T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Formulieren

Formulieren

In deze rubriek vindt u algemene informatie, diverse documenten en formulieren die nodig kunnen zijn bij de afwikkeling van uw verzekering, hypotheek of pensioen of schademelding

Als u een nieuwe werknemer of een wijziging aan ons wilt doorgeren kunt hier het Aanmeldingsformulier nieuwe werknemer downloaden.

Schade aan uw opstal, inboedel, aansprakelijkheid, et cetera? Meld uw schade via het algemeen schadeformulier.

Voor alle complexe financiële producten is een financiële bijsluiter verplicht. In de registers van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) zijn al deze bijsluiters nu openbaar en te raadplegen.

Een groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs. In veel landen is de groene kaart verplicht. En het laat zien in welke landen jouw WA-verzekering geldig is. In sommige landen is een extra groene kaart nodig voor uw aanhanger of caravan.

De Herbouwwaardemeter woningen is een hulpmiddel voor een snelle, eenvoudige en globale vaststelling van de gemiddelde herbouwkosten van woningen. 

Financiële instellingen zijn verplicht om de identiteit van hun cliënten vast te stellen. Deze identificatie vindt plaats om ongebruikelijke transacties te kunnen melden.

De Inboedelwaardemeter is een hulpmiddel om op eenvoudige en objectieve wijze de globale waarde van een inboedel vast te stellen. Met de inboedelwaardemeter bent u altijd goed verzekerd.

Via dit formulier kunt u elders lopende verzekeringen, door Honig en Honig laten overnemen en beheren.

Vanaf 1 januari 2013 gaat u direct betalen voor ons financieel advies en bemiddeling bij financiële producten. Het gaat om een provisieverbod.

Vanaf 1 januari 2010 zit u niet meer lang vast aan een te dure verzekering. Verzekeraars stoppen namelijk met het stilzwijgend verlengen van particuliere schadeverzekeringen.

Uw verzekering opzeggen is niet altijd mogelijk of eenvoudig. We hebben een overzicht gemaakt over de mogelijkheid tot opzegging van uw verzekering(en)

Verzekeringskaarten geven de belangrijkste punten van een verzekering weer, maar zijn niet zo uitgebreid als de polisvoorwaarden. Wilt u de verzekeringskaarten of de polisvoorwaarden inzien, gaat u dan naar de site van de verzekeraar. Hieronder geven wij u een overzicht van links naar diverse aanbieders van verzekeringen.

De AFM heeft een aantal consumentenfolders geschreven. Uiteraard willen zij graag dat deze folders met voorlichting over zaken als lenen, beleggen etc. ook via bemiddelaars/tussenpersonen, verzekeringsmaatschappijen en consumenten- en brancheorganisaties bij de consument terechtkomen!

In de productwijzers vindt u belangrijke algemene informatie over de verschillende verzekeringen. Elke productwijzer meldt de belangrijkste kenmerken.

Een werkgeversverklaring is een door uw werkgever in te vullen verklaring waarin uw inkomenssituatie wordt toegelicht. 

Wij hanteren een heldere structuur voor onze dienstverlening, hierbij hebben wij onze dienstverlening als volgt verdeeld:

Via verschillende online rekenmodules op onze website, kunt u zelf de premies van verzekeringen berekenen en de verzekering van uw keuze online afsluiten zonder advies van een financieel adviseur. Dit wordt binnen de Wet financieel toezicht (Wft) ‘execution only’ genoemd.