T: 072-5642669  

Lijfrente

Lijfrente

U kunt bij Honig en Honig terecht voor advies, bemiddeling, beheer over lijfrente sparen, lijfrente uitstellen en lijfrente uitkeren. (lijfrenterekening en/of lijfrenteverzekering)

Subcategorieƫn

Gouden handdruk

Gouden handdruk

Hier vindt u meer informatie over een gouden handdruk of ontslagvergoeding in combinatie met een lijfrenteverzekering.

Toon items...
Lijfrente en de belastingdienst (fiscus)

Lijfrente en de belastingdienst (fiscus)

Hier vindt u meer informatie over uw lijfrente en de belastingdienst (fiscus). U kunt een verzekering afsluiten of zelf sparen voor extra inkomen. Bijvoorbeeld voor extra inkomen (lijfrente) vanaf het moment dat u met pensioen gaat. De premies voor een lijfrenteverzekering of de bedragen die u stort op een lijfrentespaarrekening mag u onder bepaalde voorwaarden aftrekken van uw inkomen. Ook voor andere inkomensvoorzieningen kunt u aftrek krijgen.

Toon items...
Lijfrente sparen

Lijfrente sparen

Lijfrente sparen, voor het opbouwen van vermogen als aanvulling op uw pensioen. U kunt u kiezen uit 2 varianten: een lijfrenterekening (banksparen) of een lijfrenteverzekering. In beide gevallen kunt u het lijfrentekapitaal opbouwen met sparen en beleggen.

Toon items...
Lijfrente uitkering

Lijfrente uitkering

Heeft u in het verleden een lijfrenteverzekering of lijfrenterekening afgesloten? En binnenkort valt dit kapitaal vrij voor uw lijfrente uitkering. U bepaalt welke partij uw lijfrente gaat uitkeren. Heeft u meerdere lijfrentes? Dat kan het interessant voor u zijn deze vrijkomende bedragen bij een bank of verzekeraar te storten. Honig en Honig biedt de volgende mogelijkheden voor uw lijfrente uitkering.

Offerte_aanvragen

Toon items...
Lijfrente uitstellen

Lijfrente uitstellen

Heeft u de uitkering van uw lijfrente nog niet ? U kunt uw vrijvallende lijfrenteverzekering of lijfrenterekening uitstellen. U kunt er voor kiezen om een uitkering uit te stellen tot een later moment. Zo kunt u het opgebouwde kapitaal verder laten groeien met een lijfrenteverzekering of -rekening. Maar u kunt ook kiezen voor onderstaande producten waarmee u een lijfrente of lijfrente-uitkering kunt uitstellen.

Toon items...

Pensioen en lijfrente zijn termen die vaak door elkaar en verkeerd worden gebruikt, maar let op de verschillen. De overeenkomst is dat het beide inkomenvoorzieningen kunnen zijn bij pensionering en overlijden.