Verzekeringen ICT en media

Verzekeringen ICT en media

Verzekeringen afgestemd op de bedrijfsrisico's in de sectoren ICT en media.

Beroepsaansprakelijkheid ICT - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies) of soms tot zaakschade (schade aan bezittingen). Die schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT (BAV), waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche of werkzaamheden.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid PR, Marketing, reclame en communicatie - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor PR, Marketing, reclame en communicatie biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden op het gebied van PR, Marketing, reclame en communicatie bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor PR, Marketing, reclame en communicatie biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering PR, Marketing, reclame en communicatie aanvragen

Bent u zzp-er en werkzaam als media adviseur? Honig en Honig biedt media adviseurs verzekeringen voor de risico’s in uw branche. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, uitstekende dekkingen, scherpe premies, gunstige voorwaarden, persoonlijk contact en service!

Bent u zzp-er en werkzaam als webdesigner of webdeveloper? Honig en Honig biedt webdesigners en webdevelopers een speciaal pakket voor de risico’s in hun branche. Scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service!