Verzekeringen metaal en techniek

Verzekeringen metaal en techniek

Voor de Metaal en Techniek branche bieden wij diverse verzekeringen aan die zijn afgestemd op uw specifieke bedrijfs-, ondernemers- en werkgevers- en werknemersrisico's. Denk bijvoorbeeld aan uw personeelsverzekeringen conform de CAO Metaal en Techniek of de Bovag-CAO. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer,

Tijdelijke installatie verzekering - De Tijdelijke installatie verzekering verzekert u tegen de financiële gevolgen van beschadiging tijdens de bouw- of onderhoudstermijn. De Tijdelijke installatie verzekering wordt als aflopende verzekering afgesloten voor een specifiek (bouw)project. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer en schadeservice bij uw Tijdelijke installatie verzekering.

Tijdelijke installatie verzekering direct aanvragen

Tijdelijke installatie- en montage verzekering - De Tijdelijke installatie- en montage verzekering verzekert u tegen de financiële gevolgen van beschadiging tijdens de bouw- of onderhoudstermijn. De Tijdelijke installatie- en montage verzekering wordt als aflopende verzekering afgesloten voor een specifiek (bouw)project. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer en schadeservice bij uw Tijdelijke installatie- en montage verzekering.

Tijdelijke installatie- en montage verzekering direct aanvragen

Tijdelijke Montageverzekering - De Tijdelijke montageverzekering verzekert u tegen de financiële gevolgen van beschadiging tijdens de bouw- of onderhoudstermijn. De Tijdelijke montageverzekering wordt als aflopende verzekering afgesloten voor een specifiek (bouw)project. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer en schadeservice bij uw Tijdelijke montageverzekering.

Tijdelijke montageverzekering direct aanvragen

De WIA-werknemersverzekering biedt werkgevers en werknemers in de Metaal en Techniek of Automotive-branche een alternatief voor de (verplichte) WIA-werknemersverzekering van NV Schade. Uw medewerkers zijn goed verzekerd bij arbeidsongeschiktheid. Combineert u de WIA-werknemersverzekering met een verzuimverzekering of een WGA-ERD verzekering, dan heeft u en totaal pakket bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers. Door integrale aanpak van verzuim en arbeidsongeschiktheid bespaart u op uw werkgeverslasten!

Offerte aanvragen