T: 072-5642669

Dienstverlening Honig en Honig

Wij zijn u onafhankelijk en objectief van dienst met advies, bemiddeling en beheer van uw financiële producten en verzekeringen. Honig en Honig is gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioen. Hieronder informeren wij u over onze dienstverlening.

Algemeen

De klant staat bij ons altijd centraal. Uw bedrijfssituatie of persoonlijke situatie en uw wensen zijn onze leidraad. In ons dienstverleningsdocument, inclusief dienstenwijzer, beschrijven wij wie wij zijn, wat wij voor u doen, welke kosten u daarvoor betaalt. Wij maken u graag wegwijs bij ons kantoor: Honig en Honig, voor werkgevers en werknemers. In het dienstverleningsdocument vindt u ook onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over onze dienstverlening en waar u terecht kunt met eventuele klachten.

Woorden zeggen niet genoeg

Wij geven u via onderstaande documenten een beeld van wie wij zijn, wat wij doen, hoe wij werken, in welke vakgebieden wij u van dienst kunnen zijn en welke kosten wij hanteren. Waar het echt om gaat, is dat u ervaart dat wij ons persoonlijk betrokken voelen bij uw belang. Vanuit die betrokkenheid proberen wij actief adviezen te geven. Dat kunnen wij niet alleen in woorden overbrengen, maar wel in ons handelen. Dat zult u in de praktijk moeten ervaren. U bent van harte welkom als relatie van ons kantoor.

Bedrijfsnaam en adres

Honig en Honig BV
Postbus 336
1800 AH  Alkmaar

Telefoon: 072-5642669
Fax: 072-5642931

Bezoekadres:
Benedenweg 310
1834 BE Sint Pancras

Internet: www.honigenhonig.nl
E-mailadres: info@honigenhonig.nl

Inschrijving Kamer van Koophandel

Honig en Honig, een handelsnaam van Honig en Honig BV, staat ingeschreven bij de kamers van Koophandel onder nummer 37093327.

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten

Ons kantoor is ingeschreven in het Wft-register onder nummer: 12018846. Wij hebben de volgende vergunningen, op basis waarvan wij u mogen adviseren en waardoor wij voor u kunnen bemiddelen in de volgende branches:

Vergunningen bemiddelen
Financiele Dienst Product/Wft vergunning Begindatum Einddatum
Bemiddelen (2:80) Betaalrekeningen 13 mei 2011  
Bemiddelen (2:80) Consumptief krediet (waaronder doorlopende krediet en persoonlijke leningen) 17 feb 2009  
Bemiddelen (2:80) Elektronisch geld 13 mei 2011  
Bemiddelen (2:80) Hypothecair krediet (waaronder hypotheken, woningfinanciering) 17 feb 2009  
Bemiddelen (2:80) Levensverzekeringen (waaronder lijfrenteverzekering, pensioenverzekering, kapitaalsverzekering, levensloop, uitvaartverzekering) 17 feb 2009  
Bemiddelen (2:80) Pensioenverzekeringen 01 jan 2012  
Bemiddelen (2:80) Premiepensioenvorderingen 01 jan 2012  
Bemiddelen (2:80) Schadeverzekeringen (waaronder zorgverzekering, arbeidsongeschiktheidverzekering, brandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering) 17 feb 2009  
Bemiddelen (2:80) Spaarrekeningen 17 feb 2009  

Bron: AFM, 01-03-2013

Adviesvrij

Wij stellen onze diensten volledig adviesvrij aan u ter beschikking. Dat wil zeggen dat wij in vrijheid alle producten van alle verzekeraars, banken en geldverstrekkers kunnen adviseren. Wij kunnen in onze advisering dus de producten van meerdere verzekeraars en geldverstrekkers betrekken. Wij hebben geen contractuele verplichtingen om uitsluitend voor bepaalde verzekeraars of geldverstrekkers te bemiddelen. In geval van schade behartigen wij uitsluitend uw belangen.

Onafhankelijk

Het eigendom van onze onderneming berust geheel toe aan de oprichters. Ons kantoor is onafhankelijk. Dat wil zeggen, dat er geen financiële instellingen zijn, zoals banken of verzekeringsmaatschappijen, die geheel of gedeeltelijk eigenaar zijn van ons kantoor. Voor u is dit belangrijk. Deze onafhankelijkheid maakt het namelijk mogelijk u objectief te adviseren.

Selectie van aanbieders 

Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering en bemiddeling.

Honig en Honig werkt samen met de volgende verzekeringsmaatschappijen, bank en geldverstrekkers

 

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende service providers:

VKG Van Kampen Groep  Voogd en VoogdFlexFront Service Partner

Heeft u een klacht?

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar het kan zijn dat u toch niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij hopen dat u dat kenbaar maakt. U kunt dit schriftelijk doen ter attentie van de directie. Daarnaast zijn wij aangesloten bij een onafhankelijk klachtencollege, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD), onder nummer 300.013409.

KiFid Postbus 93257 2509 AG  Den Haag

info@kidfid.nl www.kifid.nl

Telefoon 0900-fklacht ofwel 0900-3552248 ( € 0,10 per minuut )

Honig en Honig is aangesloten bij Kifid

Media

100% onafhankelijk
Onafhankelijk advies

Nieuws

Checklist nieuwe privacywet (AVG) en personeel

Checklist nieuwe privacywet (AVG) en personeel

Wat betekent de nieuwe privacywet (AVG) voor u als ondernemer? En voor uw personeel? Een overzicht met 9 belangrijke taken voor werkgevers.

Lees meer ...

Personeelsdossier en privacy, hoe zit dat?

Personeelsdossier en privacy, hoe zit dat?

Als werkgever bent u verplicht om van alle werknemers een personeelsdossier bij te houden. Uw personeel moet erop kunnen vertrouwen dat u zorgvuldig met die gegevens omgaat en dat niet zomaar iedereen erbij kan. Hoe zit het met de privacywetgeving?

Lees meer ...

Pensioen bij scheiding vanaf 2020 automatisch verdeeld

Pensioen bij scheiding vanaf 2020 automatisch verdeeld

Vanaf 2020 moet het pensioen na een echtscheiding automatisch verdeeld worden over beide ex-partners. Dit stelt Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor in een brief aan de Tweede Kamer. Koolmees wil hiervoor de Wet verevening...

Lees meer ...

Kabinetsplan kortere loondoorbetaling bij ziekte werkt averechts

Kabinetsplan kortere loondoorbetaling bij ziekte werkt averechts

In oktober 2017 verscheen het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’. Over de plannen op het gebied van sociale zekerheid ontstond toen veel ophef. Nu het stof wat is neergedaald, is het tijd voor een beschouwing. De lange termijn visie voor de lo...

Lees meer ...

Klaar voor de belastingaangifte 2018?

Klaar voor de belastingaangifte 2018?

Op 1 maart is het weer zover, vanaf dan mag iedereen achter de computer kruipen om de belastingaangifte over het jaar 2017 in te dienen. Bent u er al klaar voor? Wij helpen u graag op weg.

Lees meer ...

Opschorting handhaving Wet DBA verlengd tot 1 januari 2020

Opschorting handhaving Wet DBA verlengd tot 1 januari 2020

De opschorting van de handhaving van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) is verlengd tot 1 januari 2020. Dat betekent dat opdrachtgevers en opdrachtnemers tot die tijd geen boetes of naheffingen krijgen als achteraf geconstateerd wo...

Lees meer ...