T: 072-5642669

U bevindt zich hier:Actueel»Nieuws»Loyalis stopt met Verzuimverzekering en ZW-ERD verzekering
dinsdag, 09 januari 2018 09:36

Loyalis stopt met Verzuimverzekering en ZW-ERD verzekering

Loyalis stopt met de verzuimverzekering en de ZW-ERD verzekering. U kunt geen offerte meer aanvragen voor een nieuwe verzuimverzekering of ZW-ERD verzekering. Heeft u deze verzekering(en) bij Loyalis afgesloten? Dan blijft u verzekerd tot het einde van de looptijd of de contractvervaldatum. Verzekeraar en APG-dochter Loyalis gaat zich concentreren op producten die een aanvulling vormen op pensioenregelingen die worden uitgevoerd door APG.

Offerte

Waarom stopt Loyalis met de Verzuim- en ZW-ERD verzekering?

Loyalis stopt met de verzuimverzekering, omdat zij werkgevers optimaal willen bedienen en passende producten willen bieden, op maat en van de hoogste kwaliteit. Daarom focussen zij zich op datgeen waarin zij zeggen het sterkst zijn: inkomensbescherming in geval van arbeidsongeschiktheid. Focus aanbrengen betekent ook keuzes maken en daarom stopt Loyalis met de verzuimverzekering en ZW-ERD-verzekering. De WGA-ERD-verzekering (beschikbaar voor werkgevers met meer dan 100 werknemers en al hun andere schadeproducten en diensten blijven zij gewoon aanbieden!

Geen verzuimverzekering, maar wel WIA- en WGA-verzekering(en)?

Door het stoppen met de verzuim- en ZW-ERD verzekering mist Loyalis aansluiting met de werkgever en zieke werknemers in de 1e twee jaar van loondoorbetaling. Op welke wijze de verzekeraar Loyalis kan inspelen op ziekteverzuim en re-integratie vragen wij ons af. Gelukkig zijn er goede alternatieven die wij graag voor u op een rij zetten!

Wenst u een alternatief voor de Verzuimverzekering en ZW-ERD verzekering van Loyalis?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een alternatief voor de Verzuimverzekering en ZW-ERD verzekering van Loyalis?? Neem dan contact op met Honig en Honig, bel 072-5642669 of mail uw vraag naar info@honigenhonig.nl. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel contract- en polisbeheer en HR services.

Wilt u weten welke risico's uw bedrijf of organisatie nog meer loopt? Dan kunnen wij u helpen met een Risicoscan.

Laatst aangepast op dinsdag, 09 januari 2018 09:45
Pin it

Nieuws

Kosten bedrijfsarts blijven voor rekening werkgever

Kosten bedrijfsarts blijven voor rekening werkgever

Het kabinet is niet van plan de bekostiging van de bedrijfsartsen weg te halen bij werkgevers en voortaan via de Zorgverzekeringswet te laten lopen. Dat stelt staatssecretaris Van Ark duidelijk in antwoord op Kamervragen.

Lees meer ...

Eerste Kamer neemt wetsvoorstel vergoeding affectieschade aan

Eerste Kamer neemt wetsvoorstel vergoeding affectieschade aan

Nabestaanden van overleden slachtoffers en naasten van mensen met ernstig en blijvend letsel als gevolg van een ongeluk, geweldsmisdrijf of medische fout krijgen recht op een schadevergoeding. De Eerste Kamer stemde vanmiddag in met het wetsvoorstel...

Lees meer ...

Verzekeraars en brandweer slaan alarm: helft bedrijven failliet na brand

Verzekeraars en brandweer slaan alarm: helft bedrijven failliet na brand

Veel ondernemers onderschatten de impact van een (grote) brand op de continuïteit van hun bedrijf. Ongeveer de helft van de ondernemingen is na zo’n brand binnen twee jaar failliet. Een gezamenlijke visie van het Verbond van Verzekeraars en de brandw...

Lees meer ...

Informatie voor relaties van Honig en Honig over de Verwerkingsovereenkomst (AVG)

Informatie voor relaties van Honig en Honig over de Verwerkingsovereenkomst (AVG)

U heeft er vast al iets over gelezen. Op 25 mei a.s. treedt in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG, in werking. Deze (Europese) verordening heeft tot doel burgers extra bescherming te bieden op het gebied van privacy. Uiteraard...

Lees meer ...

Einde overgangsregeling Arbowet

Einde overgangsregeling Arbowet

De vernieuwde Arbowet is op 1 juli 2017 ingegaan. De overgangsregeling van 1 jaar eindigt op 1 juli 2018. Vanaf dat moment moeten alle werkgevers aan alle verplichtingen vanuit de Arbowet voldoen.

Lees meer ...

Verzilverhypotheek biedt uitkomst voor “arme” ouderen

Verzilverhypotheek biedt uitkomst voor “arme” ouderen

Ouderen met weinig inkomen, maar wel met een woning met een behoorlijke overwaarde én geen mogelijkheid om die overwaarde te verzilveren. Oftewel ‘steenrijk, maar geldarm’. Daar lijkt nu verandering in gekomen. Met de Verzilverlening van de Stichting...

Lees meer ...