Bedrijfsgebouw en -middelen MKB

Bedrijfsgebouw en -middelen MKB

Bedrijfsgebouw en -middelen MKB verzekeren - U kunt uw bedrijfsgebouw en bedrijfsmiddelen perfect en op maat verzekeren met diverse brandverzekeringen voor MKB bedrijven. Zo verzekert u uw bedrijfspand, de voorraad en de eventuele bedrijfsschade. Honig en Honig biedt u alle soorten brandverzekeringen, speciaal voor MKB bedrijven en organisaties.

Bedrijfsmiddelen direct verzekeren

Brandverzekeringen voor bedrijven - Uw bedrijfspand, machines en voorraad zijn van groot belang voor uw bedrijf. U moet er niet aan denken dat deze door brand of een flinke storm beschadigd raken en u niet meer verder kunt met ondernemen. Met de Brandverzekeringen voor bedrijven verzekert u zich tegen deze risico’s. Ook bedrijfsschade, computers, glas, geld, gekoelde producten zijn mee te verzekeren. U kiest zelf wat u verzekert zodat de brandverzekeringen precies passen bij uw bedrijf. Speciaal voor horecabedrijven is er ook een dekking voor terrasmeubilair mogelijk! Door uw Brandverzekeringen voor bedrijven te combineren in een MKB-verzekeringspakket kan uw korting oplopen tot 10% over al uw bedrijfsverzekeringen!

Offerte aanvragen

 

Computer- en elektronicaverzekering - Computers en elektronica zijn essentieel voor uw bedrijfsvoering. De Computer- en elektronicaverzekering vergoedt schade aan uw apparatuur (casco).

Computerverzekering direct verzekeren

De Cyber en data risks verzekering verzekert uw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyber-aanvallen. De Cyber en data risks verzekering biedt dekking tegen bedrijfsschade en aansprakelijkheidsrisico’s.

Direct uw cyber en data risks verzekering aanvragen

Cyber Risk Verzekering - Met de Cyber Risk Verzekering beschermt u uw bedrijf tegen cyberrisico’s. De Cyber Risk Verzekering is meer dan een standaard verzekering waar achteraf de schade wordt vergoed. Als u slachtoffer wordt van een cyberincident biedt de Cyber Risk Verzekering direct hulp en ondersteuning. Bereken de premie en vraag uw Cyber Risk verzekering online aan!

Direct aanvragen

Cyberverzekering - De cyberverzekering verzekert uw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyber-aanvallen. De cyberverzekering biedt ook dekking tegen bedrijfsschade en aansprakelijkheidsrisico’s.

Direct aanvragen

De Data Risks verzekering verzekert uw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyber-aanvallen. De Data Risks verzekering biedt dekking tegen bedrijfsschade en aansprakelijkheidsrisico’s.

Direct aanvragen

De Datarisk verzekering verzekert uw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyber-aanvallen. De Datarisk verzekering biedt dekking tegen bedrijfsschade en aansprakelijkheidsrisico’s.

Direct aanvragen

Datariskverzekering - De datariskverzekering verzekert uw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyber-aanvallen. De datariskverzekering biedt dekking tegen bedrijfsschade en aansprakelijkheidsrisico’s.

Datariskverzekering aanvragen

Dierenverzekering - Heeft u bedrijfsmatig pluimvee, varkens, rundvee, schapen of geiten? De Dierenverzekering vergoedt schade door bijvoorbeeld brand, storm, hagel en vandalisme. Ook vergoeden verzekeraars vervoer en verblijf bij schade. Zo kunt u na schade snel weer aan de slag.

Gebouwenverzekering - De gebouwenverzekering verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen de gebouwenverzekering! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De gebouwenverzekering voor u bedrijfspand wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!

Gebouwenverzekering direct afsluiten

Geld- en fraudeverzekering – Met de Geld- en fraudeverzekering verzekert u contant geld, cheques en andere waardepapieren bij het bewaren, vervoeren en over- of afdragen en aanvullend fraude en oplichting. Winkels zijn vaak het doelwit van roofoverval en daarnaast hebben veel bedrijven in Nederland te maken gehad met gevallen van fraude, corruptie of witwassen. Een goede reden om de Geld- en fraudeverzekering af te sluiten.

Geldverzekering - De geldverzekering verzekerd verlies en diefstal van contant geld in uw bedrijf. De geldverzekering biedt ook dekking tijdens vervoer naar de bank of bij een overval. Ondanks de opkomst van PIN en electronisch betalen kan in een bedrijf veel contant geld omgaan. Daarom een geldverzekering!

Geldverzekering direct afsluiten

Glasverzekering voor bedrijven - De glasverzekering voor bedrijven vergoedt breuk van glazen deuren, ruiten en vitrine's door vrijwel alle oorzaken. De glasverzekering voor bedrijven kan aanvullend afgesloten worden als uitbreiding van een gebouwen- of opstalverzekering. Met de glasverzekering voor bedrijven hebben zzp’ers en mkb’ers een gebroken ruit weer snel hersteld.

Glasverzekering voor bedrijven direct afsluiten

Goederenverzekering - Met de goederenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw goederen. Goederen zijn de grond- en hulpstoffen die u gebruikt om uw producten te maken. De goederenverzekering voor zzp’ers en mkb’ers biedt een uitgebreide dekking bij schade en vergoedt schade aan uw bedrijfsgoederen.

Goederenverzekering direct afsluiten

Inventaris- en goederenverzekering - De inventaris- en goederenverzekering verzekerd u tegen schade aan uw inventaris en goederen. Inventaris is alles wat u gebruikt om uw bedrijf of beroep uit te oefenen en goederen zijn de grond- en hulpstoffen die u gebruikt om uw producten te maken. De inventaris- en goederenverzekering biedt een uitgebreide dekking bij schade.

Inventaris- en goederenverzekering direct afsluiten

Inventarisverzekering - Met de inventarisverzekering verzekert u de inventaris van uw bedrijf. De inventarisverzekering biedt een uitgebreide dekking bij schade. Bereken uw premie online. De inventarisverzekering kent een snelle schadeafhandeling en een ruime dekking.

Inventarisverzekering direct afsluiten

Kantoorelektronica verzekering - Computers en elektronica zijn essentieel voor uw bedrijfsvoering. De Kantoorelektronica verzekering vergoedt schade aan uw apparatuur (casco).

Computerverzekering direct verzekeren

Lichtreclameverzekering - De lichtreclameverzekering zorgt voor een specifieke dekking voor uw reclame-uitingen en lichtreclame-installaties. Vaak worden de aanpassingen aan de gevel of uw bedrijfspand vergeten. 

Lichtreclameverzekering direct afsluiten

Machinebreukverzekering - De machinebreukverzekering is er voor alle soorten machines en installaties. Bijvoorbeeld grafische machines, metaal- en houtbewerkingsmachines, installaties in de milieusector, technische installaties in gebouwen (liften en luchtbehandelingsinstallaties), koel- en vriesinstallaties en installaties in de voedingsmiddelen- en energiesector (windturbines en zonnepanelen). met een machinebreukverzekering zijn uw machines, installaties of apparatuur goed verzekerd.

Machinebreukverzekering Direct aanvragen

Machineschadeverzekering - De machineschadeverzekering is er voor alle soorten machines en installaties. Bijvoorbeeld grafische machines, metaal- en houtbewerkingsmachines, installaties in de milieusector, technische installaties in gebouwen (liften en luchtbehandelingsinstallaties), koel- en vriesinstallaties en installaties in de voedingsmiddelen- en energiesector (windturbines en zonnepanelen).

Machinebreukverzekering Direct aanvragen

Goede preventie is belangrijk. Schade voorkomen begint bij het nemen van de juiste preventieve maatregelen. 

U heeft natuurlijk een verzekering voor uw gebouwen en bedrijfsinventaris. Maar is het verzekerde bedrag van uw verzekering voor uw gebouwen en bedrijfsinventaris voldoende? Weet u zeker dat uw eigendommen niet oververzekerd of onderverzekerd zijn? Met een vaste taxatie van uw gebouw(en) en inventaris voorkomt u discussie bij een eventuele schade.

Verzekering bedrijfsgebouw - De verzekering van uw bedrijfsgebouw is van groot belang. Uw bedrijfsgebouw is verzekerd tegen schade door inbraak, waterschade, storm en brand. Vraag online de verzekering voor u bedrijfsgebouw aan, dat is afgestemd op uw wensen en uw branche!

Bedrijfsgebouw direct verzekeren

Verzekering bedrijfspand - Een goede verzekering voor uw bedrijfspand is van groot belang. Honig en Honig biedt een compleet verzekeringspakket, zodat uw bedrijfspand verzekerd kan worden tegen schade door inbraak, waterschade, storm en brand. Vraag online de verzekering voor u bedrijfspand aan dat is afgestemd op uw wensen en uw branche!

Uw bedrijfspand direct verzekeren

Zakelijke brandverzekeringen - Uw bedrijfspand, machines en voorraad zijn van groot belang voor uw bedrijf. U moet er niet aan denken dat deze door brand of een flinke storm beschadigd raken en u niet meer verder kunt met ondernemen. Met de Zakelijke Brandverzekeringen verzekert u zich tegen deze risico’s. Ook bedrijfsschade, computers, glas, geld, gekoelde producten zijn mee te verzekeren. U kiest zelf wat u verzekert zodat de brandverzekeringen precies passen bij uw bedrijf. Speciaal voor horecabedrijven is er ook een dekking voor terrasmeubilair mogelijk! Door uw zakelijke brandverzekeringen te combineren in een MKB-verzekeringspakket kan uw korting oplopen tot 10% over al uw bedrijfsverzekeringen!

Offerte aanvragen

Zakelijke opstalverzekering - De Zakelijke opstalverzekering verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen de Zakelijke opstalverzekering! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De Zakelijke opstalverzekering voor u bedrijfspand wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!

Zakelijke opstalverzekering direct afsluiten