T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Uitvaartverzekering

De kosten van begrafenis of crematie kunt u verzekeren met de Uitvaartkostenverzekering. Zo komen uw nabestaanden niet voor vervelende financiële verrassingen te staan omtrent de uitvaart.

Uw uitvaartkosten verzekeren

Een scherpe premie voor u. Financiële rust voor uw nabestaanden.

U wilt uw nabestaanden na uw overlijden met zo min mogelijk zorgen achterlaten. Het is dan prettig als de kosten van uw uitvaart goed verzekerd zijn. Een uitvaart kost al snel € 7.000,-. Deze uitvaartkosten kunt u verzekeren met De Uitvaartkostenverzekering. Zo komen uw nabestaanden niet voor vervelende financiële verrassingen te staan omtrent de uitvaart.

Info

Uw uitvaart naar eigen wens verzorgen

De Uitvaartkostenverzekering is een zogenaamde kapitaalverzekering. Met De Uitvaartkostenverzekering bepaalt u zelf welk kapitaal u voor uw uitvaart wilt verzekeren. Na uw overlijden wordt het verzekerd kapitaal aan de nabestaanden uitgekeerd. Daarmee kunnen uw nabestaanden de uitvaart naar eigen wens verzorgen. De Uitvaartkostenverzekering biedt uw nabestaanden alle vrijheid.

Uw uitvaart voldoende verzekerd

De Uitvaartkostenverzekering is er in twee varianten. Een variant zonder indexering en een variant met indexering. Bij de variant zonder indexering blijft uw premie altijd gelijk. Kiest u voor de variant met indexering dan wordt het verzekerd kapitaal procentueel aangepast aan de eventueel gestegen uitvaartkosten. Op die manier bent u er zeker van dat het verzekerd kapitaal ook in de verre toekomst voldoende is om de uitvaart naar uw persoonlijke wensen te verzorgen.

Scherpe premies en goede voorwaarden

Met De Uitvaartkostenverzekering bent u goed verzekerd tegen een scherpe premie. Zo kunt u uw kinderen tot 18 jaar premievrij meeverzekeren en maakt u kans op een hogere uitkering door eventuele winstdeling.

Ondersteuning bij terminale levensfase

Als een verzekerde in een terminale levensfase verkeert, dan bestaat de mogelijkheid maximaal 50% van het verzekerd kapitaal bij vooruitbetaling te ontvangen, met een maximum van € 3.000,-. Met die vervroegde uitkering kunnen gewenste of noodzakelijke kosten worden betaald.

Meer in deze categorie: « ANW-Hiaat verzekering