk-) offerte voor uw ondernemersverzekeringen? Vul uw gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw ondernemersverzekeringen. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies voor uw ondernemersverzekeringen, deskundige bemiddeling, professioneel contract- en polisbeheer en service bij schade.

Offerte onroerend goed verzekeringen - U kunt uw onroerend goed verzekeringen afsluiten als onderdeel van het OG verzekeringspakket. Hoe meer onroerend goed verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting kan zijn en u heeft al uw onroerend goed verzekeringen op één overzichtelijk polisblad. U ziet direct wat u wel en wat u niet heeft verzekerd. Vraag een vrijblijvende (maatwerk-) offerte aan voor uw (verhuurd) onroerend goed verzekeringen.

Offerte particuliere verzekeringen - U kunt uw verzekeringen afsluiten als onderdeel van het particulier verzekeringspakket. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting kan zijn en u heeft al uw particuliere verzekeringen op één overzichtelijk polisblad. U ziet direct wat u wel en wat u niet heeft verzekerd. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw particuliere verzekering

Offerte personeel verzekeren - U kunt online uw offerte aanvragen voor diverse personeelsverzekeringen. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Offerte personeelsverzekeringen - U kunt online een (maatwerk-) offerte aanvragen voor diverse personeelsverzekeringen, zoals een collectieve ongevallenverzekering, een verzuimverzekering of WGA-Hiaat verzekering. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Offerte personeelsverzekeringen aanvragen

Offerte Piaggio MP3 verzekering - Bereken uw premie, vraag een offerte of verzeker direct uw Piaggio MP3. De Piaggio MP3 verzekering biedt u diverse dekkingen voor de verzekering van uw Piaggio MP3, van WA tot Allrisk en opzittenden dekking. U bent verzekerd van goede polisvoorwaarden tegen een scherpe premie en de Piaggio MP 3 verzekering geldt voor zowel de auto- als motorvariant.

Offerte Piaggio MP3 verzekering direct berekenen

Offerte verzekering voor personeel - U kunt online uw offerte aanvragen voor diverse personeelsverzekeringen. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Offerte verzekeringen rieten dak - Als u een woning heeft met een rieten dak, dan zult u gemerkt hebben dat de meeste verzekeraars een zeer hoge premie rekenen voor uw inboedelverzekering of opstalverzekering. Sommige aanbieders hanteren beperkende voorwaarden en soms kunt u de woning met een rieten dak helemaal niet verzekeren. De verschillen in premie en voorwaarden lopen sterk uiteen! Het loont zeker de moeite om een vergelijking te laten maken. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk beheer van uw verzekeringen.

Offerte verzekeringen rieten dak

Offerte verzuimverzekering - Vraag uw offerte voor de verzuimverzekering online aan! Honig en Honig maakt graag een marktvergelijking voor u van diverse aanbieders van verzuimverzekeringen. Zo verzekerd u de loondoorbetaling bij ziekte van uw werknemers altijd tegen een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. U kunt een offerte aanvragen voor de Daggeld Verzuimverzekering, de MKB verzuim ontzorgverzekering en de Stop Loss verzuimverzekering!

Offerte aanvragen

Offerte VvE verzekeringen - U kunt online een offerte voor uw VvE verzekeringen aanvragen, bereken de premie, vraag een offerte aan of sluit uw VvE verzekeringen direct af, De VvE verzekeringen zijn speciaal ontwikkeld voor een VvE (Vereniging van Eigenaren). In ons VvE-pakket vindt u de belangrijkste verzekeringen voor een VvE.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

Offerte wagenparkverzekering - De markt voor de wagenparkverzekeringen is volop in beweging. Welke premie en voorwaarden heeft u? Wij helpen u graag met een offerte voor uw wagenparkverzekering.

Offerte wagenparkverzekering aanvragen

Vraag online uw offerte aan voor uw werkmaterieelverzekering! Met de werkmaterieelverzekering zijn uw machines goed verzekerd en is uw aansprakelijkheid geregeld. Onafhankelijk advies, dekking op maat en uitgebreide service! 

Offerte werkmaterieelverzekering aanvragen

Offerte werknemersverzekeringen - U kunt online uw offerte aanvragen voor diverse werknemersverzekeringen. Wilt u advies of hulp bij de offerte voor uw werknemersverzekeringen of personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Offerte werknemersverzekeringen aanvragen

 

Offerte woonbootverzekering - U kunt online een vrijblijvende offerte voor uw woonbootverzekering aanvragen. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering (AVB) - Met de Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering (AVB) is uw bedrijf, onderneming of organisatie (MKB en ZZP) verzekerd tegen de gevolgen van materiële schade en letselschade die u, uw medewerkers of uw producten veroorzaken. Vraag online een vrijblijvende maatwerkofferte aan voor uw Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering (AVB) aan!

Offerte zakelijke verzekeringen - U kunt uw zakelijke verzekeringen afsluiten als onderdeel van het zakelijk verzekeringspakket. Hoe meer zakelijke verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting kan zijn en u heeft al uw zakelijke verzekeringen op één overzichtelijk polisblad. U ziet direct wat u wel en wat u niet heeft verzekerd. Vraag een vrijblijvende (maatwerk-) offerte aan voor uw zakelijke verzekeringen!

Premie bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering – Bereken online de premie voor uw bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en vraag een offerte aan voor dekking van uw bestuurdersaansprakelijkheid. Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt u zich tegen bestuurdersaansprakelijkheid, zodat uw privévermogen buiten schot blijft. Als bestuurder van een rechtspersoon, zoals een onderneming, stichting of vereniging, draagt u verantwoordelijkheid. Dat kan ingrijpende gevolgen hebben. Uw besluiten of die van uw medebestuurders kunnen verkeerd uitpakken, u kunt daarvoor persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Dat betekent dat schade verhaald kan worden op uw privévermogen.

Premie bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Vergelijking autoverzekering - Wij bieden u altijd een autoverzekering met een voordelige premie en uitstekende voorwaarden. U kunt online uw autoverzekering eenvoudig qua prijs en voorwaarden vergelijken. U kunt de autoverzekering direct online afsluiten (direct dekking mogelijk) en met garantie (niet goed, geld terug gedurende 14 dagen!)

Vergelijk nu

Vergelijking bedrijfsverzekeringen - Maak online een vergelijking van uw bedrijfsverzekeringen. U kunt aanbieders van bedrijfsverzekeringen en de dekkingen vergelijken, een offerte aanvragen of de pakketpolis direct afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en schadeservices.

Vergelijking bedrijfsverzekeringen

Wij starten met bemiddeling van een verzekering of financieel product nadat u akkoord bent gegaan met ons advies of nadat u ons opdracht geeft voor het afsluiten van een contract of polis. Dit kan telefonisch of via onze webmodules. Afhankelijk van de door u gewenste werkwijze wordt een opdracht tot dienstverlening opgemaakt, zodat u voorafgaand aan uw opdracht weet met welke bemiddelingskosten u te maken kunt krijgen.