T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Zakelijk

Zakelijk

Vragen over zakelijke verzekeringen en producten? Bel 072-5642669 voor meer informatie over uw bedrijfsverzekeringen!

Subcategorieën

Bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen

Welke bedrijfsverzekeringen zijn er? En welke bedrijfsverzekeringen moet u afsluiten? In deze categorie vindt u onze bedrijfsverzekeringen. 

Direct verzekeren

 

Toon items...
Brancheverzekeringen

Brancheverzekeringen

Honig en Honig is gespecialiseerd in verzekeringen die afgestemd zijn op uw branche of sector waarin u en uw bedrijf actief zijn. De producten zijn gemaakt naar de specifieke eisen en wensen die horen bij uw bedrijftak of beroepsgroep. Door gebruik te maken van een brancheafspraak of mantelcontract krijgt u uitstekende voorwaarden tegen scherpe prijs. Elke branche of sector kent zijn eigen specifieke verzekeringen of samenstelling van bedrijfsverzekeringen. Hier vindt u een duidelijk overzicht.

Toon items...
Ondernemersverzekeringen

Ondernemersverzekeringen

Alle ondernemersverzekeringen voor de DGA en zelfstandige ondernemer vindt u bij Honig en Honig, zoals arbeidsongeschiktheidsverzekering, lijfrenteverzekering, overlijdensrisicoverzekering en pensioenverzekering. 

Toon items...
Personeelsverzekeringen

Personeelsverzekeringen

Speciaal voor de werkgever! Hier vindt u informatie over onze diensten voor werkgevers en de personeelsverzekeringen. Denk hierbij aan arbo en re-integratie, verzuimverzekering, collectief pensioen, WIA verzekeringen, ongevallenverzekering en collectieve zorgverzekering.

Offerte aanvragen 

Toon items...