maandag 11 juni 2018 10:03

Honig en Honig uw Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®)!

Honig en Honig beschikt sinds kort over een Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement. Wim Honig heeft het diploma Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®) behaald. Deze opleiding legt een goede basis voor adviezen over (verzekerd) verzuim en inkomen aan het MKB. Honig en Honig analyseert ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van verschillende kanten, maar het accent ligt op de juridische en financiële aspecten.

Sociale wetgeving is complex

Het sociale zekerheidsstelsel verandert in een hoog tempo. De nieuwe wetten en regels zijn vaak complex en onoverzichtelijk. Veel ondernemers schakelen dan ook adviseurs in bij het beantwoorden van hun vragen.Welke mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld om het kostbare ziekteverzuim terug te dringen? Hoe kun je het aantal (deels) arbeidsongeschikte medewerkers met een re-integratietraject verminderen? En welke opties zijn er om de risico’s af te dekken?

Onafhankelijk advies

Als register adviseur kunnen wij u van dienst zijn met onafhankelijk advies en bemiddeling op het gebied van individuele en collectieve inkomensverzekeringen en sociale voorzieningen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een verzuimverzekering of WGA-eigen risicodrager

Meer weten over sociale wetgeving en inkomensverzekeringen?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een persoonlijke afspraak met onze register adviseur? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Wilt u weten welke risico's uw bedrijf loopt? Dan kunnen wij u helpen met een Risicoscan.

Advies verzuim- en inkomensverzekeringen aanvragen

Laatst aangepast op woensdag 19 september 2018 15:35