Nieuws

Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Honig en Honig.

Zelfstandige ondernemers zonder personeel (zzp’ers) zijn niet in dienst van een bedrijf. Als zzp’er bent u in de regel zelf verantwoordelijk voor uw veiligheid tijdens het werk. Toch geldt ook voor zzp’ers een aantal arboregels die uw eigen veiligheid en die van derden moeten waarborgen.
De gevolgen van het Pensioenakkoord - De regering, werkgevers en werknemers hebben afspraken gemaakt over een aantal veranderingen in het pensioenstelsel. Deze afspraken staan in het Pensioenakkoord. De veranderingen raken vrijwel iedereen. Hieronder vindt u een overzicht van de voorgestelde veranderingen.
Huisartsen-AOV - Movir introduceert op 1 februari 2020 de Huisartsen-AOV. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) speciaal voor huisartsen van nu. De Beroeps-AOV van Movir is vanaf deze datum niet meer af te sluiten voor huisartsen. Wat maakt de Huisartsen-AOV anders?
Op 1 januari 2020 treedt de nieuwe versie van de Incoterms® in werking. Wat zijn de wijzigingen en heeft u zich al voorbereid? Wij geven u een overzicht van de belangrijkste wijzigingen van de Incoterms® per 2020.
Belangrijkste belastingwijzigingen per 1 januari 2020 - De Eerste Kamer heeft op 17 december ingestemd met ruim 50 belastingmaatregelen voor burgers en bedrijven. Dit betekent dat Nederlanders over het algemeen meer gaan overhouden van iedere euro die binnenkomt en (meer) werken lonender wordt. Ook is direct werk gemaakt van het Klimaatakkoord, met belastingmaatregelen die klimaatvriendelijk gedrag stimuleren.
In Nederland ligt ruim twee miljoen kilometer aan kabels en leidingen onder de grond. Er zijn veel manieren om met de hand of machinaal grond te verplaatsen (grondroeren). Graven, duwen, boren, heien, sonderen en spoelen. Wie gaat graven moet dit dus zorgvuldig doen om schade en daarmee aansprakelijkheid te voorkomen. De kans dat er bij graafwerk een kabel of leiding beschadigd raakt, is redelijk groot. Onder welke voorwaarden en met welke verzekeringen is dat risico te verzekeren?
Wat is voor u de beste zorgverzekering in 2020? Dat is per klant verschillend, iedereen heeft andere zorgbehoeften. De zorgverzekering die aansluit bij uw wensen en behoeften tegen een goede prijs, is de beste voor u!. Wij bieden u diverse zorgverzekeraars met zeer gunstige tarieven en alle aanvullende zorgverzekeringen, waardoor wij altijd een passende zorgverzekering voor u kunnen verzorgen. Zo regelt u de beste zorgverzekering voor 2020!
Hier vindt u een overzicht van de artikelen uit de nieuwsbrief van Honig en Honig. Altijd het laatste nieuws over uw hypotheek, pensioen en verzekeringen.
Ondernemers krijgen vanaf 1 januari 2020 te maken met nieuwe wetten en regels. Wilt u weten wat er voor het MKB, ZZP’ers of Starters verandert? We hebben de belangrijkste wetswijzigingen voor u op een rij gezet.
Wij bedanken u voor de samenwerking en het vertrouwen in ons bedrijf. Ook in 2020 kunt u weer rekenen op onze service, support en onderhoud van uw verzekeringen en financiële producten.  
Top 10 vragen over de zorgverzekering 2020- We hebben de top 10 aan vragen over de zorgverzekering 2020 voor u op een rij gezet! Heeft u vragen over uw zorgverzekering in 2020? Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en een aantrekkelijke korting op uw zorgverzekering in 2020!
Als werkgever wilt u dat uw medewerkers goed verzekerd zijn zodat zij de juiste zorg krijgen wanneer dit nodig is. Door een collectieve zorgverzekering af te sluiten, kunt u de zorgverzekering van uw personeel specifiek laten afstemmen op uw bedrijf en een aantrekkelijke kortingen op de zorgverzekering aanbieden.
De premies voor de zorgverzekering 2020 van De Amersfoortse zijn fors gestegen. Dit wordt veroorzaakt door de verlaging van de collectieve korting van 10% naar 5% en de gestegen zorgkosten. Voor veel klanten van De Amersfoortse kan de premiestijging aanleiding zijn om de zorgverzekering 2020 te vergelijken en mogelijk over te stappen. Wij bieden u een aantal oplossingen voor uw Restitutiepolis 2020 bij de Amersfoortse. Honig en Honig helpt u graag met uw zorgverzekering voor 2020!
De pensioenen van 8 miljoen Nederlanders worden per 1 januari nog niet gekort. Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees heeft het meetmoment een jaar opgeschoven. Pensioenfondsen die een actuele dekkingsgraad hebben van minimaal 90 procent krijgen van de minister vrijstelling tot minstens 31 december 2020. De huidige uitwerking van het pensioenakkoord is volgens Koolmees niet gebaat bij overhaaste besluiten.
Werkgeversaansprakelijkheid - Als werkgever wilt u uw werknemers een prettige en veilige werkplek bieden. Dat is ook een verplichting die volgt uit de zorgplicht richting uw werknemers. Maar geldt dat ook als de werknemer na werktijd nog aanwezig is en er op de werkplek een ongeval plaatsvind? Niet lang geleden werd er door het Gerechtshof Den Haag in een dergelijke situatie een uitspraak gedaan. Hieronder een toelichting.
Pagina 1 van 13