VvE verzekeringen

VvE verzekeringen

Hier vindt u meer informatie over onze diensten en verzekeringen voor een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Direct verzekeren

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering Vereniging van Eigenaren VvE - De Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering Vereniging van Eigenaren VvE is een speciale verzekering voor bestuurders en toezichthouders van Verenigingen van Eigenaren (appartementseigenaren VVE)

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering Vereniging van Eigenaren VvE direct aanvragen

Gebouwenverzekering VvE – Voor een Vereniging van Eigenaren is de opstalverzekering de belangrijkste verzekering. De Gebouwenverzekering VvE (of Opstalverzekering VvE) dekt schade aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw of pand zoals de gevels, vloeren en muren. De premie van de Gebouwenverzekering VvE wordt berekend op basis van de herbouwwaarde. U voorkomt onderverzekering met een periodieke taxatie van de herbouwwaarde.

Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren berekening, offerte en aanvraag

Opstalverzekering VvE – Voor een Vereniging van Eigenaren is de opstalverzekering de belangrijkste verzekering. De opstalverzekering VvE (of Opstalverzekering VvE) dekt schade aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw of pand zoals de gevels, vloeren en muren. De premie van de Opstalverzekering VvE wordt berekend op basis van de herbouwwaarde. U voorkomt onderverzekering met een periodieke taxatie van de herbouwwaarde.

Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren berekening, offerte en aanvraag

Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren - De Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren bieden dekking voor de risico's van een VvE (Vereniging van Eigenaren). Bescherm uw appartementencomplex en bewoners tegen de financiële gevolgen van schade met de voordelige Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren. U kunt direct uw premie berekenen, een offerte aanvragen of de Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren afsluiten!

Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren berekening, offerte en aanvraag

Verzekeringspakket voor Vereniging van Eigenaren - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij het Verzekeringspakket voor Vereniging van Eigenaren, met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt de pakketverzekering voor uw VvE eenvoudig online berekenen en afsluiten op onze website.

Bereken uw premie voor het Verzekeringspakket voor Vereniging van Eigenaren

VvE verzekeringen - De VvE verzekeringen bieden dekking voor de risico's van een VvE (Vereniging van Eigenaren). Bescherm uw appartementencomplex en bewoners tegen de financiële gevolgen van schade met de voordelige VvE verzekeringen. U kunt direct uw premie berekenen, een offerte aanvragen of de VvE verzekering afsluiten!

VvE verzekeringen berekening, offerte en aanvraag

VvE Verzekeringspakket - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij het VvE Verzekeringspakket, met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen en het VvE Verzekeringspakket direct afsluiten.

VvE Verzekeringspakket direct verzekeren

VvE-Verzekerd pakket - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij het VvE-Verzekerd pakket, met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt online de premie berekenen, een offerte aanvragen of het VvE-Verzekerd pakket direct afsluiten.

VvE-Verzekerd pakket direct afsluiten