Ticket annuleringsverzekering

De Ticketannuleringsverzekering is een voordelig alternatief als u een los ticket hebt geboekt, zoals bijvoorbeeld een vliegticket of een treinticket. De verzekering dekt de annuleringskosten als u uw reis noodgedwongen moet annuleren.

Premie en dekking Ticket annuleringsverzekering 

De prijs van de Ticket annuleringsverzekering is € 24,95 voor Europadekking en € 39,95 voor werelddekking. Deze prijzen zijn per persoon en inclusief assurantiebelasting en inclusief poliskosten.

Voordelen Ticket annuleringsverzekering

Speciale annuleringsverzekering voor tickets

Reizigers boeken steeds vaker een los ticket in plaats van een complete pakketreis. Speciaal voor deze groep reizigers heeft Allianz Global Assistance de Ticket Annuleringsverzekering geïntroduceerd. Deze verzekering is speciaal voor reizigers die geen pakketreis boeken, maar alleen voor vervoer per vliegtuig, bus, trein of ferry kiezen. De verzekering dekt de annuleringskosten die in rekening worden gebracht als je onverwacht noodgedwongen toch je reis moet annuleren.

Tickets voor vliegtuig, boot, trein verzekerd

Of je nou met het vliegtuig, de trein of de boot gaat.Met de Ticket Annuleringsverzekering ben je verzekerd tegen de annuleringskosten van je ticket, mocht je de reis noodgedwongen moeten annuleren.

Meer informatie over de Ticket annuleringsverzekering