T: 072-5642669  

U bevindt zich hier:Zakelijk»Personeelsverzekeringen»Collectieve zorgverzekering
Collectieve zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering voor uw werknemers

De collectieve zorgverzekering via Honig en Honig biedt veel opties en keuzemogelijkheden. U en uw werknemers hebben keuze uit diverse basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen met een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Op http://www.vergelijking-zorgverzekering.nl/ kunt u direct een vergelijking maken, waarbij de collectieve korting is berekend.

Vergelijk nu

Een collectieve zorgverzekering is door de gestegen zorgkosten uitgegroeid tot een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Met een collectief zorgcontract krijgen uw werknemers en hun gezinsleden korting op hun zorgpremie, een uitgebreide dekking, preventie en aanvullende diensten. En met de collectieve zorgverzekering kunt u als werkgever op de verzuimkosten besparen en uw medewerkers krijgen de zorg die ze verdienen.

Offerte aanvragen

Met een collectieve zorgverzekering profiteren uw werknemers van korting op de premie van een uitstekende zorgverzekering. De collectieve zorgverzekering wordt nu nog beter door de Doorgaanverzekering van de Amersfoortse.

Offerte aanvragen

Een gezond bedrijf met gezonde medewerkers, dat wil iedere werkgever. Wordt uw medewerker ziek? Dan doen wij er samen met u en de verzekeraar er alles aan om hem of haar zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Zo voorkomt u langdurig verzuim. Door een collectieve zorgverzekering houdt u de verzuimkosten en de zorgpremie van uw werknemers in de hand en uw omzet op peil.

Offerte aanvragen