T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

WGA-Hiaatverzekering

WGA-Hiaatverzekering? Een WGA-Hiaatverzekering vult het inkomen van uw werknemer aan bij arbeidsongeschiktheid. Op deze pagina vindt u meer informatie over de WGA-Hiaatverzekering.

Offerte aanvragen

Dekking

De WGA-Hiaatverzekering is bedoeld voor werknemers die in de WGA zitten en er financieel fors op achteruit gaan door de lage vervolguitkering van de overheid. De verzekering vult het inkomen van deze werknemers aan voor het gedeelte dat ze arbeidsongeschikt zijn. De WGA-Hiaatverzekering vult het inkomen van gedeeltelijk arbeidsongeschikte werknemers (35-80% arbeidsongeschikt) aan tot maximaal 70% voor het gedeelte dat ze arbeidsongeschikt zijn. De WGA-Hiaatverzekering uitgebreid vult meer aan.

Dekking WGA-Hiaatverzekering 

De WGA-Hiaatverzekering is bedoeld voor werknemers die in de WGA zitten en er financieel fors op achteruit gaan door de lage vervolguitkering van de overheid.

WGA-Hiaatverzekering Basis

De WGA-Hiaatverzekering vult het inkomen van gedeeltelijk arbeidsongeschikte werknemers (35-80% arbeidsongeschikt) aan tot maximaal 70% voor het gedeelte dat ze arbeidsongeschikt zijn.

WGA-Hiaatverzekering Uitgebreid

De WGA-Hiaatverzekering Uitgebreid vult meer aan: u verzekert het werkloosheidsdeel van het WGA-Hiaat en vult het inkomen van de werknemer aan tot 70% van het oude (gemaximeerde) loon. Er komt 5% bij op het moment dat zij minimaal 50% van hun restverdiencapaciteit benutten. 

Meer informatie over de WGA-Hiaatverzekering? 

Neem voor meer informatie over de Collectieve WGA-Hiaatverzekering contact met ons op en bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.