T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Motorverzekering

Motorverzekering Pixabay

De motorverzekering van Honig en Honig verzekerd elk type motor, zowel een speciale motor als een sportmotor of offroad motor kunt u bij ons verzekeren. Door het Motor Bonusplan zorgen de schadevrije jaren van uw autoverzekering voor een premiekorting tot wel 75 procent, ongeacht waar uw auto is verzekerd.

Aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in en bereken de premie voor uw motorverzekering. Vergelijk diverse aanbieders, vraag online een offerte aan of sluit direct uw motorverzekering af. Indien u zelf uw motorverzekering afsluit, dan is er geen sprake van advies, maar het zogenaamde "execution only". Wilt u wel advies over bijvoorbeeld de te kiezen dekking van uw motorverzekering? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.

LET OP! 

Raadpleeg de polisvoorwaarden voor details. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Genoemde voorwaarden en premies zijn onder voorbehoud van definitieve acceptatie door verzekeraars.

Hoe sluit ik een Motorverzekering of Scooterverzekering af? 

U kunt de motorverzekering direct online afsluiten of een vrijblijvende offerte aanvragen. Uw aanvraag of verzoek tot offerte wordt door ons digitaal in ontvangst genomen en direct afgewikkeld. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons op nemen via info@honigenhonig.nl.