T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV)

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV)

Op www.honigenhonig.nl vindt u alle informatie over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) voor ondernemers.

Offerte aanvragen

Subcategorieën

Beperkte arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Beperkte arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Wat zijn beperkte arbeidsongeschiktheidsverzekeringen? En welke verzekeraars bieden een beperkte arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)aan? Kijk hier voor informatie en een overzicht.

Offerte aanvragen

Toon items...
Branche afspraken

Branche afspraken

Tussen diverse verzekeraars en branche-organisaties zijn branche afspraken gemaakt over de premie en polisvoorwaarden van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Toon items...
Volledige arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Volledige arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Wat is een volledige arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)? En welke verzekeraars bieden deze arbeidsongeschiktheidsverzekering aan? Hier vindt u meer informatie over de volledige AOV.

Offerte aanvragen

Toon items...

Voor een directeur-grootaandeelhouder (DGA) kan arbeidsongeschiktheid financieel erg ingrijpend zijn. Weet u wat de gevolgen zijn als u uw werk (tijdelijk) moet neerleggen door een ongeval of door ziekte? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de DGA kan u hierbij helpen.

Offerte aanvragen

Een ondernemer is zelf verantwoordelijk voor het inkomensrisico bij ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) biedt inkomenszekerheid bij ziekte, maar er hangt wel een prijskaartje aan en de voorwaarden variëren. Sinds enkele jaren is er gedeeltelijk alternatief: Het Broodfonds. Hierbij steunen ondernemers elkaar bij ziekte via een ‘schenkkring’. Een mooi idee, maar het is een beperkt alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Een combinatie kan voordelen opleveren!

In dit overzicht heeft Honig en Honig de fiscale regels rondom een AOV of arbeidsongeschiktheidsverzekering voor u verzameld.

De nota van het intermediair inzake advieskosten en het afsluiten, verlengen of beheren van een lijfrente– of arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is per 1 januari 2013 niet meer aftrekbaar.

De ongevallenverzekering voor ondernemers zorgt voor een uitkering in geval van overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval.