Verzekeringen groothandel

Verzekeringen groothandel

Verzekeringen voor bedrijven in de sector groothandel.

Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor de groothandel! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de groothandelsector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

De heftruck verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw heftruck of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De heftruck verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. 

Offerte heftruck verzekering aanvragen

Met de inkomensverzekeringen groothandel in levensmiddelen kunnen werkgevers, die onder de werkingssfeer van de GIL-CAO vallen, zichzelf en hun medewerkers veel geld besparen door deel te nemen aan de vernieuwde GIL-mantelovereenkomst voor WIA Werknemersverzekeringen.

Vorkheftruck verzekering - De vorkheftruck verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw vorkheftruck of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De vorkheftruck verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. 

Offerte vorkheftruck verzekering aanvragen