Offerte bedrijfsverzekeringen

Uw bedrijfsverzekeringen in 1 verzekeringspakket met pakketkorting? Vraag een vrijblijvende (maatwerk-) offerte aan!

Verzekeringen ZZP

Verzekeringen ZZP

Verzekeringen ZZP - Hier vindt u een overzicht van alle verzekeringen voor ZZP-ers. Voor een aantal branches zijn er speciale ZZP verzekeringspakketten.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP – Met de Aansprakelijkheidsverzekering ZZP bent u als ZZP-er verzekerd met een hoog bedrag en heeft u een lage vaste premie. Brengt u als ondernemer zzp er per ongeluk schade toe aan een ander, dan hebben wij een passende aansprakelijkheidsverzekering voor u en uw bedrijf en afgestemd op uw sector. Bereken online de premie voor uw Aansprakelijkheidsverzekering ZZP!

Offerte aansprakelijkheidsverzekering ZZP aanvragen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP verzekert een ZZP-er tegen de gevolgen van een beroepsfout of een verkeerd advies dat tot schade kan leiden bij uw klant. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP (BAV) wordt volledig afgestemd op uw beroep, branche of werkzaamheden. Honig en Honig kan u daarbij van dienst zijn met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP aanvragen

CAR-Verzekering ZZP - De CAR-verzekering ZZP is een doorlopende CAR verzekering die speciaal is ontwikkeld voor ZZP-ers in de bouw. Deze Constructie All Risk verzekering of CAR-Verzekering ZZP biedt dekking voor uw werkzaamheden als aannemer of als onderaannemer. Bereken online uw premie, vraag uw offerte aan of sluit de CAR-Verzekering ZZP direct af! Tot 10% pakketkorting voor al uw bedrijfsverzekeringen!

Bereken uw premie voor de CAR-Verzekering ZZP

Rechtsbijstandverzekering ZZP - Als zzp’er bent u zowel de belangrijkste arbeidskracht als uw eigen directeur. Wat doet u met een onbetaalde rekening, een ontevreden klant of een conflict met een leverancier? De rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers biedt een goede oplossing!

Rechtsbijstandverzekering ZZP direct verzekeren

Verzekeringen uiterlijke verzorging ZZP - Wij bieden ZZP-ers een speciaal pakket verzekeringen voor zelfstandigen die in de uiterlijke verzorging werken, zoals bijvoorbeeld een (thuis)kapper, pedicure of schoonheidsspecialiste. Honig en Honig uit Alkmaar is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Premie verzekeringen uiterlijke verzorging ZZP berekenen

Verzekeringen voor de startende ZZP ondernemer - Gaat u een eigen onderneming beginnen als ZZP-er? Breng dan uw risico’s in kaart en verzeker u waar nodig. Daarmee voorkomt u vervelende verrassingen.

Special voor de detailhandel is er een pakket verzekeringen voor ZZP-ers in de detailhandel. Honig en Honig uit Alkmaar is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Bereken uw premie verzekeringen voor zzp ers in de detailhandel

Verzekeringen voor ZZP-ers in de thuiszorg - Sommige zaken kunt u als ZZP-er maar beter goed regelen. Daarom een pakket verzekeringen voor ZZP-ers in de thuiszorg.

Verzekeringen voor ZZP-ers werkzaam als paramedicus – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de Verzekeringen voor ZZP-ers werkzaam als paramedicus verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie

Hier vindt u een verzekeringspakket voor ZZP-ers in de bouw. Dit pakket is ook voor zelfstandigen die werkzaam zijn in de afbouw, als schilders of in het vloerenbedrijf.

Hier vindt u een verzekeringspakket voor ZZP-ers in de bouw. Dit pakket is ook voor zelfstandigen die werkzaam zijn in de afbouw, als schilders of in het vloerenbedrijf.

Verzekeringen ZZP horeca - Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor de horeca! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de horecasector afsluiten met premiekorting! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen ZZP horeca direct aanvragen

Hier vindt u een verzekeringspakket voor ZZP-ers in de installatiebranche. Dit pakket is speciaal voor zelfstandigen die werkzaam zijn als installateur in bijvoorbeeld badkamers, keukens, sanitair, maar ook cv’s, elektrotechniek en airco’s.

Sommige zaken kunt u als ZZP-er maar beter goed regelen. Daarom bieden wij u gspeciale verzekeringen voor ZZP-ers in zakelijke dienstverlening. Honig en Honig uit Alkmaar is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Verzekeringspakket ZZP - Het Verzekeringspakket ZZP combineert de belangrijkste ZZP verzekeringen in één polis. Het Verzekeringspakket ZZP beschermt u en uw onderneming tegen de belangrijkste schaderisico’s in uw branche in één uitgebreid verzekeringspakket voor ZZP-ers. De verzekeringen zijn speciaal gemaakt voor de ZZP’er en afgestemd op uw beroepsgroep. Voor sommige ZZP beroepen biedt ZZP-verzekeringspakket geen mogelijkheden. U kunt dan gebruik maken van de MKB-pakketverzekering.

ZZP verzekeringspakket aanvragen

ZZP Bouw en Montage verzekering - U bent bezig aan een bouw- of installatieproject. Uiteraard zit u dan niet te wachten op schade die de voortgang van uw project in gevaar zou kunnen brengen. Met de ZZP Bouw en Montage verzekering bent u verzekerd als bijvoorbeeld bouwmaterialen worden gestolen of als werk aan een bouwproject wordt beschadigd.

ZZP Eigen Vervoerverzekering - Voor ZZP'ers in de bouw. Goederen en gereedschap in de bus in de hele Benelux en Duitsland verzekerd tegen schade en diefstal, 24 uur per dag. Met de ZZP Eigen Vervoer verzekering bent u verzekerd voor beschadiging, verlies en diefstal van de lading in uw eigen bestel- of vrachtauto tijdens het vervoer. Zowel tijdens het transport als tijdens het laden en lossen. Ook het gereedschap in uw auto is verzekerd tegen diefstal.

Bereken uw premie

ZZP Inventaris- en Goederenverzekering - Het is erg vervelend als er iets met uw inventaris of goederen gebeurt. Met de verzekering ZZP Inventaris- en Goederenverzekering bent u verzekerd voor materiële schade aan deze bezittingen.

Offerte ZZP Inventaris- en Goederenverzekering aanvragen

ZZP Kameleonpolis - De ZZP Kameleonpolis combineert de vijf belangrijkste verzekeringen in één polis. De ZZP Kameleonpolis beschermt u en uw onderneming tegen de belangrijkste schaderisico’s in uw branche in één uitgebreid verzekeringspakket voor ZZP-ers. Voor sommige ZZP beroepen biedt de ZZP-Kameleonpolis geen mogelijkheden. U kunt dan gebruik maken van de MKB-pakketverzekering.

Bereken uw ZZP Kameleonpolis

ZZP Pakketverzekering - De ZZP Pakketverzekering beschermt u en uw bedrijf tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Zo kunt u gewoon doorgaan wanneer er iets misgaat. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

ZZP Pakketverzekering direct aanvragen

ZZP Rechtsbijstandverzekering - U kunt als ondernemer terechtkomen in situaties waarvoor juridische kennis nodig is. Bijvoorbeeld als uw klant niet betaalt. En soms wilt u alleen even weten wat uw juridische mogelijkheden zijn. Met de ZZP Rechtsbijstandverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Bereken uw premie

ZZP verzekeringen - De ZZP verzekeringen beschermen u en uw bedrijf tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Bereken uw premie en vraag direct uw ZZP verzekeringen aan! Uitstekende voorwaarden en scherpe premies. De ZZP verzekeringen zijn speciaal gemaakt voor de ZZP’er en afgestemd op de volgende beroepsgroepen: Advies en Dienstverlening, Ambachten, Bouw en Installatie, Persoonlijke Verzorging en Zorg en Welzijn.

Bereken uw premie

ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening - Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel en werkt u als zakelijk dienstverlener of adviseur? Dan wilt u kunnen ondernemen zonder zorgen. Met de ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening bent u verzekerd voor risico’s die tijdens het uitoefenen van uw vak kunnen ontstaan. Denk aan bepaalde aansprakelijkheidsrisico’s en buitenhuisrisico’s. Of aan schade aan inventaris of goederen. Maar ook voor juridische conflicten bent u verzekerd.

Offerte ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening aanvragen

ZZP Verzekeringen Ambachten, Bouw en Installatie - Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel en werkt u in de bouw? Dan zit u niet te wachten op schade tijdens uw project. Met de ZZP Verzekeringen Ambachten, Bouw en Installatie kunt u zich verzekeren voor risico’s die tijdens het uitoefenen van uw vak ontstaan. Denk aan aansprakelijkheidsrisico’s en buitenhuisrisico’s. Ook schade aan uw project, inventaris of goederen of schade aan uw lading tijdens vervoer kunt u verzekeren. Maar ook juridische conflicten.

Bereken uw premie ZZP Verzekeringen Ambachten, Bouw en Installatie

ZZP Verzekeringen Persoonlijke Verzorging - Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel en werkt u als schoonheidsspecialist of kapper? Dan wilt u kunnen ondernemen zonder zorgen. Met het ZZP Verzekeringen Persoonlijke Verzorging bent u verzekerd voor risico’s die ontstaan tijdens het uitoefenen van uw vak. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheidsrisico’s of aan schade aan inventaris of goederen. Maar ook voor juridische conflicten kunt u een verzekering afsluiten. Met het ZZP Verzekeringen Persoonlijke Verzorging kunt u zelf kiezen welke risico’s u wilt verzekeren en welke risico’s u zelf wilt dragen. En de onderdelen zijn afgestemd op uw beroepsgroep.

Bereken uw premie

ZZP verzekeringen Zorg en Welzijn - Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel en werkt u bijvoorbeeld als gastouder of in de thuiszorg? Dan wilt u kunnen ondernemen zonder zorgen. Met het ZZP verzekeringspakket Zorg en Welzijn bent u verzekerd voor risico’s die ontstaan tijdens het uitoefenen van uw vak. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheidsrisico’s en buitenhuisrisico’s. Of aan schade aan inventaris of goederen. Maar ook voor juridische conflicten kunt u een verzekering afsluiten.

Bereken uw premie