T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Actuele informatie

Actuele informatie

Hier vindt u actuele cijfers en informatie op het gebied van fiscale, pensioen en sociale wetgeving.

Subcategorieƫn

Fiscale en sociale cijfers

Fiscale en sociale cijfers

In deze categorie geven wij een overzicht van de belangrijkste fiscale en sociale en pensioencijfers.

Toon items...
Pensioen 2018

Pensioen 2018

Per 1 januari 2018 wordt de pensioenrichtleeftijd door wetgeving automatisch verhoogd van 67 naar 68 jaar als gevolg van de gestegen levensverwachting van de Nederlandse bevolking.Het maximum opbouwpercentage voor middelloonregelingen blijft 1,875%, maar nu bij pensioenleeftijd 68 jaar (in plaats van 67 jaar). De beschikbare premiestaffels worden aangepast aan de verhoogde pensioenleeftijd. Hier geven wij u een overzicht van de maatregelen per aanbieder.

Toon items...
Pensioenakkoord

Pensioenakkoord

Op onze website vindt u onze informatie over de gevolgen van het Pensioenakkoord . Als gevolg hiervan zal de komende jaren het Nederlandse pensioenstelsel drastisch wijzigen.

Als u vragen heeft of meer informatie wensen dan kunt u contact opnemen met onze pensioenadviseur. Bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl voor meer informatie of persoonlijk advies.

Toon items...
Prinsjesdag

Prinsjesdag

Elk jaar op de 3e dinsdag van september presenteert de regering haar plannen voor het komende jaar. Zaken die banken, verzekeraars, adviseurs, werknemers en/of werkgevers flink kunnen raken.  Hier kunt u de gevolgen van de Miljoenennota , Rijksbegroting en de bijbehorende informatie vinden gesorteerd per jaar.

 

Toon items...
Wijzigingen Pensioen 2015

Wijzigingen Pensioen 2015

Per 1 januari 2015 wordt het Witteveenkader voor 2e pijler pensioenregelingen opnieuw aangepast.  Hier vindt u meer informatie over de wijzigingen van ons pensioen in 2015. 

Toon items...

Het kan dat er tijdens de automatische incasso niet genoeg geld op uw rekening stond. Geen probleem, dat kan gebeuren. Wij helpen u graag met een oplossing.

Hier treft u een aantal links naar andere sites aan die betrekking hebben op verzekeringen en handig kunnen zijn.

Door de sanctiewetgeving is het een verzekeringsmaatschappij niet toegestaan zaken te doen met personen of bedrijven die voorkomen op sanctielijsten. Daarom moeten zij de UBO (Ultimate Beneficial Owners), oftewel de ‘uiteindelijk belanghebbende(n)’ vaststellen van al hun verzekerden. Op deze pagina vindt u meer informatie over de Ultimate Beneficial Owners (UBO).