Verzekeringen cultuur, sport en recreatie

Verzekeringen cultuur, sport en recreatie

Verzekeringen voor bedrijven, verenigingen en stichtingen gericht op cultuur, sport en recreatie. Bijvoorbeeld hobbyclubs, diverse verenigingen, sportonderwijs, dansscholen, maneges en sportscholen.

De aansprakelijkheidsverzekering voor watersportbedrijven is een volledige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) gericht op bedrijven en organisaties in de watersport zoals jachthavens en jachtwerven. De risico's van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden in het watersportbedrijf kunt u meeverzekeren.

Direct verzekeren

Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor bedrijven en organisaties in sport en recreatie! U kunt uw zakelijke verzekeringen voor de sector sport en recreatie afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en perfect polisbeheer.

Met de zakelijke Bootverzekeringen verzekert u zakelijke pleziervaartuigen op naam van een bedrijf, pleziervaartuigen die worden verhuurd, in gebruik zijn als charter, of pleziervaartuigen in een handelsvoorraad.

Direct afsluiten