Vragen? Bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl

Zakelijk

Zakelijk

Vragen over zakelijke verzekeringen en producten? Bel 072-5642669 voor meer informatie over uw bedrijfsverzekeringen!

Subcategorieën

MKB

MKB

Hier vindt u een overzicht van alle bedrijfsverzekeringen voor het MKB en de bijbehorende diensten van Honig en Honig.

Toon items...
Ondernemer

Ondernemer

Alle ondernemersverzekeringen voor de DGA en zelfstandige ondernemer vindt u bij Honig en Honig, zoals arbeidsongeschiktheidsverzekering, lijfrenteverzekering, overlijdensrisicoverzekering en pensioenverzekering. 

Toon items...
Stichtingen en verenigingen

Stichtingen en verenigingen

Hier vindt u diverse verzekeringen voor stichtingen en verenigingen.

Toon items...
Verzekeringen per branche

Verzekeringen per branche

Honig en Honig is gespecialiseerd in verzekeringen die afgestemd zijn op uw branche of sector waarin u en uw bedrijf actief zijn. De producten zijn gemaakt naar de specifieke eisen en wensen die horen bij uw bedrijftak of beroepsgroep. Door gebruik te maken van een brancheafspraak of mantelcontract krijgt u uitstekende voorwaarden tegen scherpe prijs. Elke branche of sector kent zijn eigen specifieke verzekeringen of samenstelling van bedrijfsverzekeringen. Hier vindt u een duidelijk overzicht.

Toon items...
Werkgever

Werkgever

Speciaal voor de werkgever! Hier vindt u informatie over onze diensten voorwerkgever en diverse personeelsverzekeringen. Denk hierbij aan arbo en re-integratie, verzuimverzekering, collectief pensioen, WIA verzekeringen, ongevallenverzekering en collectieve zorgverzekering.

Offerte aanvragen 

Toon items...
ZZP

ZZP

Als ZZP-er kunt u zich verzekeren tegen de schaderisico’s in uw branche. Dat kenmerkt de ZZP verzekeringen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijvoorbeeld ZZP-ers in de bouw, detailhandel of zakelijke dienstverlening.

Direct verzekeren

Toon items...