T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

U bevindt zich hier:Zakelijk»Ondernemersverzekeringen»Overlijdensrisicoverzekering»Overlijdensrisicoverzekering voor ondernemers

Overlijdensrisicoverzekering voor ondernemers

De overlijdensrisicoverzekering voor ondernemers, een overlijdensverzekering speciaal voor ondernemers tegen een zeer scherpe premie. Bereken online uw premie en u kunt de polis direct aan vragen.

 

Algemeen

Wanneer u als ondernemer komt te overlijden, heeft dit grote financiële gevolgenvoor uw nabestaanden en uw onderneming. De Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering biedt in dat geval uitkomst. Hiermee bieden wij een complete verzekering speciaal voor ondernemers tegen een zeer scherpe premie. Wanneer u overlijdt, keert deze verzekering een vooraf bepaald, vast bedrag uit aan uw nabestaanden, zakelijke partners of de onderneming (de zogenaamde begunstigden).

Door de overlijdensrisicoverzekering voor ondernemers af te sluiten, zorgt u er voor dat uw levenspartner of gezin niet in levensstandaard achteruit gaat of de continuïteit van uw onderneming niet in gevaar komt. Een actuele premievergelijking door MoneyView laat zien dat deze verzekering onder de uitgebreide overlijdensrisicoverzekeringen voor niet-rokers het gunstigste tarief laat zien.

Voor wie geldt de overlijdensrisicoverzekering voor ondernemers?

Deze verzekering is uitsluitend bedoeld voor:

  • zelfstandig ondernemer *
  • vrije beroepsbeoefenaar *
  • freelancer *
  • zzp’er *
  • directeur-grootaandheelhouder (dga) **

* ten minste 50% inkomen als zelfstandige in voorgaand jaar 
** ten minste 5% van de aandelen 

 

Aanvragen of meer informatie?

Wilt u meer weten over de overlijdensrisicoverzekering voor ondernemers, of wilt u een offerte of premievergelijking? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 072-5642669 of info@honigenhonig.nl.