T: 072-5642669  

Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen

Op zoek naar een andere zorgverzekering? Op de website van Honig en Honig kunt u de basisverzekering, de aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering van de zorgverzekeraars met elkaar vergelijken en afsluiten.

Vergelijk nu

De aanvullende zorgverzekering kunt u bovenop de basisverzekering afsluiten. De basisverzekering vergoedt namelijk niet alles. Wij geven u graag advies, als u een aanvullende zorgverzekering wilt afsluiten.

Vergelijk nu uw zorgverzekering

De basisverzekering (zorgverzekering) is wettelijk verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt.

Vergelijk nu

Voor de zorgverzekering geldt een verplicht eigen risico voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Het eigen risico wordt jaarlijks vastgesteld.

Vergelijk nu

Bij Honig en Honig ontvangt u bij onderstaande zorgverzekeraars korting op uw zorgverzekeringen. De korting is verschillend per aanbieder en kan gelden voor de basisiverzekering, de aanvullende zorgverzekering en tandartskostenverzekering.

Vergelijk_nu

Hier vindt u de meestgestelde vragen over zorgverzekeringen, zoals de basisverzekering, de aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.

Vergelijk nu uw zorgverzekering

Er zijn 25 zorgverzekeraars in Nederland, de meeste verzekeraars vallen onder een overkoepelend concern. Er zijn negen concerns en vele merken, welke verzekeraar biedt u de beste zorgverzekering?

Vergelijk nu uw zorgverzekering

De premie voor uw zorgverzekering wordt jaarlijks door verzekeraars vastgesteld en geldt voor iedereen die 18 jaar of is. Deze premie verschilt per zorgverzekeraar. In ons premie-overzicht vindt u de premie van de basisverzekering en de kortingen op de basis- en aanvullende verzekeringen van alle zorgverzekeraars waarmee wij samenwerken.

Vergelijk_nu

Met de tandartsverzekering kunt u de kosten van mondzorg verzekeren. De verschillende dekkingen en premies maken het lastig om de juiste tandartsverzekering te vinden en een vergelijking van de polisvoorwaarden en de vergoedingen is haast onmogelijk. Honig en Honig biedt u tandartsverzekeringen van geselecteerde aanbieders, waarmee wij een zorgarrangement hebben voor uitstekende voorwaarden en een lage premie door een extra korting.

Vergelijk nu uw zorgverzekering

De zorgverzekering 2017 staat volop in de belangstelling. De premies zijn weer verhoogd en de polisvoorwaarden zijn ook gewijzigd. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies over uw zorgverzekering voor 2017. Daarom bieden wij u onze onafhankelijke zorgvergelijking!

Vergelijk_nu

Ieder jaar verandert de zorgverzekering, ook in 2018. Denk bijvoorbeeld eens aan de nieuwe premie en de hoogte van het eigen risico. Op deze pagina vindt u alles wat bij ons bekend is over de zorgverzekering 2018. U kunt ons aanbod voor uw zorgverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten voor 2018.

Vergelijk_nu

Vergelijk de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering, zowel de basisverzekering en aanvullende zorgverzekering worden vergeleken en u kunt direct online de zorgverzekering aanvragen.

Online vergelijking

U kunt op onze website een vergelijking van de premie en voorwaarden voor uw zorgverzekering maken.

Regel het direct

Bij Honig en Honig kunt u een complete vergelijking maken van de premie en de polisvoorwaarden van uw oude en nieuwe zorgverzekering. U kunt de vergelijking maken op basis van uw gegevens en wensen, inclusief onze kortingen.

Vergelijk nu

Maak een complete vergelijking van uw ziektekostenverzekering op premie en voorwaarden!  Vergelijk de basisverzekering, aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.

Vergelijk nu

Maak nu een complete vergelijking van uw zorgverzekering op premie en voorwaarden!  Vergelijk de basisverzekering, aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.

Vergelijk nu

Maak een vergelijking voor uw zorgverzekering. Ook in 2017 wijzigen de premies en de voorwaarden van uw zorgverzekering. Een vergelijking loont vaak de moeite. Heeft u die aanvullende tandartsverzekering nog wel nodig? En gaat u in 2017 vaker naar de fysiotherapeut?

Vergelijk nu uw zorgverzekering

Ook voor 2018 kan een vergelijking van uw zorgverzekering weer de moeite waard zijn. Helaas veranderen de premies en de voorwaarden van uw zorgverzekering ook in 2018. Welke (aanvullende) dekkingen heeft u nou werkelijk nodig?

Vergelijk nu uw zorgverzekering

Hier vindt u alle informatie over de zorgverzekering en diverse onderwerpen zoals uw declaratie, uw zorgpas, zorgverzekering in het buitenland, etc. Bereken de premie, vergelijk uw zorgverzekering en vraag de zorgpolis direct aan!

Vergelijk nu

Hier vindt u alle informatie over de zorgverzekering in 2017 en diverse onderwerpen zoals uw declaratie, uw zorgpas, zorgverzekering in het buitenland, etc. Bereken de premie, vergelijk uw zorgverzekering 2017 en vraag de zorgpolis direct aan!

Vergelijk nu

Zorgverzekering 2018: wat wijzigt er er aan de basisverzekering, het eigen risico, de zorgpremie en zorgtoeslag in 2018? De basisverzekering zal in 2018 met circa € 6,00 per maand stijgen. Dit wordt november 2017 bekend gemaakt, lees meer op honigenhonig.nl. Bereken de premie, vergelijk uw zorgverzekering 2018 en vraag direct uw zorgpolis voor 2018 aan!

Vergelijk nu