Verzekeringen persoonlijke en uiterlijke verzorging

Verzekeringen persoonlijke en uiterlijke verzorging

Verzekeringen voor de sector persoonlijke en uiterlijke verzorging, zoals een kapper, pedicure of schoonheidsspecialist.

Verzekeringen voor kappers – De risico’s in de kapsalon zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor kappers verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de kappersbranche. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen voor kappers

Verzekeringen voor schoonheidssalons – De risico’s in de schoonheidssalon zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor schoonheidssalons verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de persoonlijke en uiterlijke verzorgingbranche. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen voor schoonheidssalons