T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Lijfrente

Lijfrente

U kunt bij Honig en Honig terecht voor advies, bemiddeling, beheer over lijfrente sparen, lijfrente uitstellen en lijfrente uitkeren. (lijfrenterekening en/of lijfrenteverzekering)

Subcategorieƫn

Gouden handdruk

Gouden handdruk

Hier vindt u meer informatie over een gouden handdruk of ontslagvergoeding in combinatie met een lijfrenteverzekering.

Toon items...
Lijfrente en de belastingdienst (fiscus)

Lijfrente en de belastingdienst (fiscus)

Hier vindt u meer informatie over uw lijfrente en de belastingdienst (fiscus). U kunt een verzekering afsluiten of zelf sparen voor extra inkomen. Bijvoorbeeld voor extra inkomen (lijfrente) vanaf het moment dat u met pensioen gaat. De premies voor een lijfrenteverzekering of de bedragen die u stort op een lijfrentespaarrekening mag u onder bepaalde voorwaarden aftrekken van uw inkomen. Ook voor andere inkomensvoorzieningen kunt u aftrek krijgen.

Toon items...
Lijfrente sparen

Lijfrente sparen

Lijfrente sparen, voor het opbouwen van vermogen als aanvulling op uw pensioen. U kunt u kiezen uit 2 varianten: een lijfrenterekening (banksparen) of een lijfrenteverzekering. In beide gevallen kunt u het lijfrentekapitaal opbouwen met sparen en beleggen.

Toon items...
Lijfrente uitkering

Lijfrente uitkering

Heeft u in het verleden een lijfrenteverzekering of lijfrenterekening afgesloten? En binnenkort valt dit kapitaal vrij voor uw lijfrente uitkering. U bepaalt welke partij uw lijfrente gaat uitkeren. Heeft u meerdere lijfrentes? Dat kan het interessant voor u zijn deze vrijkomende bedragen bij een bank of verzekeraar te storten. Honig en Honig biedt de volgende mogelijkheden voor uw lijfrente uitkering.

Offerte_aanvragen

Toon items...
Lijfrente uitstellen

Lijfrente uitstellen

Heeft u de uitkering van uw lijfrente nog niet ? U kunt uw vrijvallende lijfrenteverzekering of lijfrenterekening uitstellen. U kunt er voor kiezen om een uitkering uit te stellen tot een later moment. Zo kunt u het opgebouwde kapitaal verder laten groeien met een lijfrenteverzekering of -rekening. Maar u kunt ook kiezen voor onderstaande producten waarmee u een lijfrente of lijfrente-uitkering kunt uitstellen.

Toon items...