Recreatiewoningverzekering

Met de recreatiewoningverzekering heeft u één verzekering voor de meest gangbare risico's van een recreatiewoning, zoals schade aan de opstal of inboedel en aansprakelijkheid. De recreatiewoningverzekering kunt u afsluiten voor een: recreatiehuis, stacaravan, chalet, tuinhuis en strandhuis.

Offerte recreatiewoningverzekering aanvragen

Offerte recreatiewoningverzekering aanvragen

Klik op de button, vul uw gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw recreatiewoningverzekering. Als u zelf uw recreatiewoningverzekering afsluit, dan is er geen sprake van advies. Wilt u advies over de dekking van uw recreatiewoningverzekering? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw recreatiewoning goed verzekerd!

Uw recreatiewoning is u waarschijnlijk veel waard en deze wilt u graag beschermen tegen alle mogelijke risico's. Dat is precies wat de recreatiewoningverzekering biedt voor uw tweede woning, ook als u deze wel eens verhuurt.

  • Uw vakantiewoning uitstekend verzekerd: hoe goed u uw tweede huis verzekert, is geheel aan u. Wij bieden u de keuze uit twee basisdekkingen: Basis of Allrisk. Bovendien kunt u uw inboedel ook meeverzekeren.
  • Ook voor recreatiehuizen in verhuur: verhuurt u uw tweede huis wel eens aan vrienden of familie als u er zelf niet bent? Dan kunt u dit meeverzekeren.
  • U kunt uw tweede huis in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk (m.u.v. Corsica), Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Portugal, Spanje of het Verenigd Koningrijk bij ons verzekeren.
  • Inboedel tweede huis meeverzekeren: het is ook mogelijk om de inboedel van uw tweede huis bij ons te verzekeren tegen diefstal en/of schade. Hiermee is niet alleen uw inventaris in uw tweede huis verzekerd, maar ook uw kleding en kleine huisdieren in het tweede huis.

Welk soort verzekering is de recreatiewoningverzekering?

De recreatiewoningverzekering vergoedt schade aan uw recreatiewoning. Denk bijvoorbeeld aan een bungalow, chalet of stacaravan. De recreatiewoning moet uw eigendom zijn en mag niet permanent worden bewoond. Ook schade aan uw inboedel kan verzekerd worden. Verzekeraars vergoeden schade door onder andere brand, inbraak, vandalisme, neerslag, overstroming, hagelinslag, storm, lekkage, aanrijding en omvallen van bomen. Voor losstaande objecten zoals caravans, stacaravans, strandhuisjes tiny houses en de eerder genoemde chalets van kunststof of hout bieden wij geen verzekeringsmogelijkheden als deze in het buitenland staan.

Schade door vallen, stoten en andere van buitenkomende onheilen is niet verzekerd met de Basis-dekking. Wilt u dat wel? Dan kan dat met de keuzedekking Allrisk. Bij sommige verzekeraars is ook schade door aardbeving meeverzekerd. De recreatiewoningverzekering kan dekking bieden voor uw tweede-/vakantiehuis in vrijwel de gehele EU.

Naast de schadevergoeding vergoeden verzekeraars ook de kosten die u moet maken om schade te voorkomen of te beperken, zoals bereddingskosten, kosten voor noodvoorzieningen, opruimingskosten, bergingskosten, saneringskosten, kosten voor noodzakelijke aanpassingen volgens overheidsvoorschriften en kosten voor herplaatsen en opnieuw aansluiten. Wij bieden ook mogelijkheden voor uw recreatiewoning in het buitenland. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden of een maatwerkofferte.

Welke recreatiewoning is verzekerd?

U kunt de volgende objecten verzekeren met de recreatiewoningverzekering: uw recreatiehuis, stacaravan, chalet, tuinhuis, strandhuis, tenthuis of safaritent, die niet bedoeld is om permanent te bewonen. De woning moet voorzien zijn van deugdelijke sloten en over een kook- en slaapgedeelte beschikken.

Wat is verzekerd met de recreatiewoningverzekering?

Schade door brand, neerslag, storm, lekkage, inbraak of een botsing is verzekerd. Ook opruimingskosten na een brand worden vergoed. Bij het verzekeren van uw recreatiewoning kunt u kiezen uit twee dekkingen. Brand en Alle Gevaren. Verzekeraars verzekeren schade aan uw tweede- of vakantiewoning en alles wat daarmee verbonden is, zoals zonnepanelen en zonweringen. Ook kunnen tennisbanen en omheiningen meeverzekerd zijn. Ook vergoeden zij tot maximaal het verzekerde bedrag aan uw verzekerde inboedel veroorzaakt door een gedekte gebeurtenis in de verzekeringsperiode. Een recreatiewoning kan zijn een recreatiehuis, chalet, stacaravan, tuinhuis of strandhuis. De recreatiewoning moet uw eigendom zijn en mag niet permanent bewoond of verhuurd worden.

Keuze: Allriskdekking

Schade aan uw recreatiewoning door vallen, stoten, botsen en andere ongelukjes is niet verzekerd. Zoals een kast die omvalt en daardoor de vloer beschadigt. Wilt u dit wel verzekeren, kies dan de keuzedekking Allrisk. Maar ook bij een allriskdekking is niet alles verzekerd. Check de polisvoorwaarden of vraag advies aan onze verzekeringsadviseur.

Verzekerd bedrag recreatiewoning

Uw recreatiewoning is verzekerd tot maximaal het door u opgegeven verzekerd bedrag. Dit bedrag is gebaseerd op de waarde van de recreatiewoning. Verzekeringsmaatschappijen vergoeden maximaal de herbouwwaarde of de aankoopwaarde van de recreatiewoning, afhankelijk van het type woning. In een aantal situaties vergoeden verzekeraars de verkoopwaarde, de sloopwaarde of de dagwaarde. De herbouwwaarde is gelijk aan de reparatiekosten van de woning. De aankoopwaarde is de waarde van een nieuwe, vergelijkbare, recreatiewoning. De dagwaarde is de waarde van de woning op het moment dat de schade ontstond. Check de voorwaarden of vraag advies aan onze verzekeringsadviseur. Bij de recreatiewoningverzekering biedt zijn geen onderverzekeringsregels van toepassing als u rekent met de rekenmethode van de verzekeraar bij het afsluiten van de recreatiewoningverzekering.

Keuze: inboedel

Verzekeraars vergoeden schade aan uw spullen in de recreatiewoning tot het verzekerde bedrag. Dit bedrag geeft u zelf op. Het eerste jaar krijgt u de nieuwwaarde van uw spullen vergoed, daarna de dagwaarde. Voor de vergoeding maken verzekeraars gebruik van een afschrijvingslijst. Een overzicht kunt u bij ons opvragen. Voor bepaalde spullen in uw recreatiewoning gelden maximale vergoedingen, zoals voor sieraden en (audio-)apparatuur. Sommige spullen kunt u niet verzekeren, zoals mobiele elektronica, motorrijtuigen en geleende of gehuurde spullen. Check de polisvoorwaarden of vraag advies aan onze verzekeringsadviseur.

Contra-expertise na schade

Bent u het niet eens met de schadevaststelling door de expert? Dan kunt u op onze kosten zelf een expert inschakelen.

Glas

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden breuk van de ruiten in uw recreatiewoning door vrijwel alle oorzaken. Dit geldt meestal ook voor bijzondere glassoorten zoals glas in lood, geëtst glas en gebrandschilderd glas. Let op: de ruiten in uw recreatiewoning zijn niet verzekerd tijdens bouw, aanbouw of verbouw, als uw recreatiewoning is gekraakt of langer dan 3 maanden leegstaat.

Tuin

Schade aan uw tuin, tuinaanleg en beplanting kan bij sommige verzekeraars meeverzekerd worden tot een maximum bedrag per gebeurtenis of tot een percentage (%) van het verzekerde bedrag voor de recreatiewoning. Tuinaanleg is dan verzekerd voor schade die veroorzaakt is door brand, aanrijding, aanvaring en neerstorten van (onder)delen van gebouwen. Voor de tuin geldt vaak de Basisdekking, ook als uw de Allriskdekking heeft gekozen. Diefstal uit uw tuin en schade door hagel, neerslag, storm en vorst is meestal niet verzekerd. Bij een schade vergoeden verzekeraars de dagwaarde.

Verbouwing, leegstand

Tijdens de periode van aan-/verbouw is in het algemeen een beperkte dekking van toepassing. De dekking is dan beperkt tot brand, ontploffing, bliksem, luchtvaartuigen, aanrijding en aanvaring. Storm is dan alleen meeverzekerd zolang het gebouw wind- en waterdicht is. De dekkingsbeperkingen zijn alleen van toepassing voor zover verband bestaat met de werkzaamheden.

Vandalisme

Schade aan uw recreatiewoning door vandalisme van iemand die onrechtmatig uw recreatiewoning binnen is gedrongen, is meeverzekerd als u kiest voor de Allriskdekking, dan vergoeden verzekeraars schade door vandalisme. Bij leegstand is schade veroorzaakt door vandalisme niet gedekt. Schade door vandalisme aan de buitenzijde van uw recreatiewoning, zoals graffiti, is niet verzekerd. Maar inbraakschade en schade door vuurwerk, individuele brandstichting en plaatselijke relletjes of opstootjes vergoeden verzekeraars vaak wel.

Aansprakelijkheid onroerend goed

Verzekeraars vergoeden schade door of met uw recreatiewoning aan anderen en hun spullen, waarvoor u aansprakelijk bent. Bijvoorbeeld schade aan de auto van uw buren door het vallen van een losse dakpan. Aansprakelijkheid voor uw tweede- /vakantiewoning is in de meeste West Europese landen automatisch meeverzekerd tot een maximum bedrag per aanspraak. Deze schade moet zijn ontstaan door of met uw recreatiewoning, aanbouw of bijgebouw. Voor de dekking aansprakelijkheid recreatiewoning geldt in het algemeen geen eigen risico. Raadpleeg de polisvoorwaarden welke dekking in welke landen van toepassing is. Contractuele aansprakelijkheid is meestal niet verzekerd. Dit is schade die ontstaat door het niet nakomen van een overeenkomst, bijvoorbeeld als u de recreatiewoning verhuurt. Ook schade aan spullen van anderen die u onder toezicht heeft is niet verzekerd. Bijvoorbeeld spullen die u huurt, bewaart of leent.

Keuze: Bijgebouwen en zwembaden

Heeft uw recreatiewoning een aanbouw of bijgebouw? Dan kunt u deze meeverzekeren. De dekking is hetzelfde als de dekking die u kiest voor uw recreatiewoning: Basis of Allrisk. En heeft u uw inboedel meeverzekerd? Dan is deze inboedel ook in de aanbouw of het bijgebouw verzekerd. Bij diefstal moeten er wel zichtbare braaksporen zijn. Indien u bijgebouwen en zwembaden mee wilt verzekeren dan dient u dit op te geven.

Keuze: luifel, voortent

Is uw recreatiewoning een stacaravan? Dan kunt u de luifel of voortent meeverzekeren. De dekking is hetzelfde als de dekking die u kiest voor de recreatiewoning: Basis of Allrisk. Schade door sneeuwdruk, hagel, neerslag en storm is niet verzekerd in de periodes dat je de recreatiewoning niet zelf gebruikt.

Sieraden

Sieraden zijn bij sommige verzekeraars meeverzekerd tot een maximum bedrag.

(Audio-) apparatuur

(Audio-) apparatuur is bij sommige verzekeraars meeverzekerd tot een maximaal bedrag.

Spullen buiten huis

Voor spullen buiten huis geldt meestal een beperkte dekking zolang aanwezig op het terrein van de tweede-/vakantiewoning.

Vallen en stoten

Dit is meeverzekerd op de Allriskdekking.

Extra reis- en verblijfskosten

Heeft u schade aan uw woonhuis en moet u een buitenlandse reis maken omdat het noodzakelijk is om naar de schadelocatie te gaan, dan kunnen verzekeringsmaatschappijen de extra kosten van reis en verblijf vergoeden.

Keuze: verhuur

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden schade die ontstaat als u uw recreatiewoning particulier verhuurt. Bijvoorbeeld als u uw recreatiewoning tijdelijk verhuurt aan vrienden of bekenden. Het eigen risico bij schade tijdens verhuur is vaak hoger. U mag niet aan meerdere personen of gezinnen tegelijk verhuren en er moet een huurovereenkomst zijn waaruit blijkt wie de huurder is. Tijdens de periodes van verhuur geldt vaak de Basisdekking, ook als u een Allriskdekking heeft gekozen. Schade door vandalisme en diefstal door de huurders is niet verzekerd. Heeft u uw inboedel meeverzekerd? De inboedel van de huurder en het gezelschap is niet verzekerd.

Seizoensopslag

Uw recreatiewoning is ook verzekerd als deze tijdelijk is opgeslagen.

Wat is niet verzekerd met de recreatiewoningverzekering?

Verzekeraars keren vaak niet uit bij schade door constructiefouten, slijtage, achterstallig of onvoldoende onderhoud, een aardbeving of overstroming, bevriezing van water in zwembaden met toebehoren, neerslag via openstaande ramen/deuren en geleidelijke inwerkingen is niet verzekerd. Hetzelfde geldt voor schade door onvoorzichtigheid. Bij sommige verzekeraars is de tuin niet verzekerd. Ook spullen die buiten staan, zijn soms niet of niet volledig verzekerd. Verzekeringsmaatschappijen keren ook niet uit bij opzettelijk toegebrachte schade of frauduleus handelen. Check de polisvoorwaarden of vraag advies aan onze verzekeringsadviseur. Overstroming is meestal niet standaard meeverzekerd. Raadpleeg onze adviseur voor de mogelijkheden van meeverzekering.

Fraude, opzet, strafbare activiteiten, molest

U bent niet verzekerd als u bij het afsluiten van de recreatiewoningverzekering of bij schade fraude pleegt. Of als er bij schade sprake is van opzet of roekeloosheid of criminele en strafbare activiteiten. U bent ook niet verzekerd als de schade het gevolg is van molest of een atoomkernreactie.

Gebruik van alcohol, drugs en medicijnen

Niet verzekerd is schade die is veroorzaakt terwijl u als verzekerde onder zodanige invloed van alcohol of enig bedwelmend of opwekkend middel verkeerde.

Onvoldoende onderhoud

U bent niet verzekerd voor de kosten van het onderhoud van uw recreatiewoning. Onderhoud u uw recreatiewoning onvoldoende en ontstaat of verergert hierdoor de schade? Dan vergoeden verzekeraars de schade niet.

Eigen gebrek

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden geen schade die veroorzaakt is door een eigen gebrek, behalve als het eigen gebrek brand of een ontploffing veroorzaakt.

Waardevermindering en financieel nadeel

U krijgt geen vergoeding voor schade of verlies door waardevermindering van uw recreatiehuis of financieel nadeel dat u heeft omdat u uw recreatiehuis niet meer kunt gebruiken.

Zijn er dekkingsbeperkingen?

Controleer of u de juiste waarde van uw recreatiewoning heeft opgegeven. Het bedrag waarvoor u de recreatiewoning heeft verzekerd staat op uw polisblad. Bij schade keren verzekeraars maximaal het verzekerde bedrag uit. Waterschade is niet altijd verzekerd. Onder andere als de waterschade ontstaat door lekkende kitvoegen, als neerslag binnenkomt door openstaande ramen en deuren of als u niet voldoende voorzorgsmaatregelen heeft genomen tegen bevriezing. Waterschade door overstroming is niet altijd verzekerd. Schade door water dat (gedeeltelijk) afkomstig is van zee of binnenwater doordat een primaire waterkering bezwijkt, overloopt of faalt vergoeden wij niet. Staat uw recreatiewoning in een buitendijks gebied, zoals een uiterwaarde of een gebied dat door de overheid is aangewezen voor waterberging? Dan vergoeden verzekeraars de schade door een overstroming vaak niet.

Eigen risico

U kiest zelf uw eigen risico voor schade door storm en voor overige schades. Hoe hoger uw eigen risico, hoe lager uw premie. In geval van schade door storm aan een safaritent geldt een extra eigen risico. Tijdens (particuliere) verhuur geldt een verhoogd eigen risico. Bij ruitbreuk geldt het gekozen eigen risico niet. Heeft u uw inboedel meeverzekerd? Dan kunt u kiezen voor een eigen risico voor alle schades aan uw inboedel.

Aanbouw, verbouw, buiten gebruik/ leegstand of gekraakt

In deze situaties bent u beperkt verzekerd. Een recreatiehuis of appartement is verzekerd voor schade door brand, ontploffing, bliksem, storm, hagel, en sneeuwdruk. Een chalet, stacaravan, tuinhuis of strandhuis is verzekerd voor schade door brand, ontploffing en blikseminslag. Let op: deze situaties moet u altijd aan ons of verzekeraars melden. Check de polisvoorwaarden of vraag advies aan onze verzekeringsadviseur.

Strandhuis

Is uw recreatiewoning een strandhuis? Buiten het recreatieseizoen (1 november - 1 april) bent u alleen verzekerd als uw strandhuis droog en schoon is opgeslagen in een afgesloten ruimte.

Overspanning en/of inductie

Hiervoor keren verzekeraars soms een maximale vergoeding uit.

Diefstal

Diefstal is soms alleen verzekerd als er zichtbare braaksporen zijn aan uw recreatiewoning, de aanbouw of het bijgebouw. Diefstal van zonnepanelen, voortent of luifel is alleen verzekerd als u deze onderdelen meeverzekerd heeft. Diefstal van inboedel uit uw tuin is soms niet of beperkt verzekerd.

Beperkte vergoedingen bijzondere bezittingen

Voor (audio-) apparatuur, kunstvoorwerpen, geld, kostbaarheden en wijn kan een beperkte vergoedingen gelden.

Permanente bewoning, permanente verhuur

U bent bij sommige verzekeraars niet verzekerd als u de recreatiewoning permanent bewoont of permanent verhuurt. De recreatiewoning mag niet uw hoofdwoning zijn en u moet ook zelf gebruik maken van uw recreatiewoning. Wij bieden ook mogelijkheden voor uw recreatiewoning bij permanente verhuur. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden of een maatwerkofferte van de onroerend goed verzekeringen.

Waar ben ik gedekt?

De recreatiewoningverzekering is voor recreatiewoningen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk (m.u.v. Corsica), Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Portugal, Spanje of het Verenigd Koningrijk. De recreatiewoningverzekering biedt dekking naar keuze voor schade aan uw tweede- of vakantiewoning en aan uw inboedel in uw tweede- of vakantiewoning. Voor recreatiewoningen in andere landen kunt u een maatwerkofferte bij onze adviseur aanvragen. Wordt uw recreatiewoning elk seizoen uit elkaar gehaald en ergens opgeslagen? Dan is de woning in de opslag gewoon verzekerd. Is uw recreatiewoning een strandhuis? Buiten het recreatieseizoen (1 november - 1 april) bent u verzekerd als uw strandhuis schoon en droog is opgeslagen. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden of een maatwerkofferte.

Wat zijn mijn verplichtingen?

Als u de recreatiewoningverzekering aanvraagt, moet u alle vragen eerlijk beantwoorden. U moet zoveel mogelijk doen om schade te voorkomen en te beperken. Meld schade zo snel mogelijk. Doe aangifte bij strafbare feiten, zoals inbraak of diefstal. Werk volledig mee bij de schadeafhandeling. En geef veranderingen in uw situatie zo snel mogelijk door. Houdt u zich niet aan de verplichtingen en schaad u de belangen van verzekeraars? Dan kan dat gevolgen hebben. Zij kunnen een schade dan afwijzen en/of uw recreatiewoningverzekering aanpassen. Bijvoorbeeld de premie of de polisvoorwaarden. Of ze kunnen zelfs de recreatiewoningverzekering beëindigen.

Wanneer en hoe betaal ik?

U kunt kiezen of u uw premie maandelijks, per kwartaal, per half jaar of eenmaal per jaar betaalt. Betalen kan via een automatische incasso of (digitale)nota.

Wat bepaalt de premie van uw recreatiewoningverzekering?

De premie wordt bepaald op basis van een aantal factoren, zoals het verzekerd bedrag, de bouwaard, de ligging en de door u gekozen dekkingen en het eigen risico. Brengt u wijzigingen aan? Dan kan dat gevolgen hebben voor uw premie. De volgende indeling is meestal van toepassing

Bouwaard muren:

  • Steen: beton/steen en houtskelet met stenen muren
  • Hout: recreatiewoningen die voor meer dan de helft van hout zijn

Bouwaard dak:

  • Schuin dak met pannen of mastiek
  • Plat dak
  • Riet: alle rieten daken (riet, kunstriet, geïmpregneerd riet en schroefdak)
  • Leisteen

Soort recreatiewoning:

  • Recreatiehuis
  • Appartement
  • Chalet
  • Tuinhuis
  • Strandhuis
  • Stacaravan

Jaarlijkse aanpassing van de premie

Verzekeraars verhogen of verlagen ieder jaar de premie van de recreatiewoning op basis van het CBS-indexcijfer. Bij een stacaravan indexeren verzekeringsmaatschappijen de premie vaak niet.

De premie van de inboedel wordt vaak gebaseerd op de gemiddelde wijziging van de Consumenten Prijsindexcijfer (CPI).

Rieten daken

Heeft uw recreatiewoning een rieten dak met een rookkanaal voor bijvoorbeeld een open haard? Deze aanvraag accepteert een verzekeraar niet automatisch, maar voert eerst een risicobeoordeling uit. Dit doen zij zelf of zij schakelen hiervoor een deskundige in. Verzekeringsmaatschappijen stellen ook eisen aan het onderhoud van het rookkanaal, zoals schoorsteenvegen en de aanwezigheid van een vonkenvanger.

Wanneer begint en eindigt de dekking?

De recreatiewoningverzekering begint op de ingangsdatum die op de polis staat en geldt voor een jaar. Verzekeraars verlengen uw recreatiewoningverzekering telkens met een jaar. Ze kunnen de recreatiewoningverzekering stoppen, bijvoorbeeld als u de premie niet (op tijd) betaalt of bij fraude. Anders loopt de recreatiewoningverzekering door totdat deze wordt opgezegd.

Hoe zeg ik mijn contract op?

Vaak kunt u na het eerste jaar uw recreatiewoningverzekering op elk gewenst moment opzeggen, soms zelfs dagelijks. De recreatiewoningverzekering eindigt dan een maand nadat verzekeraars het verzoek tot beëindiging hebben ontvangen. Opzeggen kan schriftelijk of per e-mail aan de verzekeraar of via onze assurantieadviseur.

Algemene informatie recreatiewoningverzekering

Bovenstaande informatie geeft een samenvatting van de recreatiewoningverzekering. In de offerte, de polis en de polisvoorwaarden staat uitgebreid beschreven waarvoor u wel en niet bent verzekerd.

De recreatiewoningverzekering is onderdeel van het particulier verzekeringspakket

De recreatiewoningverzekering kunt u afsluiten als onderdeel van het particulier verzekeringspakket. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting kan zijn en u heeft al uw verzekeringen op één overzichtelijk polisblad. U ziet direct wat u wel en wat u niet heeft verzekerd. Voor elke verzekering in het particulier verzekeringspakket geldt: bepaal samen met onze adviseur wat u nodig heeft, dan betaalt u alleen wat u nodig heeft.

U kunt uw particulier verzekeringspakket samenstellen uit de volgende verzekeringen:

Gezin en Gezondheid

Huis en Wonen

Recreatie en Reis

Verkeer en Voertuigen

Voordelen particulier verzekeringspakket

Onafhankelijk advies

Onze onafhankelijk adviseur helpt u graag bij het kiezen van de juiste schadeverzekeringen en de dekking die bij u past. U betaalt alleen wat u nodig heeft.

Pakketkorting

Het particulier verzekeringspakket heeft u al vanaf één verzekering. Hoe meer verzekeringen u afsluit in het particulier verzekeringspakket, hoe meer korting u kunt krijgen.

Overzicht

Al uw verzekeringen staan op een overzichtelijk polisblad hierop ziet u wat u wel en wat u niet heeft verzekerd. Met de digitale polismap heeft u uw particulier verzekeringspakket altijd binnen handbereik.

Elk jaar een update

Om te weten of uw particulier verzekeringspakket nog aansluit bij uw situatie, ontvangt u elk jaar een handige checklist.

Overleg met onze adviseur

Overleg met onze adviseur wat u eventueel wilt aanpassen. Verandert er tussentijds iets in uw persoonlijke situatie? Geef dat dan direct aan ons door. Ook dan kan uw particulier verzekeringspakket worden aangepast.

De voordelen van de recreatiewoningverzekering

  • Aansprakelijkheid verzekerd voor schade door of met de recreatiewoning aan anderen
  • Garantie tegen onderverzekering tot aan het verzekerde bedrag
  • Fundering is standaard verzekerd
  • De tuin is standaard verzekerd
  • Heeft u zonnepanelen op of bij de recreatiewoning? Deze zijn verzekerd als ze zijn opgegeven
  • Precies verzekeren wat u nodig heeft, ruime keuze in dekkingen en eigen risico’s
  • Overzichtelijk polisblad
  • Pakketkorting
  • Onafhankelijk advies
  • Elk jaar een update met een handige checklist

Meer weten over de recreatiewoningverzekering?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wenst u een vrijblijvende offerte van de recreatiewoningverzekering? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankeljk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.