dinsdag 28 november 2017 21:33

Ook Delta Lloyd stopt met beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor accountants

Vanaf 1 januari 2018 stopt ook het label Delta Lloyd met het aanbieden van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor accountants. Dit in navolging van Nationale Nederlanden, waar \Delta Lloyd onderdeel van is geworden. Heeft u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij Delta Lloyd? Dan kunnen wij u perfect van dienst zijn met een vergelijking en het oversluiten van een nieuwe verzekering voor uw beroepsaansprakelijkheid.

Nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor accountants

Vanaf 1 januari 2018 kunnen geen nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen of offertes meer aangevraagd worden voor accountants. De mogelijkheid om online aanvragen of mutaties te doen voor accountants is al vanaf 21 november jl. gestopt. Wij wijzen u er graag op dat Honig en Honig zeer actief is in beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor uw beroepsgroep. Deze kunt u dan ook gewoon bij ons aanvragen.

Bestaande beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

Delta Lloyd zegt de bestaande beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor accountants op per contractvervaldatum vanaf 1 april 2018. Polissen voor deze doelgroep met een contractvervaldatum tot 1 april 2018 verlengen zij op de gebruikelijke wijze voor een jaar. Uiteraard staat het u vrij om deze verzekering eerder of tussentijds over te sluiten naar een andere verzekeraar.

Delta Lloyd informeert u tijdig

Zij sturen u minimaal 2 maanden voor de contractvervaldatum een brief met uitleg over de opzegging en de datum waarop de verzekering stopt.

Meer weten over de beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor accountants?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wenst u een offerte voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor accountants? Neem dan contact op met Honig en Honig, bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polis beheer voor diverse aanbieders.

U kunt online uw offerte aanvragen en bij Honig en Honig afsluiten!

Bereken uw premie

 

 

 

 

Laatst aangepast op vrijdag 28 september 2018 10:30