T: 072-5642669

Hypotheek

Hypotheek

Hier vindt u informatie voor uw nieuwe of bestaande hypotheek. voor alles wat te maken heeft met uw hypotheek.

Hypotheek advies - Met onafhankelijk hypotheekadvies van Honig en Honig is uw hypotheek goed geregeld. Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek zijn belangrijke financiële beslissingen. Laat u daarom adviseren door onze hypotheekadviseur! Door online samen te werken kunt u besparen op de advieskosten en krijgt u inzage in de beste hypotheek. Kortom: hypotheek advies, bemiddeling en beheer van uw hypotheek op 1 adres!

Hypotheek checklist - U bent op zoek naar de beste hypotheek. Maar wat is belangrijk als u een hypotheek afsluit en waar moet u op letten? Een hypotheek sluit u voor een lange tijd af. Neem daarom de tijd en zorg dat u goed geïnformeerd bent als u een huis koopt. Onderstaande tips helpen u bij het maken van uw keuze voor een hypotheek.

Hypotheek oversluiten - Betaalt u een hypotheekrente die flink hoger is dan de huidige lage rente en wilt u besparen? Wij onderzoeken graag voor u de mogelijkheden: de hypotheek oversluiten, de rentevastperiode openbreken of rentemiddeling.

Hypotheek rente - Het actuele hypotheekrente overzicht bevat de rentes van vrijwel alle hypotheekverstrekkers van Nederland. Op deze manier kunt u de beste hypotheken vergelijken en bent u verzekerd van de laagste hypotheekrente. Naast het vergelijken van hypotheekrente tarieven kunt u ook uw maximale hypotheek en maandlasten berekenen. U vindt hier ook informatie over de verschillende hypotheekvormen.

Hypotheek voor doorstromers - Heeft u een eigen woning en bent u van plan om binnenkort een ander huis te kopen? Dan krijgt u met meer zaken te maken dan toen u uw eerste woning kocht. Denk alleen al aan de verkoop van uw huidige huis. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Hypotheek voor ondernemers - Ondernemen en een hypotheek lijkt een lastige combinatie omdat u een flexibel inkomen heeft. Maar wist u dat u als ondernemer met personeel, maar ook als zzp’er of freelancer, bij diverse banken en geldverstrekkers ook in aanmerking kunt komen voor een hypotheek? Zoekt u een ondernemershypotheek voor uw eerste huis of een volgend huis? Of wilt u uw bestaande hypotheek aanpassen of oversluiten? Het is belangrijk dat de hypotheek past bij u als ondernemer.

Hypotheek voor starters - Ben je van plan om binnekort je eerste huis te kopen? Dan beleef je een spannende tijd waarin je over veel zaken moet nadenken en belangrijke beslissingen moet nemen. Niet alleen over de keuze van je woning, ook over hoe je die gaat financieren. Wij helpen je graag met de hypotheek voor starters.

Hypotheek vormen - De keuze voor de hypotheekvorm of soort hypotheek heeft financiële gevolgen voor de komende 30 jaar. De maandlasten hangen af van het bedrag dat u leent, de rente en het type hypotheek. onze hypotheekadviseur helpt u de juiste hypotheek te kiezen. Met deze informatie gaat u goed voorbereid het gesprek in.

Inkomensverklaring voor ondernemers - Ondernemers, zelfstandigen en zzp-ers worden door banken en geldverstrekker anders behandeld dan werknemers in loondienst. De reden hiervoor is dat er geen werkgeversverklaring beschikbaar is die eenvoudig uw toetsinkomen weergeeft. U heeft immers een onderneming en uw inkomen is afhankelijk van de resultaten van uw bedrijf. Daarom vragen geldverstrekkers een Inkomensverklaring voor ondernemers bij het aanvragen van een hypotheek.

Nieuws

Compensatie transitievergoeding bij ontslag langdurig zieke werknemers

Compensatie transitievergoeding bij ontslag langdurig zieke werknemers

Werkgevers worden vanaf 2020 gecompenseerd voor de transitievergoeding die zij moeten betalen bij het ontslag van langdurig zieke werknemers. De Tweede Kamer heeft ingestemd met dit wetsvoorstel van minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenh...

Lees meer ...

5 tips om langdurig ziekteverzuim te voorkomen

5 tips om langdurig ziekteverzuim te voorkomen

Een zieke medewerker kost gemiddeld € 250,00 per dag en dat bedrag kan verder oplopen. Gelukkig duurt ziekte bij de meeste medewerkers niet langer dan enkele dagen. Als verzuim echter langer duurt, krijgt de werkgever te maken met allerlei wettelijke...

Lees meer ...

Ziekteverzuim begin 2018 hoger dan gemiddeld

Ziekteverzuim begin 2018 hoger dan gemiddeld

In het eerste kwartaal van 2018 was het ziekteverzuimpercentage hoger dan het in jaren geweest was: maar liefst 4,9%. De laatste keer dat het verzuimpercentage zo hoog was, is meer dan 10 jaar geleden. De reden hiervoor is o.a. de griepepidemie van b...

Lees meer ...

Honig en Honig uw Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®)!

Honig en Honig uw Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®)!

Honig en Honig beschikt sinds kort over een Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement. Wim Honig heeft het diploma Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®) behaald. Deze opleiding legt een goede basis voor adviezen over (verzekerd...

Lees meer ...

Klaar voor de nieuwe arbowet? Nog 1 maand tot 1 juli 2018!

Klaar voor de nieuwe arbowet? Nog 1 maand tot 1 juli 2018!

Binnenkort is het zover. Dan is het 1 juli 2018, hét moment waarop werkgevers alles geregeld moeten hebben in het kader van de nieuwe Arbowet. Voor de invoering van de nieuwe regels in de Arbowet en het Arbobesluit hebben werkgevers en/of de HR-afdel...

Lees meer ...

De Amersfoortse biedt een AOV voor zware beroepen

De Amersfoortse biedt een AOV voor zware beroepen

Ook in de huidige discussie over de verhoging van de AOW-leeftijd doemen ze weer op: de zware beroepen. Deze maken het voor mensen op de arbeidsmarkt nauwelijks haalbaar om langer door te werken. Inkomensverzekeraar De Amersfoortse speelt op de discu...

Lees meer ...