T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

U bevindt zich hier:Particulier»Particuliere verzekeringen»Schadeverzekeringen»Recreatie en reisverzekeringen»Op wintersport? Denk aan uw reisverzekering!

Op wintersport? Denk aan uw reisverzekering!

Gaat u binnenkort op wintersport? Dat is een mooi vooruitzicht. Maar het betekent ook dat u extra risico loopt. Bijvoorbeeld door uw dure ski-spullen en mogelijke valpartijen. Kies daarom altijd voor een reisverzekering met wintersportdekking. U kunt kiezen uit een kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering.

Wintersport

Gipsvlucht

Skiën is leuk, maar de kans bestaat altijd dat u ongelukkig terechtkomt. En uw zorgverzekering vergoedt niet altijd de medische kosten die daarbij komen kijken. Denk aan een reddingsactie van de piste of de kosten van vervoer, zoals een gipsvlucht. Bovendien gelden er in het buitenland vaak hogere tarieven. In Oostenrijk en Zwitserland kunt u bijvoorbeeld in ziekenhuizen terechtkomen die duurder zijn dan in Nederland. Wilt u zeker weten dat u deze kosten vergoed krijgt? Kies dan een reisverzekering met dekking van de geneeskundige kosten én een wintersportdekking Overigens geldt deze dekking niet voor gevaarlijke sporten zoals ijshockey, skipringen en heliskieën.

Skipassen en skilessen

Op wintersport heeft u ook veel extra kosten voor zaken als ski’s, ski-uitrusting, skipassen en skilessen. Kunt u daarvan niet meer gebruikmaken door een ongeval of omdat u plotseling ziek wordt? Dan krijgt u de kosten vergoed als u een wintersportdekking heeft. Ook als u uw ski’s beschadigt.

Wintersportdekking

Kortom, een reisverzekering met wintersportdekking is geen overbodige luxe. Bij Honig en Honig bent u standaard verzekerd voor wintersport. Is dit niet nodig voor u? Dan kunt u dit uit uw verzekering laten. U krijgt dan korting op uw premie.