Exclusieve verzekeringen

Exclusieve verzekeringen

Honig en Honig is gespecialiseerd in exclusieve verzekeringen voor al uw kostbaarheden, zoals een bijzondere auto, uw jacht, de kunstcollectie en uw sieraden.

De exclusieve autoverzekering is een speciale autoverzekering voor exclusieve of kostbare auto’s. Met de exclusieve autoverzekering kunt ook u auto's van bijvoorbeeld Ferrari, Porsche, Maserati of Lambourghini verzekeren.

Bereken uw premie

Uw klassieke auto of oldtimer is een waardevol bezit, daarom wilt u deze goed verzekeren. Dat kan uitstekend met de exclusieve oldtimer verzekering.

Online vergelijking

De Huis- en Kunstverzekering biedt een zeer uitgebreide dekking voor uw exclusieve woonhuis, de luxe huishoudelijke inboedel, uw kunstcollectie en kostbaarheden.

Direct aanvragen

Kunstverzekering - Met de kunstverzekering kunt u uw kunstcollectie of kunstverzameling gemakkelijk en compleet verzekeren. De kunstverzekering is geschikt voor kunstverzamelingen met een waarde tot € 150.000,00 en u kunt de kunstverzekering direct aanvragen.

Kunstverzekering direct aanvragen

De Premium autoverzekering, de exclusieve autoverzekering. Een unieke autoverzekering speciaal ontwikkeld voor uw exclusieve en kostbare auto.

Offerte aanvragen

De Premium exclusieve autoverzekering is een speciale autoverzekering voor exclusieve, kostbare auto’s. Een autoverzekering voor bijzondere auto's.

Offerte aanvragen

De Premium Oldtimer Verzekering, speciaal voor uw exclusieve en klassieke auto. De Premium Oldtimer Verzekering biedt u een uitstekende service en een gunstige premie.

Offerte Premium Oldtimer Verzekering aanvragen

Bezit u een bijzondere (sport)auto, een rietgedekt pand, een kostbare inboedel, een sloep, een kunstcollectie of een vakantiewoning? De verzekeringen uit het Premium-pakket zijn speciaal afgestemd op speciale wensen en eisen. De Premium verzekeringen bieden uw privébezittingen een first-class bescherming en een ongeëvenaarde service. 

De vakantiewoning verzekering is de speciale verzekering, waarmee u uw recreatie- of vakantiehuis in binnen- of buitenland uitgebreid kunt verzekeren.

Direct afsluiten

U kunt een kunstcollectie gemakkelijk verzekeren met de verzekering voor kunstverzamelingen. Deze verzekering is geschikt voor kunstverzamelingen met een waarde tot € 150.000,00.

Direct verzekeren