Adviseur Online (vh Digitale Polismap)

Via Adviseur Online (vh Digitale Polismap) hebben klanten van Honig en Honig altijd online de beschikking over hun verzekeringen. U kunt al uw verzekeringsgegevens inzien, wijzigen en downloaden, alle polissen bij ons kantoor kunt u inzien. Adviseur Online (vh Digitale Polismap) is geschikt voor een pc, tablet of smartphone.

Direct digitale polismap Honig en Honig regelen

Werkwijze Adviseur Online (vh Digitale Polismap)

Bestaande gebruikers

U kunt loggen op onze digitale polismap door naar deze website te gaan. Om in te kunnen loggen voert u uw e-mailadres en huidige wachtwoord in. Bent u het wachtwoord vergeten? Dan kunt u gebruik maken van de 'wachtwoord vergeten' optie.

Nieuwe gebruikers

Als u nog geen account heeft voor de voor de digitale polismap kunt u dit zelf gratis aanmaken via deze link. Hierna ontvangt u een e-mail met daarin een bevestigingslink om het account te activeren. Het gekozen wachtwoord kunt u later zelf nog aanpassen in zijn digitale polismap omgeving. Bent u het wachtwoord vergeten? Dan kunt u gebruik maken van de 'wachtwoord vergeten' optie.

Controleer uw persoonsgegevens

U kunt na het inloggen in uw nieuwe polismap uw persoonsgegevens controleren en aanvullen. Zo zijn uw gegevens weer up to date.

Polissen en documenten

U kunt uw polissen en documenten inzien via de digitale polismap.

Feedback

Via de digitale polismap kunt u ons feedback geven over uw ervaringen.

Tip

Als u ons telefoonnummer opslaat in uw mobiele telefoon, dan zijn we overal en altijd bereikbaar. Ons nummer is: 0031 (0)72–5642669.

De voordelen van Adviseur Online (vh Digitale Polismap):

  • Direct contact met ons kantoor
  • Digitaal schade melden en gemelde schades inzien
  • Alle polisgegevens en groene kaart in één overzicht
  • Overzicht van betaalde en niet betaalde facturen
  • Ontvangen van nieuwe polisdocumenten
  • Digitaal archief voor uw polisdocumenten
  • Wijzigen of aanpassen van persoonlijke gegevens
  • Schakelen tussen verschillende polismappen (particulier en zakelijk) binnen één account
  • Milieuvriendelijk: documenten digitaal in plaats van per post
  • Geschikt voor desktop, tablet en smartphone

Disclaimer Adviseur Online (vh Digitale Polismap)

De digitale polismap is een samenvatting en geeft beknopte informatie. De informatie uit de digitale polismap vervangt op geen enkele wijze de oorspronkelijke (verzekerings-)contracten. De mate waarin uw financiële belangen zijn afgedekt door de samenstelling van verzekerde bedragen, polisvoorwaarden, clausules en condities wordt/is vastgelegd in uw polissen en financiële contracten. Voor meer specifieke informatie verwijzen wij u naar deze documenten. Aan de inhoud van de digitale polismap kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Meer weten over de Adviseur Online (vh Digitale Polismap)? 

Heeft u nog vragen over Adviseur Online (vh Digitale Polismap)? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 072-5642669. Wij zijn u graag van dienst.