Verzekeringen gezondheidszorg

Verzekeringen gezondheidszorg

Verzekeringen voor de sector gezondheidszorg, zoals apotheken en diverse medische beroepen en praktijken.

Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor medische bedrijven en beroepen! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de medische sector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken uw premie

Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor de gezondheidszorg! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de zorgsector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Online vergelijking

Groepsreisverzekering - U gaat met een groep op reis of u organiseert een studiereis naar het buitenland. Dan heeft u de verantwoordelijkheid voor de deelnemers en leerlingen. Sluit daarom de Groepsreisverzekering af. Daarmee is de hele groep goed verzekerd. Dat is een geruststellende gedachte. Niet alleen voor u, maar ook voor de thuisblijvers.

Direct verzekeren

Rechtsbijstandverzekering voor (para)medici - Als ondernemer in de medische dienstverlening zet u zich in voor de gezondheidszorg van mensen. Een complex werkterrein waar u niet zonder een Rechtsbijstandverzekering (Para)medici kunt. De kans op conflicten vormt een reëel risico. Bijvoorbeeld als een patiënt de kwaliteit van uw werk betwist en overweegt u aan te klagen. Of als u zelf klachten heeft over het functioneren van medische apparatuur en de leverancier niet thuis geeft.

Rechtsbijstandverzekering voor (para)medici direct aanvragen

In de branches Zorg en Uiterlijk ontstaan de meeste branden door een defect aan elektrische apparatuur. Ook na zo een gebeurtenis willen ZZP'ers die als medicus werken doen wat voor hen belangrijk is: hun patiënten van dienst zijn.

Bent u apotheker en heeft werknemers in dienst? Goed nieuws! Dan bieden wij u een verzuimverzekering met aanvullende diensten, die speciaal voor apothekers is ontwikkeld. De verzuimverzekering is volledig afgestemd op de CAO en het werk in de apotheken. Deze brancheverzekering biedt een apotheker belangrijke voordelen!. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

WGA-Hiaatverzekering-cao-huisartsen - De LHV heeft haar leden dringend geadviseerd een WGA-Hiaatverzekering af te sluiten ter dekking van het zogeheten WGA-gat of hiaat bij medewerkers, die onder de CAO Huisartsenzorg vallen.

Offerte

Wordt een werknemer arbeidsongeschikt? Dan kan zijn inkomen fors dalen. Hij kan in dat geval mogelijk een WIA-uitkering krijgen van UWV en eventueel een aanvulling van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW). Toch zijn deze uitkeringen samen niet altijd hoog genoeg om zijn uitgaven te dekken. De kans bestaat zelfs dat het inkomen van de werknemer onder het sociaal minimum komt. De WIA verzekering Zorg & Welzijn beschermt werknemers tegen dit risico door hun inkomen aan te vullen.