Zorg

Zorg

Collectieve zorgverzekering voor uw werknemers

De collectieve zorgverzekeringen voor uw werknemers via Honig en Honig biedt u veel opties en keuzemogelijkheden. U en uw werknemers hebben keuze uit diverse basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen met een aantrekkelijke collectiviteitskorting. U kunt direct een vergelijking maken, waarbij de collectieve korting is berekend.

Vergelijk nu

Business Travel Insurance - De Business Travel Insurance bestaat uit 4 pakketten en een zakenreisverzekering op maat. Zakenreizigers die internationale conferenties bezoeken, lopen andere risico’s dan specialisten die fysieke arbeid verrichten in het buitenland. Als uw medewerkers alleen binnen Europa reizen, heeft een bedrijf geen uitgebreide werelddekking nodig. Daarom bieden wij een Business Travel Insurance op maat.

Offerte Business Travel Insurance aanvragen

Collectieve ongevallenverzekering - Met een collectieve ongevallenverzekering kunnen werkgevers hun werknemers, stagiaires, oproepkrachten en uitzendkrachten tegen de financiële gevolgen van een ongeval verzekeren. De ongevallenverzekering biedt wereldwijde dekking voor een eenmalige uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.

Offerte Collectieve ongevallenverzekering aanvragen

De collectieve zakenreisverzekering bestaat uit 4 pakketten en een zakenreisverzekering op maat. Zakenreizigers die internationale conferenties bezoeken, lopen andere risico’s dan specialisten die fysieke arbeid verrichten in het buitenland. Als uw medewerkers alleen binnen Europa reizen, heeft een bedrijf geen uitgebreide werelddekking nodig. Daarom bieden wij een collectieve zakenreisverzekering op maat.

Offerte Collectieve zakenreisverzekering aanvragen

Collectieve zorgverzekering De Amersfoortse - Met een collectieve zorgverzekering van De Amersfoortse zorgt u voor vitale en gezonde medewerkers. Uw werknemers profiteren van ruime dekkingen, uitstekende polisvoorwaarden met een aantrekkelijke korting. Combineert u de zorgverzekering met een verzuim- en inkomensverzekering? Dan krijgen uw medewerkers en hun gezin tot wel 15% korting op de aanvullende verzekering. Zo investeert u ook in aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. De collectieve zorgverzekering wordt aangevuld met de unieke Doorgaanverzekering van de Amersfoortse.

Offerte Collectieve zorgverzekering De Amersfoortse aanvragen

Collectieve zorgverzekering ONVZ - Met de collectieve zorgverzekering van ONVZ kiest u voor kwaliteit en optimale keuzevrijheid, want zij schrijven niet voor naar welke zorgverlener uw medewerkers moeten gaan of welk merk medicijn zij vergoed krijgen. 

Collectieve zorgverzekering ONVZ Direct verzekeren

Collectieve zorgverzekering werknemers - Een gezond bedrijf met gezonde medewerkers, dat wil iedere werkgever. Wordt uw medewerker ziek? Dan doen wij er samen met u en de verzekeraar er alles aan om hem of haar zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Zo voorkomt u langdurig verzuim. Door een collectieve zorgverzekering houdt u de verzuimkosten en de zorgpremie van uw werknemers in de hand en uw omzet op peil.

Offerte collectieve zorgverzekering werknemers aanvragen

Het Expat Pakket Collectief - Heeft u meerdere werknemers die tijdelijk in het buitenland werken en wonen? Dan zorgt u er met het Expat Pakket Collectief voor dat zij tegen belangrijke risico’s zijn verzekerd. (Gaat het om één medewerker? Informeer dan bij uw adviseur naar het Expat Pakket Individueel)

Expat Pakket Collectief direct aanvragen

 

Groeps- en schoolreisverzekering - U gaat met een groep op reis of u organiseert een studiereis naar het buitenland. Dan heeft u de verantwoordelijkheid voor de deelnemers en leerlingen. Sluit daarom de Groeps- en schoolreisverzekering af. Daarmee is de hele groep goed verzekerd. Dat is een geruststellende gedachte. Niet alleen voor u, maar ook voor de thuisblijvers.

Direct verzekeren

Groepsreisverzekering - U gaat met een groep op reis of u organiseert een studiereis naar het buitenland. Dan heeft u de verantwoordelijkheid voor de deelnemers en leerlingen. Sluit daarom de Groepsreisverzekering af. Daarmee is de hele groep goed verzekerd. Dat is een geruststellende gedachte. Niet alleen voor u, maar ook voor de thuisblijvers.

Direct verzekeren

De Keymanverzekering is gericht op de continuïteit van uw onderneming bij arbeidsongeschiktheidvan bijvoorbeeld de eigenaar of een andere belangrijke persoon binnen uw onderneming. De Keymanverzekering biedt u dekking bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval, ziekte of medisch falen.

Offerte aanvragen

Reisverzekeringen voor groepen - Voor het verzekeren van groepsreizen bieden wij de volgende reisverzekeringen voor groepen. Welke reisverzekering u het beste kunt afsluiten? Dat is afhankelijk van de reis en de wensen van de organisator. Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rij.

Zakelijke reisverzekering - De zakelijke reisverzekering bestaat uit 4 pakketten en een zakenreisverzekering op maat. Zakenreizigers die internationale conferenties bezoeken, lopen andere risico’s dan specialisten die fysieke arbeid verrichten in het buitenland. Als uw medewerkers alleen binnen Europa reizen, heeft een bedrijf geen uitgebreide werelddekking nodig. Daarom bieden wij een zakelijke reisverzekering op maat..

Offerte zakelijke reisverzekering aanvragen