T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Pensioen uitkeren

Pensioen uitkeren

Uw pensioenverzekering, pensioen na echtscheiding of uw pensioen in eigen beheer (DGA) komt tot uitkering?

Het Direct Ingaand Pensioen: uw vrijkomend pensioenkapitaal tegen de gunstigste voorwaarden laten uitkeren! U bepaalt bij welke verzekeraar u de pensioenuitkering aankoopt. U kunt kiezen uit een gegarandeerde, vaste uitkering of voor doorbeleggen met een variabele pensioenuitkering. Bij sommige aanbieders is een combinatie mogelijk van doorbeleggen en garantie.

Heeft u een pensioenregeling op basis van beleggingen of een verzekerd kapitaal, dan heeft u een aantal keuzes over uw pensioen. Dit zijn keuzes met betrekking tot de pensioendatum en de hoogte van uw pensioen.

Op deze pagina kunt u een offerte voor een direct ingaand pensioen aanvragen. Ook een direct ingaande lijfrente of gouden handdruk kunt u hier aanvragen.

Wat is de termijn tot afwikkeling van het aankopen van een pensioenuitkering? Bij expiratie van een pensioenverzekering of stamrechtverzekering of bij de deblokkering van een stamrechtspaarrekening of een stamrechtbeleggingsrecht hebben de pensioen- of uitkeringsgerechtigden een redelijke termijn nodig voor oriëntatie en voor de beoordeling van offertes.

Als u met pensioen gaat, kan er nogal wat veranderen in uw leven: meer tijd voor uw hobby’s en voor uw kleinkinderen. U hoeft niet meer te werken voor een salaris. In plaats daarvan krijgt u een pensioeninkomen. Maar hoe gaat dat allemaal in z’n werk en is dat inkomen wel voldoende?

Op deze pagina kunt u een vergelijking voor een direct ingaand pensioen maken. Ook een direct ingaande lijfrente of ander uitkeringen voor pensioen en lijfrente kunt u hier aanvragen. Onderaan de pagina vindt u meer informatie.