T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Overlijdensrisicoverzekering ondernemer

Overlijdensrisicoverzekering ondernemer

Wanneer u als ondernemer komt te overlijden, heeft dit grote financiële gevolgen voor uw nabestaanden en uw onderneming. Een overlijdensrisicoverzekering voor de ondernemer kan een oplossing zijn. Honig en Honig kan u daarbij van dienst zijn met onafhankelijk advies, uitstekende dekkingen, scherpe premies, gunstige voorwaarden en persoonlijke service.

Een compagnonsverzekering is een verzekering die bij overlijden een verzekerd bedrag uitkeert aan de achterblijvende compagnon(s).

De Keyman verzekering is gericht op de continuïteit van uw onderneming bij arbeidsongeschiktheid of na het overlijden van bijvoorbeeld de eigenaar of een andere belangrijke persoon binnen uw onderneming. De Keyman verzekering biedt u dekking bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval, ziekte of medisch falen. U kunt ook dekking bij overlijden meeverzekeren.

Offerte aanvragen

Wat heeft u als DGA geregeld bij overlijden? De Overlijdensrisicoverzekering voor DGA zorgt voor de financiële situatie van uw nabestaanden.

De overlijdensrisicoverzekering voor ondernemers, een overlijdensverzekering speciaal voor ondernemers tegen een zeer scherpe premie. Bereken online uw premie en u kunt de polis direct aan vragen.