Bemiddeling zakelijk

Bemiddeling zakelijk

U kunt online uw offerte aanvragen voor o.a. de WGA ERD verzekering. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt online uw offerte aanvragen voor o.a. de WGA verzekering. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt online uw offerte aanvragen voor o.a. de ZW ERD verzekering. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvraag transportverzekering - U kunt online een offerte of polis aanvragen voor uw transportverzekering. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw transportverzekering? Bel Honig en Honig op 072 - 5642669 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

transportverzekering direct aanvragen

Offerte AOV - De offerte voor AOV kunt eenvoudig aanvragen! Vul uw gegevens in en vraag een offerte of een marktvergelijking aan voor uw AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering). Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, dekundige bemiddeling en professioneel beheer van uw AOV.

Offerte arbeidsongeschiktheidsverzekering - De offerte voor arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt eenvoudig aanvragen! Vul uw gegevens in en vraag een offerte of een marktvergelijking aan voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, dekundige bemiddeling en professioneel beheer van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV.

Wenst u een offerte voor uw bedrijfsverzekeringen? Bereken online alle premies, vergelijk diverse aanbieders en vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit direct uw bedrijfsverzekeringen af. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel contract- en polisbeheer, schadeservices en een Risicoscan!

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Vraag online een offerte aan voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en schadeservice.

 

Offerte doorlopende CAR-verzekering - U kunt bij Honig en Honig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw Doorlopende CAR-verzekering voor MKB, ZZP en een Maatwerkofferte

Offerte Doorlopende Montageverzekering - Bij Honig en Honig kunt u online een vrijblijvende offerte voor de Doorlopende Montageverzekering aanvragen voor MKB, ZZP en een Maatwerkofferte.

Vraag online uw offerte voor uw graafmachine verzekering aan! Met de graafmachine verzekering is uw graafmachine goed verzekerd en is uw aansprakelijkheid perfect geregeld. Onafhankelijk advies, dekking op maat en uitgebreide service!

Offerte graafmachine verzekering

Vraag online uw offerte voor uw heftruckverzekering aan! Met de heftruckverzekering is uw heftruck goed verzekerd en is uw aansprakelijkheid geregeld. Onafhankelijk advies, dekking op maat en uitgebreide service!

Offerte heftruckverzekering aanvragen

U kunt online uw offerte aanvragen voor diverse offerte inkomensverzekeringen. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw offerte inkomensverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte landmaterieelverzekering - Vraag online uw offerte voor de landmaterieelverzekering aan! Met de landmaterieelverzekering zijn uw machines goed verzekerd en is uw aansprakelijkheid geregeld. Onafhankelijk advies, dekking op maat en uitgebreide service!

Offerte landmaterieelverzekering aanvragen

Offerte personeel verzekeren - U kunt online uw offerte aanvragen voor diverse personeelsverzekeringen. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt online uw offerte aanvragen voor diverse personeelsverzekeringen. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Transportverzekering nodig? Vraag online een offerte aan en verzeker uw nationaal of internationaal transport met een éénmalige of doorlopende transportverzekering! Vul het aanvraagformulier in, stel de transportverzekering samen uit verschillende condities en dekkingen. 

Offerte transportverzekering aanvragen

Offerte verzekering voor personeel - U kunt online uw offerte aanvragen voor diverse personeelsverzekeringen. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte verzuimverzekering - Vraag uw offerte voor de verzuimverzekering online aan! Honig en Honig maakt graag een marktvergelijking voor u van diverse aanbieders van verzuimverzekeringen. Zo verzekerd u de loondoorbetaling bij ziekte van uw werknemers altijd tegen een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. U kunt een offerte aanvragen voor de Daggeld Verzuimverzekering, de MKB verzuim ontzorgverzekering en de Stop Loss verzuimverzekering!

Offerte aanvragen

Offerte VvE verzekeringen - U kunt online een offerte voor uw VvE verzekeringen aanvragen, bereken de premie, vraag een offerte aan of sluit uw VvE verzekeringen direct af, De VvE verzekeringen zijn speciaal ontwikkeld voor een VvE (Vereniging van Eigenaren). In ons VvE-pakket vindt u de belangrijkste verzekeringen voor een VvE.

VvE verzekeringen direct verzekeren

Offerte wagenparkverzekering - De markt voor de wagenparkverzekeringen is volop in beweging. Welke premie en voorwaarden heeft u? Wij helpen u graag met een offerte voor uw wagenparkverzekering.

Offerte wagenparkverzekering aanvragen

Vraag online uw offerte voor de werkmaterieelverzekering aan! Met de Werkmaterieelverzekering zijn uw machines goed verzekerd en is uw aansprakelijkheid geregeld. Onafhankelijk advies, dekking op maat en uitgebreide service!

Offerte werkmaterieelverzekering aanvragen

U kunt online uw offerte aanvragen voor diverse werknemersverzekeringen. Wenst u advies of hulp bij de offerte voor uw werknemersverzekeringen of personeelsverzekeringen? Bel Honig en Honig, 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte aanvragen

 

Vergelijking bedrijfsverzekeringen - Maak online een vergelijking van uw bedrijfsverzekeringen. U kunt aanbieders van bedrijfsverzekeringen en de dekkingen vergelijken, een offerte aanvragen of de pakketpolis direct afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en schadeservices.

Vergelijking bedrijfsverzekeringen

Verlenging van uw pensioencontract - Heeft u een voorstel ontvangen voor de verlenging van uw (collectief) pensioencontract? Laat u dan goed adviseren en vraag onze pensioenadviseur om pensioenadvies. Als gevolg van alle veranderingen in de pensioenwereld kunnen er grote verschillen ontstaan tussen uw oude pensioenregeling en het verlengingsvoorstel. Het overstappen naar een ander aanbieder of zelfs een andere pensioenregeling kan veel kosten besparen voor werkgevers en werknemers. Een marktvergelijking kan u hierbij helpen.

Offerte aanvragen