Zorgverzekering ondernemer De Amersfoortse

Zorgverzekering ondernemer De Amersfoortse Zorgverzekering ondernemer De Amersfoortse

Zorgverzekering ondernemer De Amersfoortse is een speciale zorgverzekering voor de ondernemer – met of zonder personeel - die (nog) geen voorziening heeft voor arbeidsongeschiktheid, maar wel afhankelijk is van het inkomen uit uw onderneming. Speciaal voor deze ondernemer is er nu een zorgverzekering die u helpt klachten vroegtijdig te signaleren, uitval te voorkomen, maar ook voor u klaar staat mocht er toch onverwacht iets gebeuren. Bovendien krijgt u met de zorgverzekering voor ondernemers 5% korting op de basisverzekering, 10% korting op aanvullende verzekeringen en 5% korting op de tandartsverzekering. De zorgverzekering geldt voor een DGA, een ondernemer en een ZZP-er!

 

Premieberekening zorgverzekering ondernmeer

Welke dekking biedt de zorgverzekering voor een ondernemer? 

Basisverzekering ondernemers

Met de basisverzekering voor ondernemers bent u goed verzekerd.

 • Natura basisverzekering
 • 100% vergoed bij gecontracteerde zorgverleners
 • 85% vergoed bij niet gecontracteerde zorgverleners
 • Persoonlijk contact en online gemak
 • Premie: € 120,60 per maand (inclusief korting)

Bereken uw premie

Gratis ondernemersmodule

Bij de zorgverzekering voor ondernemers krijgt u een gratis ondernemersmodule, met dekkingen die u gezond en aan het werk houden én je verder helpen op het moment dat u onverwacht uitvalt.

De ondernemersmodule bestaat uit:

 • Elk jaar een gratis persoonlijke gezondheidscheck. U bent de enige die de uitslag te zien krijgt
 • Een gratis intakegesprek met een onafhankelijke ondernemerscoach, die u helpt de juist stappen te zetten als u vragen of klachten heeft over uw onderneming of de combinatie werk/privé
 • Vergoeding voor het behouden en verbeteren van mentale gezondheid, bijvoorbeeld voor mindfulness of ACT training
 • Extra zorg voor u en uw gezin bij een ongeval of bij kanker, hart- en vaatziekte of beroerte, zodat bij echte calamiteiten het thuis gewoon door kan gaan.

Aanvullende verzekeringen voor ondernemers

Wilt u dat alles goed geregeld is als u extra zorg nodig heeft? Een aanvullende verzekering zorgt daarvoor. Fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen worden bijvoorbeeld gedekt. Zo verkleint u de kans op hoge rekeningen. Meer informatie over de aanvullende verzekeringen voor ondernemers.

Bereken uw premie

Tandartsverzekeringen voor ondernemers

Vraagt u zich af of u met uw zorgverzekering bij iedere tandarts terecht kunt? En hoe zit het eigenlijk met bijvoorbeeld implantaten. Worden die nu wel of niet vergoed? Met een tandartsverzekering weet u zeker dat u niet onverwachts voor hoge kosten komt te staan. Meer informatie over de tandartsverzekeringen voor ondernemers.

Bereken uw premie

4 maanden gratis a.s.r. Vitality in combinatie met uw zorgverzekering

Met a.s.r. Vitality beloont de zorgverzekeraar u zodra u meer en vaker beweegt: wekelijks, maandelijks en jaarlijks. Via de a.s.r. Vitality-app maken zij uw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Want bewegen is gezond en daar willen zij u graag bij helpen.

Door te bewegen spaart u voor leuke cadeaus en voor een interessante cashback op de premie van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en uw aanvullende zorgverzekering. Sluit u voor 1 januari 2021 een zorgverzekering af in combinatie met a.s.r. Vitality? Dan doet u de eerste 4 maanden gratis mee. Kom in beweging en ontvang 4 maanden gratis a.s.r. Vitality in combinatie met uw zorgverzekering

Meer informatie

Heeft u al een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bij De Amersfoortse?

Speciaal voor ondernemers die al een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bij De Amersfoortse hebben, is er de Doorgaanverzekering. Hiermee krijgt u veel voordelen en uitgebreide dekkingen, zoals uitgebreide fysiotherapie en extra psychologische zorg. En kiest u voor de zorgverzekering Eigen Keuze (Restitutie basisverzekering) dan krijgt u ook nog eens 5% korting op de premie van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Upgrade uw AOV

Voordelen zorgverzekering voor ondernemers

 • Korting op uw basisverzekering en aanvullende verzekering
 • Gratis ondernemersmodule met vergoeding voor mentale gezondheid
 • 4 maanden gratis a.s.r. Vitality in combinatie met uw zorgverzekering

Bereken uw premie

Meer in deze categorie: Zorgverzekering ondernemer »