T: 072-5642669

U bevindt zich hier:Particulieren»Levensverzekeringen»Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering Pixabay

De kosten van begrafenis of crematie kunt u verzekeren met de Uitvaartkostenverzekering. Zo komen uw nabestaanden niet voor vervelende financiële verrassingen te staan omtrent de uitvaart.

Uw uitvaartkosten verzekeren

Een scherpe premie voor u. Financiële rust voor uw nabestaanden.

U wilt uw nabestaanden na uw overlijden met zo min mogelijk zorgen achterlaten. Het is dan prettig als de kosten van uw uitvaart goed verzekerd zijn. Een uitvaart kost al snel € 7.000,-. Deze uitvaartkosten kunt u verzekeren met De Uitvaartkostenverzekering. Zo komen uw nabestaanden niet voor vervelende financiële verrassingen te staan omtrent de uitvaart.

Info

Uw uitvaart naar eigen wens verzorgen

De Uitvaartkostenverzekering is een zogenaamde kapitaalverzekering. Met De Uitvaartkostenverzekering bepaalt u zelf welk kapitaal u voor uw uitvaart wilt verzekeren. Na uw overlijden wordt het verzekerd kapitaal aan de nabestaanden uitgekeerd. Daarmee kunnen uw nabestaanden de uitvaart naar eigen wens verzorgen. De Uitvaartkostenverzekering biedt uw nabestaanden alle vrijheid.

Uw uitvaart voldoende verzekerd

De Uitvaartkostenverzekering is er in twee varianten. Een variant zonder indexering en een variant met indexering. Bij de variant zonder indexering blijft uw premie altijd gelijk. Kiest u voor de variant met indexering dan wordt het verzekerd kapitaal procentueel aangepast aan de eventueel gestegen uitvaartkosten. Op die manier bent u er zeker van dat het verzekerd kapitaal ook in de verre toekomst voldoende is om de uitvaart naar uw persoonlijke wensen te verzorgen.

Scherpe premies en goede voorwaarden

Met De Uitvaartkostenverzekering bent u goed verzekerd tegen een scherpe premie. Zo kunt u uw kinderen tot 18 jaar premievrij meeverzekeren en maakt u kans op een hogere uitkering door eventuele winstdeling.

Ondersteuning bij terminale levensfase

Als een verzekerde in een terminale levensfase verkeert, dan bestaat de mogelijkheid maximaal 50% van het verzekerd kapitaal bij vooruitbetaling te ontvangen, met een maximum van € 3.000,-. Met die vervroegde uitkering kunnen gewenste of noodzakelijke kosten worden betaald.

Pin it
Meer in deze categorie: « ANW-Hiaat verzekering

Nieuws

Kosten bedrijfsarts blijven voor rekening werkgever

Kosten bedrijfsarts blijven voor rekening werkgever

Het kabinet is niet van plan de bekostiging van de bedrijfsartsen weg te halen bij werkgevers en voortaan via de Zorgverzekeringswet te laten lopen. Dat stelt staatssecretaris Van Ark duidelijk in antwoord op Kamervragen.

Lees meer ...

Eerste Kamer neemt wetsvoorstel vergoeding affectieschade aan

Eerste Kamer neemt wetsvoorstel vergoeding affectieschade aan

Nabestaanden van overleden slachtoffers en naasten van mensen met ernstig en blijvend letsel als gevolg van een ongeluk, geweldsmisdrijf of medische fout krijgen recht op een schadevergoeding. De Eerste Kamer stemde vanmiddag in met het wetsvoorstel...

Lees meer ...

Verzekeraars en brandweer slaan alarm: helft bedrijven failliet na brand

Verzekeraars en brandweer slaan alarm: helft bedrijven failliet na brand

Veel ondernemers onderschatten de impact van een (grote) brand op de continuïteit van hun bedrijf. Ongeveer de helft van de ondernemingen is na zo’n brand binnen twee jaar failliet. Een gezamenlijke visie van het Verbond van Verzekeraars en de brandw...

Lees meer ...

Informatie voor relaties van Honig en Honig over de Verwerkingsovereenkomst (AVG)

Informatie voor relaties van Honig en Honig over de Verwerkingsovereenkomst (AVG)

U heeft er vast al iets over gelezen. Op 25 mei a.s. treedt in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG, in werking. Deze (Europese) verordening heeft tot doel burgers extra bescherming te bieden op het gebied van privacy. Uiteraard...

Lees meer ...

Einde overgangsregeling Arbowet

Einde overgangsregeling Arbowet

De vernieuwde Arbowet is op 1 juli 2017 ingegaan. De overgangsregeling van 1 jaar eindigt op 1 juli 2018. Vanaf dat moment moeten alle werkgevers aan alle verplichtingen vanuit de Arbowet voldoen.

Lees meer ...

Verzilverhypotheek biedt uitkomst voor “arme” ouderen

Verzilverhypotheek biedt uitkomst voor “arme” ouderen

Ouderen met weinig inkomen, maar wel met een woning met een behoorlijke overwaarde én geen mogelijkheid om die overwaarde te verzilveren. Oftewel ‘steenrijk, maar geldarm’. Daar lijkt nu verandering in gekomen. Met de Verzilverlening van de Stichting...

Lees meer ...