T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

U bevindt zich hier:Particulier»Particuliere verzekeringen»Schadeverzekeringen»Recreatie en reisverzekeringen»Kortlopende annuleringsverzekering

Kortlopende annuleringsverzekering

U kunt de kortlopende annuleringsverzekering perfect afstemmen op uw reis of vakantie. Kies zelf het verzekerd bedrag voor een basis annuleringsverzekering basis of een annuleringsverzekering allrisk. Beide annuleringsverzekeringen gelden voor vertrek én tijdens uw vakantie. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. De kortlopende annuleringsverzekering geldt ook voor lastminuteboekingen of per onderdeel van een zelf samengestelde reis.

Direct aanvragen

Aanvraag

Kortlopende annuleringsverzekering aanvragen

Klik op de button, vul uw gegevens in en bereken direct uw premie voor uw Kortlopende annuleringsverzekering. Vraag online een offerte aan of sluit direct uw Kortlopende annuleringsverzekering af. Als u de Kortlopende annuleringsverzekering afsluit, dan is er geen sprake van advies, maar van execution only. Wilt u wel advies over bijvoorbeeld de te kiezen dekking? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.