Vragen? Bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl

Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen

Op zoek naar een andere zorgverzekering? Op de speciale website over zorgverzekeringen van Honig en Honig kunt u de basisverzekering, de aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering van de zorgverzekeraars met elkaar vergelijken en afsluiten.

Vergelijk nu

Niet alle zorg wordt vergoedt door de basisverzekering. Daarvoor kunt u een aanvullende zorgverzekering afsluiten.

De basisverzekering (zorgverzekering) is wettelijk verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt.

Voor de zorgverzekering geldt een verplicht eigen risico in 2016 van € 385,00. In 2017 blijft het eigen risico gelijk, dus ook € 385,00. Compensatie voor het eigen risico is vervallen in 2015.

Bij Honig en Honig ontvangt u bij onderstaande zorgverzekeraars korting op uw zorgverzekeringen. De korting is verschillend per aanbieder en kan gelden voor de basisiverzekering, de aanvullende zorgverzekering en tandartskostenverzekering.

Hier vindt u de meestgestelde vragen over zorgverzekeringen, zoals de basisverzekering, de aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.

Er zijn 25 zorgverzekeraars in Nederland, de meeste verzekeraars vallen onder een overkoepelend concern. Er zijn negen concerns en vele merken, welke verzekeraar biedt u de beste zorgverzekering?

Iedereen van 18 jaar en ouder betaalt premie voor de zorgverzekering. Deze premie verschilt per zorgverzekeraar.

De zorgverzekering 2017 staat volop in de belangstelling. De premies zijn weer verhoogd en de polisvoorwaarden zijn ook gewijzigd. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies over uw zorgverzekering voor 2017. Daarom bieden wij u onze onafhankelijke zorgvergelijking!

Vergelijk de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering, zowel de basisverzekering en aanvullende zorgverzekering worden vergeleken en u kunt direct online de zorgverzekering aanvragen.

U kunt op onze speciale website een vergelijking van de premie en voorwaarden voor Zorgverzekering maken.

Bij Honig en Honig kunt u een complete vergelijking maken van de premie en de polisvoorwaarden van uw oude en nieuwe zorgverzekering. U kunt de vergelijking maken op basis van uw gegevens en wensen, inclusief onze kortingen.

 

Maak een complete vergelijking van uw ziektekostenverzekering op premie en voorwaarden!  Vergelijk de basisverzekering, aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.

Maak nu een complete vergelijking van uw zorgverzekering op premie en voorwaarden!  Vergelijk de basisverzekering, aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.

Ieder jaar wijzigen de premies en de voorwaarden van uw zorgverzekering. Een vergelijking loont vaak de moeite. Daarnaast kan ook uw zorgbehoefte veranderen. Heeft u in 2016 die aanvullende tandartsverzekering nog wel nodig? Of gaat u bijvoorbeeld in 2016 vaker naar de fysiotherapeut? Zijn uw kinderen misschien toe aan een beugel? Of hoopt u komend jaar op gezinsuitbreiding?

Hier vindt u alle informatie over de zorgverzekering en diverse onderwerpen zoals uw declaratie, uw zorgpas, zorgverzekering in het buitenland, etc. Bereken de premie, vergelijk uw zorgverzekering en vraag de zorgpolis direct aan!

Hier vindt u alle informatie over de zorgverzekering in 2017 en diverse onderwerpen zoals uw declaratie, uw zorgpas, zorgverzekering in het buitenland, etc. Bereken de premie, vergelijk uw zorgverzekering 2017 en vraag de zorgpolis direct aan!