maandag 22 oktober 2018 11:59

Oude polisvoorwaarden AOV De Amersfoortse worden vernieuwd

Binnenkort krijgen relaties van De Amersfoortse met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) met oude polisvoorwaarden per contractvervaldatum de nieuwste voorwaarden, met modelnummer 188, 189, 190 of 191. Dit betekent dat de teksten begrijpelijker geschreven zijn en dat voordelen van de nieuwe polisvoorwaarden ook voor bestaande klanten gaan gelden.

De belangrijkste wijzigingen kunt u hier lezen.

Informatie nieuwe polisvoorwaarden De Amersfoortse AOV

  • 3 maanden voor de contractvervaldatum ontvangen bestaande klanten een vooraankondiging dat per contractvervaldatum nieuwe polisvoorwaarden gaan gelden. Deze brief wordt rechtstreeks aan de verzekerde gestuurd.
  • Rond de contractvervaldatum ontvangen klanten een brief met de bevestiging dat de voorwaarden omgezet zijn. Deze brief wordt verzonden met de papieren die bij de prolongatie horen.
  • Beide brieven bevatten een overzicht met de belangrijkste wijzigingen. De Amersfoortse vermeldt ook dat de aanpassing van de voorwaarden geen consequenties voor de premie heeft.
  • Ontvangt u een uitkering van de verzekeraar? Dan gaan de nieuwe polisvoorwaarden 30 dagen na betermelding gelden.

Meer weten over arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de arbeidsongeschiktheidsverzekering? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en schadeservices.

Offerte aanvragen

Laatst aangepast op maandag 22 oktober 2018 12:02