Transport en logistiek

Transport en logistiek

Transport en logistiek - Zoekt u een transportverzekering of een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering? Wij bieden u diverse transportverzekeringen en oplossingen voor transport en logistiek voor het MKB en ZZP-ers.

Container en trailer aansprakelijkheidsverzekering - Met de Container en trailer aansprakelijkheidsverzekering verzekert u containers, opleggers en trailers tegen diefstal en schade. Ook gehuurde spullen vallen onder de dekking.

Container en trailer verzekering direct aanvragen

Eigen vervoer verzekering - De Eigen vervoer verzekering verzekert u tegen schade door diefstal, verlies en beschadiging van goederen tijdens transport met eigen vervoer. Bijvoorbeeld het greedschap in uw bestelauto of de goederen in of op uw aanhanger.

Eigen vervoer verzekering aanvragen

Transport en overslag van uw goederen brengt altijd risico’s met zich mee. Hiervoor is de GoederenPlusPolis (transportverzekering) ontwikkeld met een complete dekking en ruime polisvoorwaarden.

Offerte aanvragen

Met de goederentransportverzekering kunt u de schade verzekeren bij verlies of beschadiging van uw goederen tijdens transport per vrachtauto, vliegtuig of schip. In transportland komt meer kijken dan alleen het laden, vervoeren en lossen.

Offerte aanvragen

Land- en werkmaterieelverzekering - De land- en werkmaterieelverzekering is een complete verzekering voor al uw land- en werklandmaterieel. U kunt kiezen uit diverse dekkingen, zoals de WA-dekking voor het aansprakelijkheidsrisico en verschillende Casco-dekkingen voor de schade bij brand, diefstal en overige beschadigingen.

Offerte land- en werkmaterieelverzekering

Transport- en verblijf verzekering - De transport- en verblijf verzekering is een verzekering voor verschillende soorten risico’s. Deze Transport- en verblijf verzekering is handig voor bijvoorbeeld spullen die bedoeld zijn voor tentoonstellingen of beurzen, maar ook voor kunst, muziekinstrumenten, licht- en geluidsapparatuur. Het object, het transport en het verblijf zijn verzekerd.

Offerte_aanvragen

Transportaansprakelijkheidsverzekering - Vervoert u goederen van anderen? Met de transportaansprakelijkheidsverzekering verzekert u zich tegen schade bij aansprakelijkheid bij beschadiging of diefstal.

Offerte transportaansprakelijkheidsverzekering aanvragen

Transportverzekering - De transportverzekering vergoedt schade door verlies of beschadiging van uw (handels)goederen tijdens het vervoer door een vervoerder. Honig en Honig uit Alkmaar is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Offerte Transportverzekering aanvragen

Transportverzekering eigen vervoer - De transportverzekering eigen vervoer verzekert u tegen schade door diefstal, verlies en beschadiging van goederen tijdens transport met eigen vervoer. Bijvoorbeeld het greedschap in uw bestelauto of de goederen in of op uw aanhanger.

Transportverzekering eigen vervoer aanvragen

Veelgestelde vragen over transportverzekeringen - Wij hebben de de meestgestelde vragen over onze transportverzekeringen voor u in een overzicht verzameld.

Offerte transportverzekering aanvragen

 

Vervoerders aansprakelijkheidsverzekering - Vervoert u goederen van anderen? Met de vervoerders aansprakelijkheidsverzekering verzekert u zich tegen schade bij aansprakelijkheid bij beschadiging of diefstal.

Offerte Vervoerders aansprakelijkheidsverzekering aanvragen

Vervoerdersaansprakelijkheid kan grote financiële gevolgen hebben! Vervoert u goederen van anderen? Verzeker de financiële gevolgen van uw vervoerdersaansprakelijkheid! Deze verzekering voor vervoerdersaansprakelijkheid biedt dekking voor de risico's van schade aan of verlies van de vervoerde zaken en kan perfect worden afgestemd op contractuele bepalingen, nationale wetgeving en internationale verdragen.

Offerte Vervoerdersaansprakelijkheid aanvragen

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering - Vervoert u goederen van anderen? Met de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor de aansprakelijkheid van vervoerders voor schade aan andermans goederen tijdens transport. Denk aan beschadiging, diefstal of verlies van de lading, maar ook de kosten door vertraging en schade die ontstaat door laden en/of lossen of tijdens op- en overslag. De vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering is specifiek bedoeld voor beroepsvervoerders of voor bedrijven die het transport uitvoeren of regelen.

Offerte Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering aanvragen

Vervoerdersverzekering - Met de vervoerdersverzekering is een transporteur financieel beschermd als iemand u aansprakelijk stelt voor beschadiging, diefstal en verlies van de lading. Ook de schade, die de klant oploopt als u te laat aflevert, is verzekerd.

Offerte vervoerdersverzekering aanvragen

 

Verzekeringen voor transportbedrijven – De verzekeringen voor transportbedrijven zijn afgestemd op de specifieke risico's in de transportsector. Dit speciale verzekeringspakket beschermt uw bedrijf in één keer tegen de meest voorkomende schaderisico’s in de transportsector.

Bereken uw premie voor Verzekeringen voor transportbedrijven

Werkmaterieelverzekering - De werkmaterieelverzekering is een complete verzekering voor al uw werk- en landmaterieel, zoals heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel. Tijdens werkzaamheden kan er forse schade ontstaan. Aan de machines zelf, maar ook aan de omgeving. Met de werkmaterieelverzekering bent u goed verzekerd tegen dergelijke schade. Wat u verzekert, bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit 3 basisdekkingen (WA, Brand/Diefstal en Volledig Casco) en diverse aanvullingen.

Offerte aanvragen Werkmaterieelverzekering