Offerte bedrijfsverzekeringen

Uw bedrijfsverzekeringen in 1 verzekeringspakket met pakketkorting? Vraag een vrijblijvende (maatwerk-) offerte aan!

Verzekeringen gezondheidszorg en welzijn

Verzekeringen gezondheidszorg en welzijn

Verzekeringen voor de sector gezondheidszorg en welzijn, voor diverse medische beroepen en praktijken.

Bedrijfsverzekeringen medische praktijk - Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor medische bedrijven en beroepen! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de medische sector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen medische praktijk aanvragen

Bedrijfsverzekeringen zorg - Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor de gezondheidszorg! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de zorgsector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen zorg aanvragen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorg – De beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorg is een combinatie van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering én een beroepsaansprakelijkheidsverzekering in één polis. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorg is er speciaal voor zorgverleners. U bent verzekerd voor schade die is ontstaan door een beroepsfout en de specifieke risico’s in uw vak. Veel verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, (huis)artsen en andere zorgmedewerkers werken als ZZP-er voor een instelling. Door de toename van het aantal juridische procedures, ingewikkelde opdrachten en de eisen van zorginstellingen en opdrachtgevers wordt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering in de zorg geadviseerd.

Bereken de premie voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering in de zorg

 

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers in de zorg – De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers in de zorg is een combinatie van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering én een beroepsaansprakelijkheidsverzekering in één polis, speciaal voor zzp'ers in de zorg

Bereken de premie voor uw Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers in de zorg

Huisartsen-AOV - Movir introduceert op 1 februari 2020 de Huisartsen-AOV. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) speciaal voor huisartsen van nu. De Beroeps-AOV van Movir is vanaf deze datum niet meer af te sluiten voor huisartsen. Wat maakt de Huisartsen-AOV anders?

U gaat met een groep op reis. Dan wilt u er zeker van zijn dat iedereen goed verzekerd is en dat als er wat gebeurt, iedereen via één noodnummer wordt geholpen. Sluit daarom de Groepsreisverzekering af. De ideale reisverzekering voor bijvoorbeeld (sport)kampen of reisjes met een groep collega’s, vrienden of familie.

Groepsreisverzekering direct afsluiten en verzekeren

Verzekeringen alphahulp, helpende thuiszorg en zorghulp – De risico’s in de thuiszorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor alphahulp, helpende thuiszorg en zorghulp verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de thuiszorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie verzekeringen alphahulp, helpende thuiszorg en zorghulp

Verzekeringen beeldende therapeut – De risico’s voor een beeldende therapeut zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een beeldende therapeut verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als beeldende therapeut. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

offerte verzekeringen beeldende therapeut aanvragen

Verzekeringen danstherapeut – De risico’s voor een danstherapeut zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een danstherapeut verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als danstherapeut. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

offerte verzekeringen danstherapeut aanvragen

Verzekeringen dramatherapeut – De risico’s voor een dramatherapeut zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een dramatherapeut verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als dramatherapeut. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

offerte verzekeringen dramatherapeut aanvragen

Verzekeringen hypnotherapeut – De risico’s voor een hypnotherapeut zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een hypnotherapeut verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als hypnotherapeut. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

offerte verzekeringen hypnotherapeut aanvragen

Verzekeringen kraamverpleegkundige thuiszorg – De risico’s in de thuiszorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen kraamverpleegkundige thuiszorg verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de thuiszorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie verzekeringen kraamverpleegkundige thuiszorg

Verzekeringen kraamverzorgende thuiszorg – De risico’s in de thuiszorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen kraamverzorgende thuiszorg verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de thuiszorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie verzekeringen kraamverzorgende thuiszorg

Verzekeringen maatschappelijk werker – De risico’s voor een maatschappelijk werker zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een maatschappelijk werker verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken in de maatschappelijk zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Verzekeringen maatschappelijk werker aanvragen

Verzekeringen manueel therapeut – De risico’s voor een manueel therapeut zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een manueel therapeut verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als manueel therapeut. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte verzekeringen manueel therapeut aanvragen

Verzekeringen medici – De risico’s voor medici zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor medici verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw medisch beroep of de zorgbranche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als medicus. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Offerte verzekeringen voor medici aanvragen

 

Verzekeringen mondhygiënist – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een mondhygiënist verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen voor een mondhygiënist

Verzekeringen muziektherapeut – De risico’s voor een muziektherapeut zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een muziektherapeut verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als muziektherapeut. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

offerte verzekeringen muziektherapeut aanvragen

Verzekeringen optometrist – De risico’s voor een optometrist zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een optometrist verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als optometrist. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen voor een optometrist

Verzekeringen orthodontist – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een orthodontist verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen voor een orthodontist

Verzekeringen orthoptist – De risico’s voor een orthoptist zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een orthoptist verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als orthoptist. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen voor een orthoptist

Verzekeringen os­te­o­paat – De risico’s voor een os­te­o­paat zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een os­te­o­paat verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als os­te­o­paat. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte verzekeringen os­te­o­paat aanvragen

Verzekeringen overige arts-specialist werkzaam in instelling – De risico’s voor een overige arts-specialist werkzaam in instelling zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een overige arts-specialist werkzaam in instelling verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als overige arts-specialist werkzaam in instelling. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte verzekeringen overige arts-specialist werkzaam in instelling aanvragen

Verzekeringen po­do­the­ra­peut – De risico’s voor een po­do­the­ra­peut zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een po­do­the­ra­peut verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als po­do­the­ra­peut. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte verzekeringen po­do­the­ra­peut aanvragen

Verzekeringen praktijkondersteuner huisarts – De risico’s voor een praktijkondersteuner huisarts zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een praktijkondersteuner huisarts verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als praktijkondersteuner huisarts. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

offerte verzekeringen praktijkondersteuner huisarts aanvragen

Verzekeringen praktijkondersteuner huisarts GGZ – De risico’s voor een praktijkondersteuner huisarts GGZ zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een praktijkondersteuner huisarts GGZ verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als praktijkondersteuner huisarts GGZ. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

offerte verzekeringen praktijkondersteuner huisarts GGZ aanvragen

Verzekeringen psychiater – De risico’s voor een psychiater zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een psychiater verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als psychiater. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen voor een psychiater

Verzekeringen psychomotorisch kindertherapeut – De risico’s voor een psychomotorisch kindertherapeut zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een psychomotorisch kindertherapeut verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als psychomotorisch kindertherapeut. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

offerte verzekeringen psychomotorisch kindertherapeut aanvragen

Verzekeringen psychomotorisch therapeut – De risico’s voor een psychomotorisch therapeut zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een psychomotorisch therapeut verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als psychomotorisch therapeut. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

offerte verzekeringen psychomotorisch therapeut aanvragen

Verzekeringen psychotherapeut – De risico’s voor een psychotherapeut zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een psychotherapeut verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als psychotherapeut. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte verzekeringen psychotherapeut aanvragen

Verzekeringen sociaal pedagogisch hulpverlener – De risico’s voor een sociaal pedagogisch hulpverlener zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een sociaal pedagogisch hulpverlener verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als sociaal pedagogisch hulpverlener. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Premie verzekeringen sociaal pedagogisch hulpverlener

Verzekeringen speltherapeut – De risico’s voor een speltherapeut zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een speltherapeut verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als speltherapeut. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

offerte verzekeringen speltherapeut aanvragen

Verzekeringen tandartspraktijk – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor uw tandartspraktijk verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen van uw tandartspraktijk

Verzekeringen verpleegkundige ambulancedienst – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een verpleegkundige ambulancedienst verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal gemaakt voor MKB’ers en ZZP’ers in de zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie verzekeringen verpleegkundige ambulancedienst

Verzekeringen verpleegkundige thuiszorg – De risico’s in de thuiszorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen verpleegkundige thuiszorg verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de thuiszorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie verzekeringen verpleegkundige thuiszorg

Verzekeringen verpleegkundige werkzaam in instelling – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een verpleegkundige werkzaam in instelling verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal gemaakt voor MKB’ers en ZZP’ers in de zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie verzekeringen verpleegkundige werkzaam in instelling

Verzekeringen verzorgende IG (individuele gezondheidszorg) – De risico’s voor een verzorgende IG (individuele gezondheidszorg) zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een verzorgende IG (individuele gezondheidszorg) verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als verzorgende IG (individuele gezondheidszorg). En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

offerte verzekeringen verzorgende IG (individuele gezondheidszorg) aanvragen

Verzekeringen verzorgende thuiszorg – De risico’s in de thuiszorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen verzorgende thuiszorg verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de thuiszorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie verzekeringen verzorgende thuiszorg

Verzekeringen voor acupuncturist (arts) – De risico’s voor een acupuncturist (arts) zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een acupuncturist (arts) verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als acupuncturist (arts). En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen voor acupuncturist (arts)

Verzekeringen voor een arts-specialist (werkzaam in instelling) – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een arts-specialist (werkzaam in instelling) verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de Zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen voor een huis­arts zonder apo­theek

Verzekeringen voor een huis­arts met apo­theek – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een huis­arts met apo­theek verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de Zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen voor een huis­arts met apo­theek

Verzekeringen voor een huis­arts zonder apo­theek – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een huis­arts zonder apo­theek verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de Zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen voor een huis­arts zonder apo­theek

Verzekeringen voor een waarnemend huisarts (zonder praktijk) – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een waarnemend huisarts (zonder praktijk) verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de Zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de Verzekeringen voor een waarnemend huisarts (zonder praktijk)

Verzekeringen voor fysiotherapeuten – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor fysiotherapeuten verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie

Verzekeringen voor huisartsen – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor huisartsen verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de Zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen voor huisartsen

Verzekeringen voor tandartsen – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor tandartsen verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen voor tandartsen

Verzekeringen voor de Thuiszorg – De risico’s in de thuiszorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor de thuiszorg verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de thuiszorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie verzekeringen voor de thuiszorg

Verzekeringen yogastudio – De risico’s voor een yogastudioizijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een yogastudio verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal gemaakt voor MKB’ers en ZZP’ers. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie verzekeringen yogastudio

Verzekeringen Zorg en Uiterlijke verzorging – De risico’s in de Zorg en Uiterlijke verzorging zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met het Verzekeringen Zorg en Uiterlijke verzorging verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de Zorg en Uiterlijke verzorging. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie

Verzuimverzekering tandartsen KNMT - Exclusief voor KNMT-leden biedt De Amersfoortse speciale verzuimdienstverlening aan. U kunt kiezen uit de KNMT Verzuimverzekering en de KNMT MKB Verzuim-ontzorgverzekering. Als KNMT-lid kunt u het verzuimrisico tegen gunstige premies en voorwaarden verzekeren.

Offerte Verzuimverzekering tandartsen KNMT aanvragen

Bent u apotheker en heeft werknemers in dienst? Goed nieuws! Dan bieden wij u een verzuimverzekering met aanvullende diensten, die speciaal voor apothekers is ontwikkeld. De verzuimverzekering is volledig afgestemd op de CAO en het werk in de apotheken. Deze brancheverzekering biedt een apotheker belangrijke voordelen!. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

WGA-Hiaatverzekering-cao-huisartsen - De LHV heeft haar leden dringend geadviseerd een WGA-Hiaatverzekering af te sluiten ter dekking van het zogeheten WGA-gat of hiaat bij medewerkers, die onder de CAO Huisartsenzorg vallen.

Offerte

WIA-verzekering Zorg & Welzijn - Wordt een werknemer arbeidsongeschikt? Dan kan het inkomen fors dalen. Uw werknemer kan dan mogelijk een WIA-uitkering krijgen van UWV en eventueel een aanvulling van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW). Toch zijn deze uitkeringen samen niet altijd hoog genoeg om de uitgaven te dekken. De kans bestaat zelfs dat het inkomen van de werknemer onder het sociaal minimum komt. De WIA-verzekering Zorg & Welzijn beschermt werknemers tegen dit risico door hun inkomen aan te vullen.

Offerte WIA-verzekering Zorg & Welzijn aanvragen