T: 072-5642669

U bevindt zich hier:Particulieren»Zorgverzekeringen
Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen

Op zoek naar een andere zorgverzekering? Op de website van Honig en Honig kunt u de basisverzekering, de aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering van de zorgverzekeraars met elkaar vergelijken en afsluiten.

Vergelijk nu

De aanvullende zorgverzekering kunt u bovenop de basisverzekering afsluiten. De basisverzekering vergoedt namelijk niet alles. Wij geven u graag advies, als u een aanvullende zorgverzekering wilt afsluiten.

Vergelijk nu uw zorgverzekering

De basisverzekering (zorgverzekering) is wettelijk verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt.

Vergelijk nu

Voor de zorgverzekering geldt een verplicht eigen risico voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Het eigen risico wordt jaarlijks vastgesteld.

Vergelijk nu

Nieuwe zorgverzekering? Maak eerst een vergelijking! U kunt bij Honig en Honig uw zorgverzekering vergelijken van diverse aanbieders, zoals: Aevitae, ASR, Avéro Achmea, CZ, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Menzis, OHRA, ONVZ, Stad Holland, VGZ en Zilveren Kruis Achmea. Hierdoor kunt u kiezen uit zo’n 90% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt. Wij hebben speciale tarieven bedongen bij deze verzekeraars. De korting kan oplopen tot wel 15% van de normale zorgpremie!

Vergelijk_nu

 

Hier vindt u de meestgestelde vragen over zorgverzekeringen, zoals de basisverzekering, de aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.

Vergelijk nu uw zorgverzekering

Er zijn 25 zorgverzekeraars in Nederland, de meeste verzekeraars vallen onder een overkoepelend concern. Er zijn negen concerns en vele merken, welke verzekeraar biedt u de beste zorgverzekering?

Vergelijk nu uw zorgverzekering

De premie voor uw zorgverzekering wordt jaarlijks door verzekeraars vastgesteld en geldt voor iedereen die 18 jaar of is. Deze premie verschilt per zorgverzekeraar. In ons premie-overzicht vindt u de premie van de basisverzekering en de kortingen op de basis- en aanvullende verzekeringen van alle zorgverzekeraars waarmee wij samenwerken.

Vergelijk_nu

Met de tandartsverzekering kunt u de kosten van mondzorg verzekeren. De verschillende dekkingen en premies maken het lastig om de juiste tandartsverzekering te vinden en een vergelijking van de polisvoorwaarden en de vergoedingen is haast onmogelijk. Honig en Honig biedt u tandartsverzekeringen van geselecteerde aanbieders, waarmee wij een zorgarrangement hebben voor uitstekende voorwaarden en een lage premie door een extra korting.

Vergelijk nu uw zorgverzekering

De zorgverzekering 2017 staat volop in de belangstelling. De premies zijn weer verhoogd en de polisvoorwaarden zijn ook gewijzigd. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies over uw zorgverzekering voor 2017. Daarom bieden wij u onze onafhankelijke zorgvergelijking!

Vergelijk_nu

Ieder jaar verandert de zorgverzekering, ook in 2018. Denk bijvoorbeeld eens aan de nieuwe premie en de hoogte van het eigen risico. Op deze pagina vindt u alles wat bij ons bekend is over de zorgverzekering 2018. U kunt ons aanbod voor uw zorgverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten voor 2018.

Vergelijk_nu

Vergelijk de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering, zowel de basisverzekering en aanvullende zorgverzekering worden vergeleken en u kunt direct online de zorgverzekering aanvragen.

Online vergelijking

U kunt op onze website een vergelijking van de premie en voorwaarden voor uw zorgverzekering maken.

Regel het direct

Bij Honig en Honig kunt u een complete vergelijking maken van de premie en de polisvoorwaarden van uw oude en nieuwe zorgverzekering. U kunt de vergelijking maken op basis van uw gegevens en wensen, inclusief onze kortingen.

Vergelijk nu

Maak een complete vergelijking van uw ziektekostenverzekering op premie en voorwaarden!  Vergelijk de basisverzekering, aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.

Vergelijk nu

Maak nu een complete vergelijking van uw zorgverzekering op premie en voorwaarden!  Vergelijk de basisverzekering, aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.

Vergelijk nu

Maak een vergelijking voor uw zorgverzekering. Ook in 2017 wijzigen de premies en de voorwaarden van uw zorgverzekering. Een vergelijking loont vaak de moeite. Heeft u die aanvullende tandartsverzekering nog wel nodig? En gaat u in 2017 vaker naar de fysiotherapeut?

Vergelijk nu uw zorgverzekering

Ook voor 2018 kan een vergelijking van uw zorgverzekering weer de moeite waard zijn. Helaas veranderen de premies en de voorwaarden van uw zorgverzekering ook in 2018. Welke (aanvullende) dekkingen heeft u nou werkelijk nodig?

Vergelijk nu uw zorgverzekering

De basisverzekering is ieder jaar anders. De hoogte van de premie kan wijzigen, net als het eigen risico en de eigen bijdragen. Hieronder vindt u de belangrijkste wijzigingen voor 2018. Ook in 2018 wordt het basispakket van de zorgverzekering uitgebreid. Er verdwijnen geen behandelingen uit het pakket.

Direct regelen

Door zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken krijgt u een zorgpolis die perfect bij uw budget en wensen past. Met ons aanbod aan zorgverzekeringen kunt u vaak besparen op uw zorgpremie. We geven u een paar tips en verzeker alleen wat u écht nodig heeft. Bekijk hieronder onze tips voor uw zorgverzekering in 2018!

Hier vindt u alle informatie over de zorgverzekering en diverse onderwerpen zoals uw declaratie, uw zorgpas, zorgverzekering in het buitenland, etc. Bereken de premie, vergelijk uw zorgverzekering en vraag de zorgpolis direct aan!

Vergelijk nu

Hier vindt u alle informatie over de zorgverzekering in 2017 en diverse onderwerpen zoals uw declaratie, uw zorgpas, zorgverzekering in het buitenland, etc. Bereken de premie, vergelijk uw zorgverzekering 2017 en vraag de zorgpolis direct aan!

Vergelijk nu

De zorgverzekering voor 2018 is net als de afgelopen jaren aangepast qua dekking en premie. Welke aanbieder heeft voor u het beste aanbod of de laagste premie? En sluit uw huidige zorgverzekering nog wel aan bij uw huidige wensen? U maakt in een paar stappen een objectieve en onafhankelijke vergelijking!

Vergelijk nu

Stad Holland biedt een restitutieverzekering: u heeft recht op vergoeding van zorgkosten en u bent vrij in de keuze van een zorgverlener. Bij Stad Holland wordt iedereen geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid. Stad Holland verlaagt in 2018 de premie van de basisverzekering en het verplicht eigen risico. De premie in 2018 is € 110,50 per maand.

Vergelijk nu

Nieuws

Checklist nieuwe privacywet (AVG) en personeel

Checklist nieuwe privacywet (AVG) en personeel

Wat betekent de nieuwe privacywet (AVG) voor u als ondernemer? En voor uw personeel? Een overzicht met 9 belangrijke taken voor werkgevers.

Lees meer ...

Personeelsdossier en privacy, hoe zit dat?

Personeelsdossier en privacy, hoe zit dat?

Als werkgever bent u verplicht om van alle werknemers een personeelsdossier bij te houden. Uw personeel moet erop kunnen vertrouwen dat u zorgvuldig met die gegevens omgaat en dat niet zomaar iedereen erbij kan. Hoe zit het met de privacywetgeving?

Lees meer ...

Pensioen bij scheiding vanaf 2020 automatisch verdeeld

Pensioen bij scheiding vanaf 2020 automatisch verdeeld

Vanaf 2020 moet het pensioen na een echtscheiding automatisch verdeeld worden over beide ex-partners. Dit stelt Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor in een brief aan de Tweede Kamer. Koolmees wil hiervoor de Wet verevening...

Lees meer ...

Kabinetsplan kortere loondoorbetaling bij ziekte werkt averechts

Kabinetsplan kortere loondoorbetaling bij ziekte werkt averechts

In oktober 2017 verscheen het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’. Over de plannen op het gebied van sociale zekerheid ontstond toen veel ophef. Nu het stof wat is neergedaald, is het tijd voor een beschouwing. De lange termijn visie voor de lo...

Lees meer ...

Klaar voor de belastingaangifte 2018?

Klaar voor de belastingaangifte 2018?

Op 1 maart is het weer zover, vanaf dan mag iedereen achter de computer kruipen om de belastingaangifte over het jaar 2017 in te dienen. Bent u er al klaar voor? Wij helpen u graag op weg.

Lees meer ...

Opschorting handhaving Wet DBA verlengd tot 1 januari 2020

Opschorting handhaving Wet DBA verlengd tot 1 januari 2020

De opschorting van de handhaving van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) is verlengd tot 1 januari 2020. Dat betekent dat opdrachtgevers en opdrachtnemers tot die tijd geen boetes of naheffingen krijgen als achteraf geconstateerd wo...

Lees meer ...