T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

U bevindt zich hier:Service»Nieuws»Verzekeren tegen cybercrime: doen of niet?
vrijdag, 06 oktober 2017 14:00

Verzekeren tegen cybercrime: doen of niet?

Maar liefst 80% van alle bedrijven in Europa is wel eens in aanraking gekomen met cybercriminaliteit. De gevolgen zijn vaak immens. Wordt uw bedrijf gehackt of komen de bedrijfsgegevens op straat te liggen? Dan zullen ook de kosten hoog oplopen. Over het algemeen moeten slachtoffers hier zelf voor opdraaien, tenzij U een speciale verzekering voor cybercrime afsluit. Is dat verstandig?

Cyberrisico's?

Schat de cyberrisico’s in!

Maar wat is nou verstandig? Of het rendabel is om uw bedrijf te verzekeren tegen cybercrime is afhankelijk van verschillende factoren. Stel uzelf de volgende vragen:

  • Hoeveel risico loopt mijn bedrijf?
  • Welke maatregelen kan ik zelf nemen om deze risico’s te beperken?
  • Hoe hoog is de schade wanneer internetcriminelen binnen mijn organisatie toeslaan?
  • Hoe afhankelijk ben ik van het internet en over hoeveel belangrijke gegevens en informatie beschik ik?

Veilig Online Ondernemen

Bent u benieuwd hoeveel risico uw bedrijf loopt? Doe dan hier de Cyber Risico Scan.

Test: hoeveel risico loopt mijn bedrijf?

De ontwikkelingen op het gebied van cybercrime volgen elkaar snel op. Eén van de grootste misvattingen op het gebied van cybercrime is dat bedrijven denken dat zij geen risico lopen. Bijvoorbeeld omdat zij slechts een kleine onderneming zijn, niet over gevoelige informatie beschikken en er ‘niets te halen’ valt. Inmiddels is echter duidelijk dat hackers hun doelwit niet altijd bewust uitkiezen. Zij kijken welke sites makkelijk te hacken zijn en slaan hun slag. Iedereen kan dus slachtoffer worden. Wil jij weten hoeveel risico uw bedrijf loopt? Doe dan de Cyber Risico Scan. 

Cyber Risico Scan

Maar liefst 75% van de websites is slecht beveiligd. Dit maakt het voor internetcriminelen extra makkelijk om toe te slaan. Wilt u weten hoe goed uw bedrijf digitaal beveiligd is? Doe dan een test en ontdek hoe veilig uw online zaken ervoor staan. U website wordt op meer dan 70.000 mogelijke bedreigingen getest. Beantwoord enkele vragen over uw bedrijf en uw ontvangt binnen 24 uur de uitslag waarmee u samen met de IT-afdeling van uw organisatie aan de slag kunt.

Laatst aangepast op vrijdag, 06 oktober 2017 14:50