T: 072-5642669

U bevindt zich hier:Particulieren»Pensioen en lijfrente»Lijfrente»Lijfrente uitkering
Lijfrente uitkering

Lijfrente uitkering

Heeft u in het verleden een lijfrenteverzekering of lijfrenterekening afgesloten? En binnenkort valt dit kapitaal vrij voor uw lijfrente uitkering. U bepaalt welke partij uw lijfrente gaat uitkeren. Heeft u meerdere lijfrentes? Dat kan het interessant voor u zijn deze vrijkomende bedragen bij een bank of verzekeraar te storten. Honig en Honig biedt de volgende mogelijkheden voor uw lijfrente uitkering.

Offerte_aanvragen

De verplichting om alimentatie te betalen kan ondergebracht worden in een direct ingaande lijfrente, de Alimentatie lijfrente.

De hoogste rente voor uw lijfrente?

Valt uw lijfrente vrij? Dat komt mooi uit! Spaart u nog even door of wilt u het geld laten uitkeren? Honig en Honig biedt u altijd de hoogste rente van Nederland voor het opbouwen, uitkeren en uitstellen van uw lijfrente. Dit geldt ook voor de variabele rente. Dat is het voordeel van een onafhankelijk financieel adviseur!

Wilt u uw pensioenuitkering aanvullen? Met de direct ingaande lijfrente regelt u een vaste periodieke uitkering. Dat geeft extra zekerheid en meer financiële armslag.

Uw lijfrenteverzekering of lijfrenterekening valt binnenkort vrij en u wilt een direct ingaande lijfrente op basis van banksparen? Bereken en vergelijk uw direct ingaande lijfrente banksparen!

U kunt een direct ingaande lijfrente bij diverse aanbieders online berekenen en vergelijken. Na de berekening van uw direct ingaande lijfrente kunt u direct uw lijfrentepolis of lijfrenterekening bij ons aanvragen.

Komt binnenkort uw lijfrente vrij? U kunt online uw direct ingaande lijfrente vergelijken en direct de offerte aanvragen!

Wilt u uw pensioenuitkering aanvullen? Met de Direct Ingaande Lijfrente verzekering bent u verzekerd van een vaste periodieke uitkering.

Hier vindt je meer informatie over kapitaaloverdracht van een levensverzekering, lijfrente of pensioen.

Ontvangt u een afkoopsom lijfrente van een verzekeraar, bank, beleggingsonderneming of beheerder van een beleggingsinstelling? Of neemt u (een deel van) uw tegoed uit een lijfrenterekening of -beleggingsrecht op? Dan moet u hierover inkomstenbelasting betalen. Ook moet u meestal revisierente betalen.

Uw lijfrente gaat binnenkort uitkeren? Kiest u voor banksparen of een levensverzekering?

Wenst u een offerte voor een direct ingaande lijfrente? Bereken, vergelijk en vraag direct uw offerte voor uw lijfrenteverzekering of lijfrenterekening aan. Ook een direct ingaand pensioen kunt u hier aanvragen.

Heeft u in het verleden een lijfrenteverzekering afgesloten voor een aanvulling op uw pensioen? Er kan sprake zijn van een oud regime lijfrente als u de lijfrentepolis met premiebetaling heeft afgesloten vóór 16 oktober 1990 en daarvoor premie heeft betaald of als u voor 1 januari 1992 een lijfrentepolis heeft afgesloten met een koopsomstorting. De betaalde premie of koopsom kon u aftrekken van uw belastbaar inkomen, over de eventuele uitkeringen van een direct ingaande of uitgestelde lijfrente betaalt u inkomstenbelasting.

U kunt online een vergelijking voor een direct ingaande lijfrente maken. Ook voor een direct ingaand pensioen of gouden handdruk. Bereken, vergelijk en vraag uw directingaande lijfrente online aan!

Welke aanbieder geeft u de hoogste uitkering? Wat is belangrijk bij uw keuze voor een direct ingaande lijfrente?

Nieuws

Checklist nieuwe privacywet (AVG) en personeel

Checklist nieuwe privacywet (AVG) en personeel

Wat betekent de nieuwe privacywet (AVG) voor u als ondernemer? En voor uw personeel? Een overzicht met 9 belangrijke taken voor werkgevers.

Lees meer ...

Personeelsdossier en privacy, hoe zit dat?

Personeelsdossier en privacy, hoe zit dat?

Als werkgever bent u verplicht om van alle werknemers een personeelsdossier bij te houden. Uw personeel moet erop kunnen vertrouwen dat u zorgvuldig met die gegevens omgaat en dat niet zomaar iedereen erbij kan. Hoe zit het met de privacywetgeving?

Lees meer ...

Pensioen bij scheiding vanaf 2020 automatisch verdeeld

Pensioen bij scheiding vanaf 2020 automatisch verdeeld

Vanaf 2020 moet het pensioen na een echtscheiding automatisch verdeeld worden over beide ex-partners. Dit stelt Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor in een brief aan de Tweede Kamer. Koolmees wil hiervoor de Wet verevening...

Lees meer ...

Kabinetsplan kortere loondoorbetaling bij ziekte werkt averechts

Kabinetsplan kortere loondoorbetaling bij ziekte werkt averechts

In oktober 2017 verscheen het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’. Over de plannen op het gebied van sociale zekerheid ontstond toen veel ophef. Nu het stof wat is neergedaald, is het tijd voor een beschouwing. De lange termijn visie voor de lo...

Lees meer ...

Klaar voor de belastingaangifte 2018?

Klaar voor de belastingaangifte 2018?

Op 1 maart is het weer zover, vanaf dan mag iedereen achter de computer kruipen om de belastingaangifte over het jaar 2017 in te dienen. Bent u er al klaar voor? Wij helpen u graag op weg.

Lees meer ...

Opschorting handhaving Wet DBA verlengd tot 1 januari 2020

Opschorting handhaving Wet DBA verlengd tot 1 januari 2020

De opschorting van de handhaving van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) is verlengd tot 1 januari 2020. Dat betekent dat opdrachtgevers en opdrachtnemers tot die tijd geen boetes of naheffingen krijgen als achteraf geconstateerd wo...

Lees meer ...